Add Link
Image default
Beauty en verzorging

Verder dan ooit

De mogelijkheden met vrouwelijk haar zijn altijd grenzelozer geweest dan bij mannen.

Het is van alle tijden alles wat er in mannelijke uitvoering bestaat, ongeveer twaalf keer zoveel uitvoeringen heeft in de vrouwelijke versie. Meer soorten jeans, meer soorten jurkjes, schoenen mogelijkheden met het lichaam en alles wat daarbij hoort. Terwijl mannen beperkt zijn met jeans, een T-shirt of af en toe een overhemd. Dat is dan toch echt alles wat er mogelijk is in een mannelijke kledingkast. Niet dat dit zo’n enorme ramp is maar jammer is het wel. Om nog niet te spreken over de mogelijkheden die vrouwen hebben als het aankomt op haar. Bij mannen als je krullen hebt ben je sowieso afgeschreven, dan heb je nog dun vallend haar en vat dikker. Plat naar beneden of met een kuif zijn dan de opties die je overhoudt. Voor mannen met langer haar kun je er nog een staart of iets in doen maar vaak is dat al niet eens een optie met houdbaarheidsdatum. Vrouwen daarentegen zitten als ze naar de kapper gaan met gemak twee uur in de stoel omdat alles zo nauw valt en ligt.

Zoveel mogelijkheden met vrouwelijk haar als nu zijn er ook nog nooit geweest. Als je het namelijk niet zo getroffen hebt met je kleur of hoeveelheid kan je haar extensions zetten, je kan het verven, verlengen, verzorgen met olie of bepaalde shampoos of je kan kiezen uit tientallen andere opties die er nog bestaan.

Er bestaat zelfs een beste droogshampoo. Een shampoo die je haar wast zonder dat je water nodig hebt. Als er zoiets op de markt komt voor mannen zou dat niet eens een succes zijn omdat het zo vrouwelijk klinkt. Komt bij kijken dat vrouwelijk haar wassen gewoon meer tijd kost omdat er meer haar is. Dat is enkel logica.

https://glamouryourhair.nl

Gerelateerde artikelen

Voordelig Thuis Tanden Bleken

Bruin worden in de winter bij een zonnestudio in Nijkerk

shampoos