Adverteren

Flyer als reclamemiddel

Flyers drukken

Het verspreiden van flyers is een oude manier van reclame maken. Het is nog steeds een zeer effectief en veel gebruikt reclamemiddel. Het drukken van flyers is en blijft daarom een veel gebruikte marketingstrategie van veel bedrijven. Flyers drukken is een hele gemakkelijke manier van offline reclame maken. Om de effectiviteit van een flyer zo hoog mogelijk te maken kan je een efficiënte distributie en productiemethode maken.

Als je reclame wil maken voor een lokaal bedrijf is het slim om de flyers lokaal te verspreiden. Zijn de flyers bedoelt voor bijvoorbeeld een winkelketen die door het hele land te vinden is? Dan is het handig om de flyers landelijk te verspreiden door ze bijvoorbeeld in alle winkelketens uit te delen. Om de flyer nog een stukje effectiever te maken kun je een kortingscode erop zetten. Zo spoor je mensen aan om actie te ondernemen en gebruik te maken van uw product of dienst.

 

Voordelen van flyers

Er zijn veel voordelen van flyers drukken. Als je ze op de juiste manier inzet heb je een heel groot bereik. Ga doelgericht aan de slag. Heb je een bedrijf dat gespecialiseerd is in volleybal? Verspreid dan de flyers bij lokale volleybalverenigingen. Zoals eerder gezegd kan je hier een kortingscode opzetten zodat je mensen aanspoort om actie te ondernemen. Een ander voordeel aan het drukken van flyers is dat de kosten relatief laag zijn. Al helemaal voor hoeveel mensen je er potentieel mee kunt bereiken. Ook worden flyers vaak snel geleverd dus kunt u direct een begin maken met het verspreiden.

Verder is het verspreiden van flyers ook een stuk persoonlijker omdat mensen direct een gezicht hebben bij het bedrijf. Met een digitale advertentie heb je dit niet en voelt het ook een stuk onpersoonlijker aan. Ook waarderen veel mensen het als je de moeite neemt om flyers te ontwerpen, printen en uit te delen. Daarnaast heb je de kans om een praatje te maken met de persoon waaraan je de flyer uitdeelt. Je kan eventuele vragen beantwoorden of contactgegevens uitwisselen. Dit kan ervoor zorgen dat een potentiële klant daadwerkelijk een klant wordt.

https://www.peterprint.nl/flyers-drukken.html

Kunsthaag Klimop tegels, Volle dekking, Fraaie decoratie

Add-link

Klimop een groenblijvende Liaan

Wist u dat… De Klimop tot de klimopfamilie op voeselrijke en vochtige grond langs muren groeit, waar de plant zich vastklampt met luchtwortels?

De klimop is een groenblijvende liaan en kan wel meer dan 10 meter hoog klimmen, eveneens met een vorming van kruipende stengels.

Zeepstoffen…Wasmiddel

En wist u dat….Omdat de Klimop een hoog Saponinegehalte (Zeepstoffen) heeft. Het afkooksel van de klimop bladeren kan gebruikt worden als wasmiddel.

Kunsthaag Klimop tegels

Een echte haag vergt veel onderhoud en moet regelmatig geknipt worden. Dit betekent dat u ook weer moet sjouwen met tuinafval. De klimop is een erg vervelende klimmer en bindt zich overal aanvast en is dus slecht te verwijderen.

De Kunsthaag Klimop is echt een goed alternatief. Deze blijft het hele jaar door groen en u heeft geen onderhoud hieraan. De klimop tegels zijn eenvoudig te bevestigen en trekt geen ongedierte aan.

Waarom Kunsthaag Klimop tegels

  • Geen water geven,
  • Niet meer snoeien 
  • Sjouwen met tuinafval
  • geen insecten aan.
  • Een voordelige en duurzame oplossing want de Kunsthaag Klimop is eenvoudig zelf te monteren en er hoeft geen dure tuinman voor te komen.
  • Hele jaar door groene tuin
  • Eenvoudig bevestigen

De Klimop Kunsthaag is verkrijgbaar op tegels. Een mooie volle dekking, er is geen achtergrondscherm nodig. Echt een fraai decoratie voor op het balkon, terras, een witte muur, aan het tuinhek maar kan eveneens binnenshuis aan de muur als wanddecoratie. Bovendien zorgt het voor meer privacy.

Wilt u ook het hele jaar door een groene tuin, geen onderhoud meer? 

Overweeg eens een Kunsthaag Klimop, Bekijk en bestel via onze website via www.kunsthaag.eu

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-klimop-tegel-50x50cm/

The Review Company

Add-link

Dit bedrijf is ontstaan, omdat de teamleden van The Review Company eigenlijk vonden dat bedrijfsvideo’s toe waren aan een nieuwe uitdaging. Al tijdenlang zaten de bedrijfsvideo’s hetzelfde in elkaar en nog komt het veel voor. IN onze ogen saai en niet vernieuwend.

Waarin onderscheidt The Review Company zich van andere bedrijfsvideo’s?

The Review Company onderscheidt zich van andere bedrijven die bedrijfsvideo’s maken, omdat  The Review Company de klant laat praten in plaats van de mensen die bij het bedrijf werken, zoals veel andere bedrijven doen. Nogal logisch dat de directeur van het bedrijf zelf een positief praatje over zijn bedrijf vertelt. Daar zijn klanten niet naar op zoek, zij willen eerlijke antwoorden en die geven wij, door de klanten zelf te laten vertellen.

Hoe werkt The Review Company?

Wij gaan op zoek naar tevreden klanten en zorgen er voor dat ons team hier een boeiende en leuke video van maakt. Hoe doen ze dat? De mensen die bij ons werken zij allemaal vakmensen, zij zorgen er voor dat de juiste vragen worden gesteld en de juiste onderwerpen aan bod komen. Vervolgens wordt dit op een perfecte manier in elkaar gezet en zul je zien dat alle klanten geboeid zullen zijn door de video, niet al direct zullen afhaken bij het zien van de video en tot een eventuele koop zullen over gaan.

 

Tips voor succesvol bloggen

Add-link

Bloggen is goed voor je bedrijf. Je kunt je klanten kennisgeven van je expertise en meer vertellen over de diensten die je aanbiedt. Door uitvoerig te omschrijven wat een bepaalde dienst inhoudt, kun je inhaken op de problematiek van je klanten. Wanneer zij een beter beeld krijgen van hetgeen jij aanbiedt en het belang ervan gaan inzien, zullen ze eerder klant bij je worden. Bloggen kan dan zeer effectief werken om de klant over de streep heen te helpen. Succesvol bloggen kan echter nog een uitdaging zijn. Zeker als je niet goed weet hoe dit moet, kan het moeilijk zijn om de klant te bereiken. Daarom kun je website teksten laten schrijven

Waar ga je over schrijven?
Een eerste stap is uiteraard het kiezen van een goed, relevant onderwerp. Wanneer het thema goed aansluit bij je diensten, zullen klanten gemakkelijker kunnen herkennen wat je aan steun te bieden hebt. Verdiep je daarom in je doelgroep en laat je blogs aansluiten bij de hulp die zij nodig hebben. Zo raken ze geïnteresseerd en kun je jezelf profileren als expert. Zorg hierbij tevens voor unieke teksten en vermijd dat je content teveel kopieert van collega-ondernemers. Google houdt van nieuwe content en zal je hiervoor belonen door je hoger in de lijsten te zetten.

Zet je blogs op je website
Om meer verkeer naar je website te krijgen, doe je er verstandig aan om de blogs op je eigen websitedomein te zetten. Zo zijn de klanten al gelijk waar je ze wil hebben en krijg je ook meer bezoekers op je website. Google registreert dit als positieve ontwikkeling en zal je hierdoor hoger laten verschijnen in de zoekmachines. Blogs helpen je zo meer zichtbaar te worden.

Deel je blogs
Zet niet enkel je blogs op je website, maar deel deze ook via Social Media platforms. Je kunt link naar je blogpagina op je Facebookpagina zetten, of deze delen in je e-mail nieuwsbrieven. Zo bereik je vanzelf meer mensen en kunnen zij je blog ook verder delen. Ook kun je mensen op Twitter of Instagram attenderen van je nieuwste blogpost op je website. Wil je het schrijven toch liever uitbesteden? Je kunt een tekstschrijver Amsterdam de blogs laten schrijven.

http://www.textmakelaar.nl

Een telefoon reparatie die betaalbaar is.

Add-link

Als uw telefoon niet meer werkt, kan dat probleem van simpele aard zijn. Misschien is alleen uw connector beschadigd, of uw microfoon. Misschien is de accu van uw telefoon versleten. Al deze telefoon reparaties zijn simpel uit te voeren, het probleem is in een half uurtje verholpen. Gaat u naar New Phone Repair voor zo’n telefoon reparatie, dan zult u verwonderd staan. Hier werkt men nog met betaalbare reparatie prijzen. Het is echt meer dan de moeite waard om bij een telefoon reparatie naar New Phone Repair te gaan. De meeste keren zult u bij New Phone Repair gewoon op uw telefoon reparatie kunnen wachten, u hoeft uw telefoon dan niet lang te missen.

Kijk voor meer informatie overs GSM reparaties op Mijngsmreparatie.be

http://telefoon-reparatie.be/

Losbladig binnenwerk drukken

Add-link

Losbladig binnenwerk drukken, wat betekent dat eigenlijk? 

Misschien heeft u er wel eens van gehoord maar misschien ook nog niet: losbladig binnenwerk laten drukken. Wat is dat nu eigenlijk? Eigenlijk zegt het woord het al: binnenwerk en dan om precies te zijn van boeken. Wanneer u bijvoorbeeld een mooi boek maakt dan kan het zijn dat u nog losse bladen moet laten drukken, wanneer dat het geval is dan kunt u ervoor kiezen om losbladig binnenwerk te laten drukken. Want wanneer u losbladig binnenwerk zal laten drukken dan zal uw boek pas compleet worden. Daarnaast is het natuurlijk super leuk om zelf zo’n mooi boek te maken, u kunt er zo verschrikkelijk creatief mee zijn en dat maakt het toch wel heel erg leuk! 

 

Waar kunt u nu aan denken? 

Denk bij losbladig binnenwerk bijvoorbeeld aan een fotoboek. Een fotoboek is echt iets wat u bij zal blijven, u zult jaren later er nog mooi in terug kunnen bladeren en zo krijgt u echt weer heimwee naar die fantastische vakantie of reis die u heeft gemaakt. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld iets verzameld dan is het heel erg mooi om mooi losbladig binnenwerk te laten drukken zodat u alles mooi bij elkaar heeft.

https://www.peterprint.be/losbladig-binnenwerk-drukken.html

Naamkaartjes drukken

Add-link

Naamkaartjes voor jouw bedrijf

Ben je net met je eigen bedrijf gestart? Dan is het belangrijk om genoeg naamkaartjes in huis te hebben zodat jij je bedrijf bekend kan maken bij potentiële klanten. Naamkaartjes worden al heel lang gebruikt om bij iemand je gegevens achter te laten zodat diegene je later altijd weer kan contacten voor een eventuele samenwerking. Naamkaartjes kan je gemakkelijk bij een drukkerij laten drukken in grote hoeveelheden zodat je overal waar je naar toe gaat, een aantal naamkaartjes mee kan nemen om achter te laten bij mensen. De naamkaartjes worden altijd van hoge kwaliteit gedrukt en daarnaast kan je je eigen gewenste formaat aangeven. Wanneer je wilt dat je naamkaartjes opvallen kan je kiezen voor opvallende papiersoorten zodat die van jou uniek zijn en een professionele uitstraling hebben. Naamkaartjes drukken kan je gemakkelijk doen bij een drukkerij maar je kan dit ook heel snel laten doen. Je kan altijd voor een spoedlevering kiezen wanneer je de naamkaartjes de volgende dag al in huis moet hebben. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer je onverwachts een evenement hebt de dag erna. 

Personaliseer jouw naamkaartjes

Wanneer je naamkaartjes drukken laat doen door een drukkerij moet je altijd eerst een aantal stappen doorlopen om jouw eigen unieke naamkaartjes te laten drukken. Je moet bijvoorbeeld als eerst het formaat doorgeven en daarnaast ook de gewenste papiersoort. Ook het gewicht van deze papiersoort moet je kiezen en of je de naamkaartjes aan beide kanten wilt bedrukt hebben. Je kan er ook voor kiezen om ze in zwart wit uit te printen, dit is goedkoper maar wel minder opvallend. Tot slot kan je ook nog een aantal extra afwerkingen kiezen om je naamkaartje compleet te maken. Wanneer je tevreden bent kan je nog de levertijd aanvinken en de oplages. Na de betaling kan jij je ontwerp doorgeven en gaat de drukkerij aan de slag met jouw ontwerp zodat jij binnen de kortste keren je naamkaartjes binnen hebt om te gaan uit delen!

https://www.peterprint.nl/naamkaartjes-drukken.html

Spandoek drukken

Add-link

Wil je de beste buitenreclame hebben voor je bedrijf?

Dat is heel logisch. Kies daarom ook voor spandoek drukken. Door een spandoek heb je de perfecte buitenreclame. Spandoeken zijn groot en zorgen voor een groot bereik daarnaast vallen ze ook erg op door hun grootte. Je kan zelf het formaat bepalen. Je kan bijvoorbeeld voor een kleine kiezen die je voor je bedrijfspand neer zetten, of je ontwerpt een grote die je aan de muur hangt van je bedrijfspand. Je kan er vele kanten mee op en de keus ligt helemaal bij jezelf. Je kan ook spandoeken drukken meteen met een frame erbij. Hierdoor heb je alles tegelijk binnen en kan je het spandoek meteen ophangen of neerzetten. Vaak wordt er tot 500cm breed naadloos gedrukt. Je hebt dus alle ruimte voor een mooi ontwerp om goed op te vallen! Je hebt de keus uit verschillende materialen zoals PVC-materiaal of uniek 100% polyester materiaal. Ook kan je natuurlijk kiezen welke afwerking je wilt. 

Spoedlevering bij een spandoek

Als je last minute aan het bestellen bent en je hebt er veel haast bij, dan kan je kiezen voor spoedlevering! De bestelling wordt sneller afgedrukt en je zal het eerder in huis hebben zodat je het kan gebruiken voor je promotie. De afwerking van het spandoek hangt ervan af wat je zelf wilt. Je kan bijvoorbeeld het doek laten voorzien van ringen, dit zorgt ervoor dat de banner makkelijk met het frame te bevestigen valt. Ook kan de drukkerij het doek zomen, rondom zomen zorgt ervoor dat er een stevige rand rondom komt. Daarnaast kunnen er nog tunnelzomen aan worden gebracht zodat je een buis erdoorheen kan doen. Kortom, er zijn eindeloze mogelijkheden! Een spandoek drukken kan je gemakkelijk en snel online doen zodat jij de beste promotie hebt voor je bedrijf.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/spandoeken-bedrukken

Je smartphone draadloos opladen

Add-link

Je probeert er bijna altijd voor te zorgen dat je smartphone niet leeg raakt, maar soms ben je dat vervelende kabeltje weer kwijt of dan is er geen stopcontact in de buurt. Op dat moment kan  het net zo zijn dat je een belangrijk telefoontje verwacht, bijvoorbeeld van een klant. Het is erg belangrijk dat je de klant dan ook beantwoordt en niet dat de klant een voicemail krijgt. Je kan op dat moment een telefoonservice inschakelen, dit kan ervoor zorgen dat je telefoon toch wordt beantwoordt, maar dan door een aangewezen receptioniste die de telefoon opneemt voor jouw bedrijf wanneer jij dit niet kan.

Natuurlijk is de telefoonservice of een antwoordservice niet de enige oplossing, hoewel het in veel gevallen zeker handig is. Er zijn namelijk tegenwoordig ook erg veel draadloze opladers, maar hier maken we nog niet zoveel gebruik van. Toch biedt het draadloos opladen op dit moment nog niet echt een groot voordeel ten opzichte van het opladen van de telefoon met een snoertje. Samsung heeft namelijk een ‘draadloos charging pad’, maar helaas moet je deze alsnog in het stopcontact doen en de telefoon laadt alleen op als deze precies op de pad ligt. Toch is dit niet alleen maar slecht nieuws, want er zijn steeds meer ontwikkelingen op het gebied van draadloos opladen, waardoor het misschien toch gaat doorbreken. Er is namelijk een ontwikkeling gaande wat Cota heet. Dit is een basisstation voor in huis of waar dan ook, waarmee je binnen een straal van 10 meter apparaten kunt opladen. De energie wordt dan doorgegeven via radiogolven en de apparaten moet dan ook allemaal uitgerust zijn met een radiozender. Is dit het geval? Dan kan je rustig alle apparaten opladen. Het kan helaas nog wel een paar jaar duren voordat dit doorbreekt, omdat er eerst fabrikanten moeten zijn die deze techniek overnemen.

http://antwoordservice-telefoonservice.nl

Een bron voor ontevredenheid

Add-link

Voor veel vrouwen speelt schoonheid een grote rol, misschien een grotere rol dan dat het al deed in voorgaande jaren. De huidige generatie vrouwen lijkt niet alleen meer bezig te zijn met het uiterlijk en het nastreven van een ideaal dan voorgaande generaties, maar lijkt hier ook verder in te gaan dan men in het verleden deed.

In de vorige eeuw en daarvoor speelde vooral de mode een grote rol: kleding maakte de vrouw en ook het kapsel was een belangrijk onderdeel van hoe men overkwam en wel of niet voldeed aan het schoonheidsbeeld dat men had. Sinds de eeuwwisseling lijkt er echter een verandering plaats te vinden waarbij het nastreven van ons schoonheidsideaal een steeds complexer en verregaander fenomeen wordt. Zo deed make-up zijn intrede en kwamen pruiken, extensions en nepnagels om de hoek kijken en kwam men bovendien veel frequenter in aanraking met schoonheidsidealen door de wildgroei aan mediakanalen en de opkomst van globalisatie.

Momenteel wordt de volgende stap gemaakt als het gaat om het voldoen aan de laatste idealen en mode. Cosmetische ingrepen worden in een rap tempo populairder. Onder jongere vrouwen is vooral de boezem een bron voor ontevredenheid. In de meeste gevallen wil men een borstvergroting, maar ook een verkleining of ingreep om de vorm te veranderen behoren tot de orde van de dag. Een borstvergroting laten doen is tegenwoordig een routine ingreep geworden voor veel plastische chirurgen waar dit voorheen nog niet zo was.

De reden dat vrouwen zo relatief vaak ontevreden zijn met hun borsten is volgens sommigen de onrealistische standaard die door modebedrijven en modellen de wereld wordt in geslingerd. Bovendien ligt er een grote nadruk op de borsten in onze huidige maatschappij: bij een zogenaamde ordinaire vleeskeuring wordt bij vrouwen in de meeste gevallen als eerste naar de boezem gekeken.

http://faceland.nl/