Add Link
Image default
Beauty en verzorging

Welk soort hairextensions past bij mij?

Het nemen van hairextensions is super handig. Je haar kan dan snel langer zijn of dikker. Clip-in extensions van Hairextensionsvoordeel zijn zeer gunstig. Je kan ze eruit halen en in doen wanneer jij wilt. Het is wel belangrijk om te weten welke extensions bij jou passen, want het nemen van extension is niet goedkoop. Ben je benieuwd welke hairextensions bij jou passen? Wat is een voordeel van clip-in extensions en wat maakt extensions van echt haar nou zo bijzonder? Lees het artikel verder om erachter te komen welke extensions bij jou passen. 

Wat zijn clip-in extensions?

Clip-in extensions zijn ideaal voor degenen die liever geen permanente extensions willen. Met de clip-in hairextensions kan jij voor een paar dagen langer of voller haar hebben. De clip-in extensions voeg je toe door de clips. Je kan de clip-ins dus in doen wanneer jij wilt. Je hebt dan meer vrijheid om dan te spelen met verschillende lengtes, kleuren en stijlen. Ook scheelt het tijd en geld om te kiezen voor clip-in extensions. De extensions kan je namelijk zelf erin zetten en je hoeft er niet uren voor in een stoel te zitten. Let wel op dat je beter niet kan zwemmen, slapen of sporten met de clip-in extensions. Vind jij het handig dat je de hairextensions zelf kan aanbrengen en uit kan doen? Dan zijn de clip-in extensions iets voor jou. 

Wat zijn wire extensions? 

Wire extensions worden aangebracht door een doorzichtig visdraadje. Het bevestigen is gemakkelijk en snel. Ook voelen de extensions licht aan. De hairextensions zijn ook goed geschikt voor dun haar. Een voordeel aan de wire extensions is dat jouw haar niet snel beschadigt, doordat de extensions niet aan het eigen haar vast komen te zitten. Ben jij handig en weet je hoe je de wire extensions moet aanbrengen dan passen deze extensions goed bij jouw haar.

Wat zijn wax extensions? 

Wax extensions worden aangebracht op een andere manier. Ze worden namelijk aangebracht door een speciale lijm en een warmtetang. De extensions worden dan dicht bij de hoofdhuid vastgelijmd aan je eigen haar. De extensions gaan zeer lang mee. Het is alleen niet mogelijk om de extensions er zelf uit te halen. Dit dien je bij een kapper of expert te laten doen.  

Wat zijn microringextensions

Bij microringextensions worden de extensions aangebracht door middel van een speciale naald die een pluk nephaar door een ringetje haalt. De ringen zijn dezelfde kleur als je haar, dus je ziet het niet. Vervolgens wordt de microring dicht bij de hoofdhuid dicht geknepen. Heb je dun haar dan is de kans groter dat je de ringen wel kunt gaat zien. Microringextensions zijn dus geschikter voor mensen met een goeie bos haar.