Add Link
Image default
Beauty en verzorging

Ruime keuze uit schoenen voor brede voeten

Bij Beterlopenwinkel heeft u een ruime keuze. Ook wanneer u geen standaard voeten heeft. Heeft u bijvoorbeeld erg brede voeten, waardoor het lastig voor u is om goed passende schoenen te vinden die er ook nog eens leuk uitzien? Bij Beterlopenwinkel vindt u goede schoenen voor iedere voet. Ook heeft u er een ruime keuze uit verschillende modellen. Zo vindt u hier schoenen voor diverse gelegenheden. Of u nu een comfortabele schoen zoekt voor in en om huis, of mooie dansschoenen voor een feest, bij deze specialist vindt u verschillende modellen voor allerlei soorten voeten. Zelfs als u brede voeten heeft, vindt u hier schoenen voor iedere gelegenheid.

De juiste schoen voor iedere voet

Wanneer u problemen met uw voeten heeft, is het extra belangrijk om goed schoeisel te dragen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij pijnlijke voeten, wanneer u lijdt aan aandoeningen als diabetes of reuma of wanneer u bijvoorbeeld brede of juist smalle voeten heeft. Voor al deze voeten heeft Beterlopenwinkel de juiste schoenen. Gebruikt u steunzolen? In veel schoenen van Beterlopenwinkel is er ruimte voor deze aanpassingen. Soms kunt u het voetbed uit de schoen nemen, zodat er ruimte ontstaat voor uw steunzolen. De schoenen van verschillende topmerken hebben allemaal een voetbed dat goede ondersteuning biedt. Zo houdt u lang plezier van uw schoenen en zullen pijnklachten aan uw voeten verdwijnen of op zijn minst verminderen. Zo krijgt u met schoenen voor brede voeten altijd de juiste ondersteuning

Ook voor pedicure en podologie

Om het optimale uit uw nieuwe schoenen te halen, is het aan te raden de juiste zorg voor uw voeten in te schakelen. Daarom kunt u bij Beterlopenwinkel ook terecht voor een pedicurebehandeling. Verder is er een voetreflextherapeut en een registerpodoloog in huis. Zo krijgen uw voeten helemaal de juiste ondersteuning. Ook heeft u ondanks uw voetklachten mooie schoenen die er modieus uitzien. De voetspecialisten van Beterlopenwinkel bekijken graag hoe zij u het best kunnen helpen om uw voetklachten op te lossen. Ook letten zij erop dat uw nieuwe schoenen genoeg ondersteuning bieden voor uw brede voeten. Ga langs in de winkel in Leiderdorp of maak een afspraak bij een van de voetspecialisten.