Beauty en verzorging

Bruin worden in de winter bij een zonnestudio in Nijkerk

Add-link

Naar een zonnestudio in Nijkerk gaan kan heel erg fijn zijn als je de zon een beetje mist in de winter. In de grauwere dagen krijg je natuurlijk een stuk minder zon. Hier kan je erg moe van worden en kan je je ook minder goed door voelen. Gelukkig kan je dan naar een zonnestudio in Nijkerk gaan. Het is natuurlijk niet hetzelfde als echt lekker in de zon liggen. Maar je krijgt natuurlijk wel een beetje hetzelfde gevoel als je naar een zonnestudio in Nijkerk gaat. Wat natuurlijk even heel erg lekker en fijn is als je van het zonnetje houdt.

Gezond

In de zon zijn is natuurlijk heel erg gezond voor je. Dus het is ook belangrijk dat je dit in de winter af en toe doet. Als er weinig zon is kan je dus goed naar een zonnestudio in Nijkerk gaan. Zo krijg je weer lekker vitamine D binnen en ook weer een mooi kleurtje. Je kan bij een zonnestudio in Nijkerk zelf aangeven hoe lang je in een zonnebank wil. Waarschijnlijk zullen ze je ook advies geven bij een zonnestudio in Nijkerk. Te lang onder een zonnebank kan namelijk niet heel erg goed voor je zijn en kan voor huidveroudering zorgen. Gelukkig reguleren ze het goed bij een zonnestudio in Nijkerk. En als je een beetje zonnebrand meeneemt komt het zeker goed.

Zon aanbidders

Nederland is natuurlijk niet een heel erg warm land. Dit kan vervelend zijn voor mensen die graag in de zon liggen. Het is dan zeker aan te raden om af en toe naar een zonnestudio in Nijkerk te gaan. Dan heb je toch nog dat lekkere zon gevoel. Je kan het hele jaar door naar een zonnestudio in Nijkerk gaan. Dus ook in de zomer.

 

Met microdermabrasie in Doetinchem creëer je een zachte huid

Add-link

Met de behandelingen van de zachte microdermabrasie in Doetinchem. De behandelingen bestaan uit een zeer bijzondere peeling die op mechanisch gebied zal worden ingezet om de huid te verbeteren. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van bepaalde kristallen die een goede werking zouden hebben op de huid. Tegen een bepaalde vorm van vacuüm druk worden deze dan tegen de huid aangeblazen en er ook weer vanaf geblazen. Op die manier zorgen de kristallen van de microdermabrasie in Doetinchem ervoor dat de huid wordt verzacht en dat er een helend proces in werking wordt gezet, waardoor de huid aan de slag kan gaan met de verbetering hiervan. Hierdoor worden dan ook de dode huidcellen die zich hier hebben opgehoopt afgevoerd, waardoor je huid automatisch zal gaan stralen en zal gaan verbeteren. 

Huidtypen

De behandelingen van de microdermabrasie in Doetinchem zijn geschikt voor iedere huid en daarbij ook voor iedere huidskleur. Je denkt misschien dat het een heel harde behandeling is, maar men moet benadrukken dat de behandelingen juist erg zachtaardig zijn en je niet echt een gevoel zult hebben bij hetgeen wat er wordt uitgevoerd. Daarentegen geniet je wel van het resultaat dat er wordt bereikt en zal je met een stralende huid weer de kliniek en salon verlaten waar de microdermabrasie in Doetinchem heeft plaatsgevonden. 

Effect

Door het effect wat er wordt gegenereerd door middel van het werken met de vacuümpomp, namelijk de doorbloeding van de huid, wordt er dus een helingproces in werking gezet en zal de huid aan de slag gaan met het verbeteren van de huid en worden alle zaken die de huid niet goed doen aan de kant gezet. Ook wordt er na de behandeling van de microdermabrasie in Doetinchem nog een speciale crème aangebracht die ervoor zorgt dat er een juiste manier ontstaat waardoor de heling sneller gaat.

 

Hoe behandel je een onderhuidse puist?

Een onderhuidse puist is een ontstoken roodkleurig bultje diep onder de oppervlakte van je huid. Deze onderhuidse ontsteking ontstaat vaak door overproductie van de talgklieren of door afscheiding van dode huidcellen. De puist heeft meestal geen waarneembaar wit of zwart kopje met pus, wat wel het geval is bij de meeste andere puistjes. Voorbeelden van onderhuidse puisten zijn steenpuisten, gerstekorrels, cysten en abcessen. Ook zijn onderhuidse puistjes vaak pijnlijker dan gemiddelde puistjes. Dit komt doordat de ontsteking zich vaak diep in de huid bevindt en dus dichter bij zenuwen ligt, waardoor het gevoeliger is en ook moelijker om zelf te verwijderen.

Een onderhuidse pukkel is dus niet gemakkelijk zelf weg te halen. Onderhuidse puistjes liggen vaak zo diep onder de huid dat het eigenlijk vrijwel geen zin heeft om deze met de vingers uit te knijpen. Als je de puist zonder voorbehandeling toch probeert uit te drukken, is de kans op huidbeschadiging ook nog eens groot. Een onderhuidse pukkel zelf uit te knijpen is dus niet zo’n heel goed idee, maar er zijn gelukkig nog wel andere manieren om deze te behandelen.

Allereerst kun je het zelf tegen proberen tegen te gaan met eenvoudige huismiddelen. Het is vooral belangrijk dat je de puist niet uitknijpt. Wel kun je de pijn van een onderhuidse puist verlichten met een warm/koud kompres. Dit zal je pijn verlichten en zal ervoor zorgen dat je poriën opengaan en de sneller rijpen. Een goedkoper alternatief is een warme/koude vochtige doek. Ook kun je eenvoudige huismiddeltjes, zoals Tea tree olie, Aloë Vera en honing gebruiken. Deze zijn vaak alleen effectief als de onderhuidse puisten niet heel ernstig ontstoken zijn.

Daarnaast kun je je onderhuidse puisten nog laten behandelen door hulp in te schakelen van een specialist. Als je het budget niet hebt voor een professionele behandeling, kun je het zelf nog proberen op de bovenstaande manieren. Wel is het raadzaam om bij veel en ernstig ontstoken puisten je huisarts raad te plegen en vragen of het nodig is om doorverwezen te worden naar een dermatoloog. Voor meer informatie over hoe puistjes goed behandeld kunnen worden, kun je de expert AcneShop.nl raadplegen en het e-book ‘In 4 stappen de baas over jouw acne’ lezen.

https://www.add-link.nl/beauty-en-verzorging/

Ouderdom komt met gebreken

Add-link

‘Ouderdom komt met gebreken’, zo luidt het spreekwoord. Steeds vaker krijg je te horen dat ouderen zijn gevallen met de fiets, uitgegleden zijn op de natte badkamer tegels of een bloeduitstorting opgelopen hebben aan de hoek van de tafel. Het is dan ook niet voor niets belangrijk dat er verschillende hulpmiddelen in huis beschikbaar zijn voor ouderen om pijnlijke vallen te voorkomen en de dagelijkse routine te vergemakkelijken. Zo kunnen er hendels bevestigd worden aan de muur in het toilet en kunnen er antislip strips op de grond worden geplakt ter preventie van een pijnlijke val. Desondanks gebeurt het nog maar al te vaak dat een oudere in de douche een flinke smak maakt. Hoe kan dit alsnog op een andere manier voorkomen worden?

Een uitstekende valpreventie ouderen is de lichaamsdroger van Lavicta. De body dryer doet denken aan een enorme föhn, die je lichaam droog blaast na een warme douchebeurt. Draai dus een eenvoudig rondje om alle plekjes op je lichaam te drogen en geniet van de warme deken van lucht die over je lichaam valt. Niet langer hoef je dus meer te bukken om met je handdoek de plekjes tussen je tenen te drogen of je in ingewikkelde bochten te wringen om overal helemaal droog te zijn. Ook voor verzorgingstehuizen of revalidatiecentra is de lichaamsdroger dé oplossing om vallen in de badkamer voor te zijn. Bovendien hoeven ouderen minder afhankelijk te zijn van begeleiding bij het douchen en wordt hun privacy in acht genomen.

Kies jij ook voor de lichaamsdroger en alle voordelen die het met zich meebrengt? Ga dan snel naar de website van Lavicta of neem contact met ons op over de mogelijkheden! Wij leveren de lichaamsdroger graag bij jou aan huis, zodat jij binnen de kortste keren kan genieten van een warme droogbeurt.

https://lavicta.nl/

Natuurlijke haarverzorgingsproducten voor iedereen

Add-link

Tegenwoordig zijn natuurlijke haarverzorgingsproducten voor iedereen beschikbaar. Ze zijn vaak iets duurder dan reguliere niet-ecologische producten, maar u krijgt er wel veel meer voor terug. Natuurlijke haarverzorgingsproducten zijn veel beter voor het milieu. Er zitten namelijk geen chemicaliën in die niet natuurlijk afbreekbaar zijn. Net zoals het tegenwoordig niet meer toegestaan is uw auto met een sopje op straat te wassen, hebben niet-ecologische haarverzorgingsproducten hetzelfde effect op het milieu als dat sopje. Kortom, stap over op natuurlijke producten en ervaar zelf alle voordelen.

Shampoo zonder SLS, parabenen, siliconen of parfum

De chemicaliën in niet-ecologische haarverzorgingsproducten hebben vaak hun weerslag op uw hoofdhuid en haren. Vooral als u een gevoelige huid heeft zult u direct het verschil merken als u overstapt naar natuurlijke haarverzorgingsproducten. Producten waar geen SLS, parabenen, siliconen of parfum inzit, zijn veel zachter voor uw hoofdhuid en zullen uw haren een zijdezachte glans en gevoel geven. De rijke oliën, vitamines, antioxidanten en essentiële vetzuren in deze natuurlijke haarproducten zullen veel beter voor uw haren zorgen dan chemicaliën kunnen. En wie wilt er nou geen prachtige haren?

Ecohaircare voor uw dagelijkse haarverzorging

Ecohaircare is een bedrijf dat zich al jaren specialiseert in het adviseren en verkopen van de dagelijkse natuurlijke haarverzorgingsproducten. Niet alleen helpt u met natuurlijke producten mee aan een beter milieu, het is ook veel beter voor uw hoofdhuid en haren. Als u ook maar iets om één van deze twee redenen geeft dan is het een goed idee over te stappen op ecologisch verantwoorde producten. U besteedt dan wel iets meer geld aan haarverzorging maar u krijgt er veel voor terug. In het assortiment van Ecohaircare zitten tal aan merken die gespecialiseerd zijn in het produceren van natuurlijke producten.

De merken in het assortiment

Aveda, Davines en Teadoro zijn onder andere de merken die in het assortiment zitten. Niet alle merken zijn volledig gericht op ecologisch verantwoorde producten, soms zitten er enkel een aantal plantaardige producten in hun assortiment. De merken Davines, Evo, O Way en Aveda zijn bijvoorbeeld wel volledig gericht op uit natuurlijke haarverzorgingsproducten. Omdat ze allemaal hun eigen unieke eigenschappen hebben bent u welkom om bij Ecohaircare om advies te vragen. Zij luisteren naar uw wensen en zullen u vervolgens de beste producten aanraden.

https://www.ecohaircare.nl

Ga werken in een schoonheidssalon

Add-link

 

Op zoek naar werk in Hengelo? Denk dan aan werken in een schoonheidssalon in Hengelo. Onze schoonheidssalon in Hengelo is uitgebreid en wij zoeken nieuwe medewerkers. Onze schoonheidssalon is eigenlijk meer een schoonheidscentrum waar veel disciplines kunnen werken. Voor nu zijn we op zoek naar een nagelstyliste.

Kom jij ons team versterken?

Vind jij het leuk om met mensen bezig te zijn? Heb je interesse in nagelverzorging? Wil je advies geven over hoe mensen mooie en gezonde handen kunt krijgen en mooie nagels en hoe je andere mensen daarover tips kunt geven? Dan is werken als nagelstyliste iets voor jou. Je hebt de opleiding nagelstyliste afgerond en je kunt een verzorgende behandeling voor handen, nagels en huid  geven. Ook kun je een pedicure, manicure geven. Daarnaast ben je vaardig in het geven van een huidanalyse en kun je producten en behandelingen aanbevelen aan jouw klanten.

Wat bieden wij?

Wij zijn een grote schoonheidssalon in Hengelo en gespecialiseerd op het gebied van schoonheidsbehandelingen. We hebben een groot aanbod aan diverse behandelingen en geen dag is hetzelfde. Klanten zijn er te spreken over schoonheidssalon in Hengelo en geven ons altijd een hoge waardering. We behandelen klanten en personeel met vriendelijkheid en respect. Als je komt werken bij de schoonheidssalon in Hengelo is geen dag hetzelfde. Je werkt in een groot team met mensen in de leeftijd van 20 tot 40 jaar. Naast hard werken is er ook tijd voor plezier en hebben we een actieve personeelsverening. Onze schoonheidssalon in Hengelo is op zoek naar jou. Stuur je sollicitatie in via onze website. Wie weet mogen wij jou zo verwelkomen binnen ons team bij de schoonheidssalon in Hengelo.Op zoek naar een kapper in de omgeving van Krimpen aan den IJssel?

Add-link

Bent u op zoek naar een kapper in de buurt van Krimpen aan den IJssel? Dan is het bezoeken van Moniques Hairfashion een heel goed idee. In deze zaak word je hartelijk ontvangen met een heerlijke kop koffie. Dan kan het ontspannen beginnen pas echt beginnen. Kom helemaal tot rust terwijl uw haar wordt gedaan. Wat erg prettig is in deze kapperszaak, is dat er echt naar je geluisterd wordt. uw haar wordt helemaal naar jouw wensen geknipt. Mocht je niet weten wat de wensen voor je haar precies zijn, dan is het ook mogelijk om de kappers om advies te vragen.

 

Uw haar een nieuwe kleur geven bij de kapper nabij Krimpen aan den IJssel

Als u er over nadenkt om uw haar een nieuwe kleur te geven, zit u ook goed bij Moniques Hairfashion. Er zijn ontzettend veel haarkleuren waar u uit kunt kiezen. Naast de standaardkleuren als bruin, blond, rood en zwart kunt u ook kiezen voor een wat gewaagdere kleur en uw haar een paarse gloed geven. Niet alleen als vrouw, maar ook als man kunt u ervoor kiezen om uw grijze haren te laten kleuren, in uw originele haarkleur. Haast alles is mogelijk en ook hier geven de professionele kappers u een goed advies over. Zij kennen de trends die er op dat moment zijn, maar ze kunnen u ook adviseren welke kleur het beste past bij de tint van uw huid en de kleur van uw ogen.

Maar ook voor bruidskapsels en visagie

Als u binnenkort gaat trouwen wilt u natuurlijk een mooi kapsel. Ook wilt u dat uw make-up prachtig zit. Hiervoor kunt u terecht bij Moniques Hairfashion. De dames die daar werkzaam zijn zullen ervoor zorgen dat u er tiptop uitziet. Zowel uw haar als uw make-up zullen tot in de puntjes verzorgd zijn. Kom daarom eens langs bij de kapper in de omgeving van Krimpen aan den IJssel.

http://moniqueshairfashion.nl/

Huidverjonging en -verzorging in de buurt van Tilburg

Add-link

Het leven is druk en we moeten heel veel. Dat levert stress op. Het is alom bekend dat dit niet goed voor ons is. Maar wist u dat stress zich ook kan uiten op uw huid, met name in uw gezicht? Een goede verzorging is daarom erg belangrijk. Af en toe uw gezicht insmeren met een crèmepje is niet altijd voldoende. Er is meer voor nodig om uw huid er dagelijks stralend uit te laten zien. Een goede crème is in ieder geval een goed begin. Want weet u welke crèmes écht werken en welke voornamelijk uit water bestaan? Als u last heeft van huidproblemen, wilt u daar vast vanaf. Kies daarom voor een professionele behandeling. Bij Dermavision geven ze u graag een goed advies over alle mogelijkheden. U bent bij DermaVision in de omgeving van Tilburg ook welkom voor een heerlijke, ontspannende gezichtsbehandeling voor huidverjonging.

Een professionele gezichtsbehandeling

Er zijn verschillende redenen om uw gezicht professioneel te laten behandelen. Denk bijvoorbeeld aan het behandelen van acne. Maar het kan ook gaan om het verwijderen van ongewenste gezichtsbeharing of het verminderen van littekens of pigmentvlekken. Maar natuurlijk is een behandeling met huidverjonging als doel ook mogelijk. Laat uw behandeling voor huidverjonging uitvoeren door één van de professionals van Dermavision in Berkel-Enschot, dit ligt in de omgeving van Tilburg. Of kies voor een huidverjonging in Waalwijk voor onze vestiging daar.

Huidverjonging in de omgeving van Tilburg, altijd goede kwaliteit

Als u ouder wordt, gaat dit zichtbaar worden in uw gezicht. Wilt u dit verminderen zonder gebruik te maken van schadelijke fillers en liposuctie? Kies dan voor een huidverjonging van Dermavision in regio Tilburg. Hierbij worden er geen stoffen in uw lichaam gespoten. Zij behandelen uw huid vanuit de buitenkant en u bent zeker van de kwaliteit. Heeft u behoefte aan een relaxbehandeling, om alle stress uit uw lijf te laten glijden? Ook dan bent u welkom bij Dermavision.

https://dermavision.nl/

Solliciteren op bepaalde vacatures

Add-link

Het is vaak best lastig om een goede sollicitatiebrief te schrijven. Werkgevers verwachten over het algemeen vrij veel en het kan lastig zijn om de juiste woorden te vinden. Het wordt al snel een standaardbrief met te veel standaard informatie. Om door de sollicitatieprocedure is het belangrijk om te zorgen dat jouw sollicitatiebrief eruit springt en anders is dan de rest. Zo kom je sneller in aanmerking om op gesprek te komen. In dit artikel lees je een aantal tips over hoe je de perfecte sollicitatiebrief schrijft. Ook zal er in dit artikel duidelijk worden wat je vooral niet moet doen tijdens het schrijven van een sollicitatiebrief en wat je beter achterwege kan laten.  

Allereerst moet je rekening houden met de persoon die de brief zal ontvangen. Als je reageert op een vacature apothekersassistent schrijf je iets anders dan als je wilt werken bij gemeente. Dit komt natuurlijk omdat deze twee functies hele andere vaardigheden vereisen. Het is dan ook een goed idee om de manier waarop je schrijft aan te passen aan de functie waar je op reageert en je CV hier ook op aan te passen. Zo is de kans het grootst dat je door de sollicitatieprocedure heen komt. 

Vervolgens is het ook belangrijk om te laten zien waarom je de baan graag zou willen hebben. Je moet naast je CV ook een motivatiebrief opsturen waarin je vertelt waarom de baan je aanspreekt en hoe jouw kwaliteiten hierop aansluiten. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je goed met mensen om kan gaan en veel geduld hebt of juist dat je een aanpakker bent en graag je handen vuil maakt. 

Ten slotte is het belangrijk om iets over jezelf te vertellen. Zorg dat het bedrijf je een beetje leert kennen. Waarom moeten ze jou aannemen en niet iemand anders? Vertel ze je drijfveren. 

http://www.professionalpartners.nl

De oorzaak van haaruitval achterhalen

Add-link

Wanneer u last krijgt van haaruitval, kunt u hier erg van schrikken. Let op dat ernstige stress die kan toenemen door de haaruitval de haaruitval ook verder kan laten versnellen. Het is daarom het beste om rustig te blijven en eerst te achterhalen waardoor de haaruitval veroorzaakt wordt. Haaruitval kan namelijk een groot aantal oorzaken hebben. In de meeste gevallen is er sprake van erfelijke haaruitval, maar het is ook mogelijk dat er een andere oorzaak ten grondslag ligt aan de haaruitval. Neem daarom altijd eerst contact op met uw huisarts of dermatoloog. Deze specialisten kunnen vaak al aan de hand van het haaruitval patroon zien, wat de oorzaak is van de haaruitval.

Wat is de meest voorkomende oorzaak van haaruitval?

Er bestaan tientallen oorzaken van haaruitval. Wanneer u echter last krijgt van haaruitval, is de kans groot dat het gaat om erfelijke haaruitval. Hierbij is de boosdoener het hormoon DHT. DHT zorgt er voor dat de haarfollikels steeds sneller uitvallen en bovendien steeds zwakker terug groeien. Door dit proces wordt het haar eerst dunner en zal het uiteindelijk helemaal niet meer gaan groeien. Er ontstaat dan kaalheid.

Meestal is deze vorm van haaruitval te herkennen aan een terugtrekkende haarlijn, vorming van inhammen en een kalende kruin bij mannen. Bij vrouwen uit deze vorm van haaruitval zicht vaak op een andere manier. Bij vrouwen wordt het haar bovenop het hoofd langzaam maar zeker steeds dunner. Er is bij vrouwen dus sprake van diffuus haarverlies.

Wat kunt u doen tegen haaruitval?

Het is dus belangrijk om eerst vast te stellen wat de oorzaak is van haaruitval. Nadat dit is vastgesteld, kan worden gekeken naar eventuele oplossingen. De bekendste oplossingen voor haaruitval zijn:

  • Haargroeimiddelen
  • Haartransplantatie of haarimplantatie
  • Haarwerk of een pruik
  • Micro haar pigmentatie

Welke behandeling het beste bij u past, is afhankelijk van diverse factoren. Is er sprake van minimale haaruitval en heeft u alleen last van inhammen? Dan is een haartransplantatie wellicht de beste oplossing. Is er echter sprake van vergevorderde haaruitval? Dan is waarschijnlijk een pruik of micro haar pigmentatie een betere optie. Er moet namelijk wel voldoende donorhaar zijn als u een haartransplantatie overweegt. Bezoek altijd minimaal twee verschillende klinieken, zodat u de diverse klinieken ook onderling goed met elkaar kunt vergelijken.