Add Link
Image default
Beauty en verzorging

Esmee Sawyer Hairstudio, de balayage specialist van Den Haag

Wanneer je mooi geverfd haar wil wat ook nog eens erg lang meegaat, ben je voor je  Balayage Den Haag bij de haarstudio van Esmee Sawyer aan het juiste adres. Vele kappers in Den Haag laten je de hoofdprijs betalen voor een kapsel voor een verfbeurt die niet heel lang meegaat, en veel mensen weten zelf niet hoe ze tijdens het verven uitgroei kunnen voorkomen. Vandaar dat wij het verven goed voor je willen doen, met als eindresultaat een mooi geverfd kapsel waarmee je niet om de 2-3 weken naar de kapsalon mee hoeft te gaan.

Wat is balayage

Tijdens het toepassen van balayage maken wij gebruik van een kwast om mee over de haren te vegen. Het komt van het Franse woord balayage, wat vegen betekent in het Frans. Tijdens de balayage verven wij de bovenkant van het haar wat donkerder en verven we de lengte en de punten van het haar wat lichter. Dit zorgt voor een natuurlijke overloop van de kleur en voorkom je daar ook uitgroei mee.

Voordelen balayage

Wanneer je kiest voor balayage kost het je op de lange termijn een stuk minder onderhoud. De overloop die we verven met balayage ziet er ook natuurlijk uit. En de lichte tinten die we aanbrengen geven dezelfde glans die je hebt als de zon op je haar zou schijnen. Ook brengen we geen totale verandering aan, dus het is leuk om zo eens een keer te proberen. Plus de face framing die we toepassen geeft het gezicht ook nog eens een betere vorm. Een balayage behandeling kan echter wel wat prijziger overkomen, maar als je erover nadenkt hoeveel onderhoud beurten je er mee voorkomt kan het je best nog eens goedkoop uitkomen. Kom gerust eens een keer langs voor  Balayage Den Haag om het bij ons uit te proberen!