Add Link
Image default
Beauty en verzorging

Ziet u ook graag uw pigmentvlekken verdwijnen?

Mensen met pigmentvlekken worden vaak ouder geschat dan ze in werkelijkheid zijn. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen er zelfs 12 jaar ouder uit kunnen zien door pigmentvlekjes of een oneffen huidtint. Daarom zien veel mensen hun pigmentvlekken dan ook graag verdwijnen.

Hoe ontstaan pigmentvlekken en hoe kunnen ze verwijderd worden?

Door bepaalde triggers, veelal blootstelling aan de zon, zorgen voor een onregelmatige productie van melanine. Melanine is het roodachtige of bruine pigment in de huid. Door de onregelmatige productie van melanine ontstaan er kleurophopingen aan het huidoppervlak. Naast blootstelling aan de zon zijn er nog andere factoren voor het veroorzaken van pigmentvlekken, zoals hormonale factoren (zwangerschap en anticonceptiepil) en post inflammatoire hyperpigmentatie (bruinverkleuring na een ontsteking van wondjes of littekens).

Pigmentvlekken komen daarom ook voor op lichaamsdelen die het meest worden blootgesteld aan de zon, zoals de handen, armen, het decolleté en het gezicht. Het is dan ook belangrijk om altijd goed te smeren met een spf zonbescherming.

Gelukkig kunnen pigmentvlekken ook prima behandeld worden met de IPL huidlaser. Er zijn hierin meerdere behandelingen mogelijk, welke behandeling geschikt is voor u is afhankelijk van de kleur van de pigmentvlekken en uw huidtype. In de klinieken in Den Haag en Oegstgeest van Van Lennep Kliniek kunt u uw pigmentvlekken veilig en kundig weg laten laseren. Voor het beste resultaat zijn er gemiddeld 3 tot 5 laserbehandelingen nodig. Tussen elke behandeling dient 4 weken tijd te zitten.

De nieuwe, zeer effectieve, HydraFacial behandeling

U kunt bij Van Lennep Kliniek ook terecht voor een HydraFacial behandeling. Lichte pigmentvlekjes, rimpels en fijne lijntjes, acné, slappe huid, vale teint, verkleuringen en grove poriën kunnen allemaal effectief behandeld worden met HydraFacial.

Met een HydraFacial behandeling wordt de huid in 3 stappen gereinigd, gehydrateerd en beschermd. HydraFacial is een nieuwe methode die werkelijk versteld doet staan. De behandeling is pijnloos en geeft geen irritatie of vervelling. De behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen.

Van Lennep Kliniek heeft vestigingen in Den Haag, Wassenaar en Oegstgeest. U bent altijd vrij om binnen te wandelen voor informatie, advies of het maken van een afspraak. Een afspraak kunt u ook telefonisch inplannen via telefoonnummer 070-7370088 of via de website www. vanlennepkliniek.nl.

https://www.vanlennepkliniek.nl/