Add Link
Image default
Beauty en verzorging

Swarovski sieraden kopen

Swarovski sieraden kopen

 

Ben je een groot fan van de sieraden van Swarovski? Of wil je graag eens sieraden van Swarovski proberen?

 

Het Swarovski merk

Het Swarovski merk bestaat al meer dan 100 jaar. Het is namelijk in 1895 gestart door Daniel Swarovski. Swarovski staat voor een zeer secuur geslepen kristal. Het werd in de begin jaren van het merk vooral gebruikt voor relatiegeschenken aangezien dat in die tijd erg populair werd. De sieradenlijn kwam er later bij en zoals je weet bestaat het merk nog steeds en heeft het dus al jaren een succesvolle sieradenlijn. Dit is vooral te danken aan het feit dat Swarovski een heel eigen merk is. Als je aan Swarovski denkt, dan denk je aan mooi geslepen kristallen van hoge kwaliteit.

 

De sieraden

Swarovski heeft veel verschillende soorten sieraden op de markt gebracht. Zo zijn er armbanden, kettingen, oorbellen en ringen. Deze zijn allen in verschillende soorten verkrijgbaar.

Kettingen

Bij de kettingen is er de keuze om een losse ketting te kopen zonder bedeltje of een met bedeltje. Hierbij ben je altijd verzekert van een ketting met kwalitatieve kristallen.

 

Armbanden

Bij de armbanden van Swarovski gaat er een wereld voor je open. Dit omdat er veel verschillende soorten armbanden in het assortiment van Swarovski zitten. Zo heb je slavenarmbanden, tennisarmbanden, bedelarmbanden, leren armbanden en wikkelarmbanden. Niet bij alle armbanden is het kristal waar Swarovski bekent van is in verwerkt. Er zijn ook armbanden die enkel uit leer of andere materiaal bestaan.

 

Oorbellen

De oorbellen van Swarovski zijn niet zomaar oorbellen. Ze hebben namelijk een erg bijzondere uitstraling door de kristallen die ervoor gebruikt worden. Swarovski heeft niet veel oorstekers in haar assortiment, maar meer oorbellen met hanger.

 

Ringen

Voor de ringen geldt hetzelfde als voor de oorbellen, deze lijken namelijk niet zomaar op normale ringen, maar zijn bijvoorbeeld opgebouwd uit verschillende bogen en uit verschillende materialen gemaakt. Het dragen van de verschillende sieraden van Swarovski geeft dus een bijzondere en eigen uitstraling aan outfit.

 

Hoe duur zijn Swarovski sieraden?

Je moet niet denken dat je deze prachtige sieraden voor een goedkoop prijsje kunt aanschaffen, ze zullen wel wat geld kosten. Zo kosten de sieraden gemiddeld 100 a 200 euro.

http://www.ikbensieraden.nl/swarovski