Add Link
Image default
Beauty en verzorging

Hoe je het beste je gezicht kan reinigen aan het einde van de dag

Na een dag make-up te hebben gedragen, is het aan te raden om je gezicht na die tijd goed schoon te maken. Hierdoor raken je poriën niet verstopt en blijft je gezicht frisser. Daarnaast is het ook een stuk beter voor je gezicht om je make-up er iedere dag weer af te halen.

Slapen met je make-up nog op kan een hoop schade voor je huid opleveren. Bijvoorbeeld het slapen met mascara kan ervoor zorgen dat je wimpers op den duur gaan uitvallen en dat wil je niet! Ook slapen met valse wimpers / kunstwimpers wordt afgeraden.

Een vette huid

Bij een vette huid wordt vaak gedacht dat je deze niet hoeft in te smeren aan het einde van de dag. De huid is immers niet droog en is al vet genoeg. Toch is dit niet helemaal waar.

Na een goede reiniging met een luchtige lotion, kan een crèmepje wonderen doen. Ook voor een vette huid.

Elke huid heeft namelijk voeding en verzorging nodig. Door je goed te laten informeren bij een drogist of schoonheidsspecialiste kun je ontdekken welke crème voor jou het beste werkt.

Je huid te schoon maken

Soms kun je na het reinigen van je gezicht een rode of branderig gevoel hebben. Als dit geval is, heb je te hard geboend. Door te hard te schrobben op je gezicht, worden de natuurlijke oliën verwijderd. Deze oliën heb je echter hard nodig en moet je niet verwijderen. Boen daarom iets zachter en je huid zal je dankbaar zijn.

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een kapper in de omgeving van Krimpen aan den IJssel?

Waxen of ontharen in Bergen op Zoom?

Wat is de beste huid bleek crème?