Add Link
Image default
Beauty en verzorging

Ouderdom komt met gebreken

‘Ouderdom komt met gebreken’, zo luidt het spreekwoord. Steeds vaker krijg je te horen dat ouderen zijn gevallen met de fiets, uitgegleden zijn op de natte badkamer tegels of een bloeduitstorting opgelopen hebben aan de hoek van de tafel. Het is dan ook niet voor niets belangrijk dat er verschillende hulpmiddelen in huis beschikbaar zijn voor ouderen om pijnlijke vallen te voorkomen en de dagelijkse routine te vergemakkelijken. Zo kunnen er hendels bevestigd worden aan de muur in het toilet en kunnen er antislip strips op de grond worden geplakt ter preventie van een pijnlijke val. Desondanks gebeurt het nog maar al te vaak dat een oudere in de douche een flinke smak maakt. Hoe kan dit alsnog op een andere manier voorkomen worden?

Een uitstekende valpreventie ouderen is de lichaamsdroger van Lavicta. De body dryer doet denken aan een enorme föhn, die je lichaam droog blaast na een warme douchebeurt. Draai dus een eenvoudig rondje om alle plekjes op je lichaam te drogen en geniet van de warme deken van lucht die over je lichaam valt. Niet langer hoef je dus meer te bukken om met je handdoek de plekjes tussen je tenen te drogen of je in ingewikkelde bochten te wringen om overal helemaal droog te zijn. Ook voor verzorgingstehuizen of revalidatiecentra is de lichaamsdroger dé oplossing om vallen in de badkamer voor te zijn. Bovendien hoeven ouderen minder afhankelijk te zijn van begeleiding bij het douchen en wordt hun privacy in acht genomen.

Kies jij ook voor de lichaamsdroger en alle voordelen die het met zich meebrengt? Ga dan snel naar de website van Lavicta of neem contact met ons op over de mogelijkheden! Wij leveren de lichaamsdroger graag bij jou aan huis, zodat jij binnen de kortste keren kan genieten van een warme droogbeurt.

https://lavicta.nl/