Zakelijk

C-Bèta: bijzondere en unieke evenementenlocatie in Amsterdam

 Wij van C-Bèta bieden naast evenementen ook werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Onze evenementelocaties en werkplekken zijn gevestigd in Hoofddorp en is makkelijk met het openbaarvervoer te bereiken.  

Unieke evenementenlocaties in Hoofddorp

Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing. Onze unieke evenemetenlocatie zijn omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Bij ons vind u duurzame e en circulaire evenementenlocatie in de buurt van Amsterdam. Wij van C-Bèta denken graag met u mee. Wilt u meer weten over onze uniekes ruimtes? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. En samen kijken we naar uw wensen en behoeftes. 

Werkplekken in Amsterdam

Bij ons kunnen u werken in een unieke omgeving. Maar dit is niet alleen een werkplek, maar ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen in de buurt van Amsterdam. Bij ons vind u circulaire werkplek, hierdoor raakt u geïnspireerd door de omgeving. Ons uitgangs punt is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. U gaat werken in één van de meest speciale werkplek in de buurt van Amsterdam. Bij ons speelt duurzaam een belangrijke rol speelt.  Zoekt u naar een of meerdere werkplekken in de omgeving van Amsterdam? Dan zit u bij C-Bèta goed.

Circulair en duurzame ruimtes huren

C-Bèta heeft een circulaire filosofie en daarom is er gekozen voor duurzame materialen voor onze evenementenlocaties en werkplekken. Daarom kan C-Bèta zich met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. En daar zijn wij erg trots op! 

Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/

Online carbon kopen met advies

Carbon kopen kan snel, eenvoudig en gewoon vanuit je luie stoel. Het is echter wel zaak dat je de juiste soort kiest want er zijn meerdere varianten van te koop.

Kijk welke variant voor jouw klus geschikt is

Om ervoor te zorgen dat je de juiste soort kiest die past bij het product dat je ervan wilt maken is het zorg dat je eerst goed alle informatie doorleest die over het materiaal op de site van een webwinkel zoals Compositesplaza te vinden is. Op die manier kies je voor de variant waar je ook daadwerkelijk wat mee kunt.

Neem contact op met het bedrijf

Mocht je het nog moeilijk om dan zelf te kiezen raadpleeg dan even de klantenservice van het bedrijf. Dit doe je door een mailtje te sturen, even te bellen of het contactformulier in te vullen. Met het advies dat zij je kunnen geven weet je ook zeker dat je voor het juiste materiaal kiest.

Veilig bestellen

Bestellen is eenvoudig: plaats het product van je keuze in het winkelmandje en geef aan hoeveel je ervan nodig hebt. Op die manier kun je ook meteen zien wat de bestelling je gaat kosten. Pas als het volledige bestelformulier is ingevuld wordt de bestelling geplaatst zodat deze altijd kloppend is. In principe zijn alle producten die op de site staan uit voorraad leverbaar zodat je deze ook snel in huis hebt en er meteen mee aan de slag kunt.

Extra geld lenen voor een verzekering?

Extra geld lenen doen veel mensen voor bijvoorbeeld een aankoop van een nieuw product. Zo is extra geld lenen voor een wasmachine of auto zeer in trek. Speciaal voor deze populaire bestedingsdoelen spelen banken hierop ook in. Zo hebben banken soms autoleningen met zelfs bijbehorende auto verzekeringen, die overigens niet verplicht zijn om af te sluiten bij de geldverstrekker.

Het moge duidelijk zijn dat wanneer consumenten extra geld lenen voor een auto, zij vaak een autoverzekering aangepraat krijgen. Een autoverzekering afsluiten via de geldverstrekker is veelal geen probleem. Veel mensen denken dat een autoverzekering afsluiten via een bank veelal geen goede verzekering is, en sluiten daarom alleen een autoverzekering af via een bekende verzekeraar. Het is een misvatting dat verzekeringen niet goed geregeld zijn via banken, echter moet de consument wel vergelijken. Net als met leningen moeten de verzekeringen ook vergeleken worden om zodoende een goedkope, maar ook goede verzekering af te sluiten.

Veel consumenten die extra geld willen lenen denken dat een daarbij behorende verzekering verplicht is. Wanneer consumenten extra geld lenen voor een auto zijn zij niet verplicht een autoverzekering af te sluiten bij de desbetreffende geldverstrekker. Wel is het zo dat een autoverzekering wel verplicht is voor het hebben van een auto, of rijden in een auto. Naast het feit dat een autoverzekering in die zin verplicht is, is het natuurlijk ook handig om zodoende bepaalde schaderisico’s in te dekken.

Extra geld lenen in Nederland kan zonder verzekeringen, maar wellicht krijgt u bij het aanbod van een lening een aantrekkelijke verzekering aangeboden. Bedenk ten alle tijden of de verzekering noodzakelijk is. Extra geld lenen voor een verzekering is veelal niet handig. Een verzekering is namelijk dikwijls doorlopend en zodoende zou u dus constant extra geld moeten lenen.

http://www.courtinegroep.nl/minilening-aanbieders-vinden-in-nederland/

Bakker Sliedrecht: betrouwbaar maatwerk binnen de scheepsbouw

Al meer dan 90 jaar is Bakker Sliedrecht dé speler op het gebied van elektrische installaties binnen de maritieme techniek. Bakker Sliedrecht heeft merkonafhankelijke oplossingen en ervaren engineers in dienst voor totale systeemintegratie. Het team levert betrouwbaar maatwerk waarmee u gedurende de gehele levensduur van al uw automatiseringssystemen en elektrische installaties ontzorgt wordt. Met brede kennis, retrofit, goede service en maatwerk weet Bakker Sliedrecht de best practices uit de markt over te brengen naar verschillende industrieën wat leidt tot een betere conversie.

Maatwerk voor de maritieme techniek

Voor totale elektrische en automatiseringsoplossingen moet u bij Bakker Sliedrecht zijn. Zij leveren oplossingen voor verschillende spelers binnen de scheepsbouw waaronder marineschepen, veerboten en onderzoeksschepen. Onze engineers kunnen componenten van verschillende fabrikanten met elkaar verbinden, doordat wij merkonafhankelijk zijn. Onze elektrische installaties voldoen aan alle eisen. Deze zijn vastgesteld door de industrie waarin ze worden toegepast. Eisen en wensen van onze opdrachtgevers worden altijd verwerkt in de gehele installatie. Ook kan Bakker Sliedrecht bestaande installaties bewerken zodat ze voldoen aan de meest nieuwe technologieën (retrofit). De projecten van Bakker Sliedrecht worden altijd behaald binnen het gestelde budget en de gestelde tijd. Door middel van de aanpassingen aan bestaande elektrische installaties, kan er ook spoedig worden ingespeeld op veranderingen in capaciteit of gebruik.

Dé ervaren partner binnen de maritieme techniek

Bakker Sliedrecht is een verantwoordelijke en professionele partner binnen de scheepsbouw en elektrische installaties. Betrokkenheid, professionaliteit en verantwoordelijkheid zijn de kernwaarden waar Bakker Sliedrecht achter staat. Klanten kunnen zich daarom te allen tijde richten op hun core-business en worden daardoor optimaal ontzorgd. Door de wereldwijde locaties waar Bakker Sliedrecht over beschikt, kunnen zij altijd snelle levertijden van bijvoorbeeld reserveonderdelen realiseren. Deze wereldwijde locaties zijn onder andere: Brazilië, China, Singapore en Scandinavië. De engineers zijn hierdoor altijd snel ter plaatsen en kunnen snelle, gerichte service bieden. Bedrijfsprocessen draaiende houden, daar gaat Bakker Sliedrecht voor. Het liefst zelfs efficiënter dan eerst!

Verbeterde bedrijfsprocessen door betrouwbare elektrische installaties

Waar het om draait bij Bakker Sliedrecht? Het garanderen van goed lopende bedrijfsprocessen! Zij zijn dé partner binnen de maritieme techniek en scheepsbouw, bieden betrouwbare en gerichte installaties waarmee de tijd voor inbedrijfstelling verminderd wordt en zo uitval voorkomt. Onze elektrische installaties zijn geheel afgestemd op de gebruiksomgeving. Ook zijn ze grondig getest in onze eigen testomgeving en opgebouwd uit componenten van hoge kwaliteit. Gehele installaties en losse onderdelen leveren zijn mogelijkheden. Omdat Bakker Repair beschikt over moderne werkplaatsen, kunnen de engineers de wensen van de klant vertalen naar geïntegreerde oplossingen. Ook schakelborden en aandrijfsystemen worden op maat ontworpen en gebouwd.  

Meer informatie over Bakker Sliedrecht en de op maat gemaakte elektrische installaties? Bakker Sliedrecht zorgt voor optimale resultaten en is uw partner bij alles over maritieme techniek en scheepsbouw. Vraag direct een offerte aan voor een kostenoverzicht, of neem contact op met onze specialisten voor verdere informatie.

https://www.bakkersliedrecht.com/nl/

Het uitbesteden van werkzaamheden

Het runnen van een bedrijf is lastig. Geen ondernemer zal dit ontkennen. Het geeft een ontzettend voldaan gevoel om te doen wat je leuk vindt. Toch zijn er keuzes die gemaakt moeten worden en kan je het helaas niet iedereen de juiste uitkomt garanderen. Er zijn ook altijd werkzaamheden die je niet leuk vindt, maar dit hoort er ook bij. Voor veel ondernemers die hun passie uitvoeren hoort de boekhouding ook bij deze werkzaamheden. De Nederlandse overheid heeft veel wetten en regels en dit kan voor veel administratief werk zorgen. Je moet naast de regels vanuit de overheid en voor zorgen dat je op tijd uitbetaald en of er genoeg wordt uitbetaald. Maar ook vakantieregelingen, verlof en ziekte dagen zijn factoren die ingecalculeerd moeten worden. Dit is niet waarvoor de meeste mensen ondernemer worden, maar het hoort er wel bij.

Veel mensen vinden het bijhouden van de administratie lastig en dit is een probleem. De belastingdienst accepteert namelijk geen fouten en rekent hoge boetes voor fouten in de administratie. Om deze reden is het goed om dit uit te besteden. Door het uit te besteden heb je iemand tot je beschikking die over de meeste actuele kennis en expertise. Dit zorgt ervoor dat jij als werkgever minder druk op je schouders hebt. Hiernaast neemt dit ook druk af van de werknemers. Dit resulteert in stijgende productiviteit en creativiteit. De werknemers hebben minder zorgen en kunnen zich weer bezighouden met dat waarvoor je ze aangenomen hebt. Het werven van klanten, onderhouden van klantrelaties en het onderhouden van leveranciersrelaties.

Voorbeelden van werkzaamheden die je kan uitbesteden is de loonberekening. Door de salarisberekening uit te besteden het personeel hoeft zich er niet alleen niet meer druk over te maken. Ze zullen ook tevreden zijn omdat het loon goed en netjes uitbetaald wordt. Dit is van cruciaal belang voor tevreden personeel. Dit is eenmaal waarvoor zij uit hun bed komen ’s ochtends.  

http://www.cbbs.nl/

De planning en urenregistratie is belangrijk

Voor de werkgever en werknemer is het fijn om een planning bij te houden waarin precies te zien is wie wanneer moet werken. Personeelsplanning zorgt ervoor dat dit overzicht op een overzichtelijke en heldere weergave getoond wordt aan de werknemers. Het maken van een palnning kan per project gebeuren of per deelactiviteit. De user interface van Mysolution is zo gemaakt dat deze handig aan te passen is aan de type activiteit. Het is zelfs mogelijk om een planning te maken per maand, per week of per dagdeel. Urenregistratie app kan eraan bijdragen dat de gewerkte uren gemakkelijk bijgehouden kunnen worden door de werknemers. Veel bedrijven leggen de verantwoordelijk bij de werknemers om hun eigen werkuren bij te houden. Dit gebeurt vooral wanneer er gewerkt wordt met variabele uren. Een variant hierop is de payrolling. Payrolling is een vorm van het ter beschikking stellen van werknemers aan opdrachtgevers, waarbij opdrachtgevers zelf verantwoordelijk zijn voor de werving, selectie en begeleiding van werknemers. Het voordeel van het payrollen is dat inleners het contactbeheer en de verloning van de door henzelf geworven personeel risicoloos, gemakkelijk en volledig kan uitbesteden. Het is mogelijk om nieuwe medewerkers aan te maken in het systeem. Documenten zoals id’s kunnen per medewerker geupload worden. Er kan inzicht verkregen worden in reserveringen van de medewerkers, in jaaropgaven en loonstroken. Dit kan handig zijn al blijkt dat een werknemer een vraag heeft over zijn of haar loonstrook. Daarnaast kan er in het planningssysteem gemakkelijk medewerkers gekoppeld worden aan een project voor een bepaalde tijdsduur. De urenregistratie wordt makkelijker gemaakt en er is een beter overzicht van de ziek en betermeldingen van de werknemers. Al met al wordt er steeds meer gedigitaliseerd binnen bedrijven, wat zorgt voor een betere administratie en overzicht van de documenten. Alle managementinformatie zal direct voorhanden zijn, waardoor de productiviteit omhoog zal gaan en er meer focus naar andere werkzaamheden kan gaan.

https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home

Hoeveelheid brandstof tijdens vervoer meten met de brandstofniveau sensor en volg systeem

Gaat uw transportbedrijf brandstof vervoeren naar een klant? Dan wilt u natuurlijk dat die brandstof onder de juiste condities wordt vervoerd en compleet aankomt. Heeft u ook al vernomen dat de transportsector steeds meer te maken krijgt met diefstal van brandstof? Daartegen kunt u echter wel bescherming bieden. Bijvoorbeeld met een brandstofniveau sensor. Deze sensor is speciaal ontwikkeld voor koelopleggers die de brandstof continu blijven meten. Daalt het brandstofniveau te snel, dan krijgt u meteen een melding door de sensor en kunt u op onderzoek uit. Wilt u uw ladingen ook beter in de gaten houden als het gaat om temperatuur? Dan kunt u ook kiezen voor de draadloze temperatuursensor. En wilt u uw ladingen altijd kunnen volgen? Dan is er het volg systeem ontwikkeld. Met een draadloze temperatuursensor en het volg systeem weet u zeker dat uw lading op de juiste manier wordt vervoerd én het op de juiste plaats aankomt.

De specialist: uw klantgerichte betrouwbare partner bij de draadloze temperatuursensor

Niet alleen is het belangrijk de hoeveelheid van het transport te monitoren, het is ook belangrijk te letten op temperatuur. Een specialist heeft diverse producten ontwikkeld voor transportbedrijven die graag hun ladingen in de gaten houden wanneer deze onderweg zijn. Zo heeft de specialist een draadloze temperatuursensor, een brandstofniveau sensor en een volg systeem ontwikkeld. Wilt u dus goede producten aanschaffen om uw ladingen in de gaten te houden? Bij de specialist weet u zeker dat u een klantgericht en betrouwbare partner treft in alle Easy Intelligence producten. Wilt u de temperatuur van uw lading in de gaten houden? Laat dan een draadloze temperatuursensor installeren. Wilt u uw brandstof beveiligen tegen diefstal? Dan heeft u baat bij een brandstofniveau sensor. En wilt u uw ladingen altijd in de gaten kunnen houden? Dan is de aanschaf van een volg systeem raadzaam. De specialist is klantgericht en betrouwbaar: zij kunnen u altijd helpen bij eventuele problemen of verzoeken.

Transport inzichtelijk maken met draadloze brandstofniveau sensor, temperatuursensor en volg systeem

Met het volg systeem is het mogelijk tijdens het gehele transport informatie te verkrijgen over de condities van de producten. Wilt u uw transport inzichtelijk maken, zodat u altijd op de hoogte bent van de locatie en de staat van uw ladingen? Dan bent u goed af met een draadloze brandstofniveau sensor, een draadloze temperatuursensor en een draadloos volg systeem. Met die systemen kan een hele hoop informatie over uw ladingen worden verzameld, die de specialist vervolgens aan u aanbiedt in een overzicht. Met de oplossingen van de specialist heeft u continu realtime informatie over uw voertuigen, ook als deze losgekoppeld zijn. De brandstofniveau sensor, draadloze temperatuursensor en volg systeem zijn zo ontwikkeld dat ze een melding geven wanneer er een storing optreed. Zo kunt u bij eventuele problemen altijd snel ingrijpen en voorkomt u onverwachte kosten.

Klassieke Volkswagen onderdelen

Is uw Volkswagen Kever niet alleen uw vervoersmiddel, maar ook uw hobby? Dan brengt u waarschijnlijk veel tijd door met sleutelen aan uw klassieker. Hiervoor wilt u wel graag de goede materialen gebruiken. Onderdelen voor uw Kever moeten stevig, betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Bij Paruzzi begrijpen we dit en daarom zorgen we ervoor dat we altijd de beste VW onderdelen op voorraad hebben. We bieden zowel nieuwe als gebruikte onderdelen aan, zodat u altijd ruime keuze heeft. Of u nu een Kever motor of een nieuwe uitlaat nodig heeft, op Paruzzi kunt u rekenen.

Paruzzi webshop

Paruzzi beschikt over een mooie, ruim opgezette showroom in Yerseke, maar als u hier niet in de buurt woont kunt u uw onderdelen ook eenvoudig online bestellen. In onze webshop kunt u alles vinden wat we in het assortiment hebben. Specifieke onderdelen kunt u zoeken door het model Volkswagen te selecteren, de categorie te kiezen waar het onderdeel onder valt, of het onderdeelnummer direct in te voeren. Uw bestelling is zo geplaatst, en wij zorgen ervoor dat u de benodigde onderdelen zo snel mogelijk in huis heeft, zodat u verder kunt gaan met sleutelen.

Technisch advies

Op de website van Paruzzi vindt u niet alleen onderdelen voor uw luchtgekoelde Volkswagen, maar ook interessante en bruikbare informatie. U kunt bijvoorbeeld technische informatie opzoeken over het installeren of bevestigen van bepaalde onderdelen in uw VW. We bieden handleidingen en hebben ook een catalogus en een magazine voor Volkswagen liefhebbers. Als u wat extra hulp of advies nodig heeft bij het installeren van een specifiek onderdeel VW, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt bellen met  31 (0)113 503555 (NL) of 09 3494131 (BE) We staan u als Volkswagen specialisten graag te woord. Natuurlijk heten we u ook graag welkom in onze showroom, zodat u uitgebreid rond kunt kijken en vragen kunt stellen.

https://www.paruzzi.com/

Drukwerk online bestellen van o.a. doorschrijf sets

Doorschrijf sets drukken

Doorschrijfsets zijn ideaal voor jouw eigen onderneming of bedrijf. Veel ondernemers werken dan ook met doorschrijfsets. Deze ondernemers laten de doorschrijfsets drukken in hun eigen stijl. Ondernemers werken met veel met doorschrijfsets en hebben hier hun eigen logo of tekst op laten drukken. Het zelf kopiërende papier zorgt er voor dat alles wat op het eerste vel papier wordt geschreven, ook doordrukt naar de volgende vellen. Bij de doordruksets kan jij  kiezen uit verschillende aspecten die jij belangrijk vind. Zo kan jij kiezen uit verschillende formaten, papierkleuren en de afwerking. Het drukken van doorschrijfsets zorgt er voor dat er een mooi samenhangend geheel ontstaat en dit straalt natuurlijk veel professionaliteit uit. Klanten merken dit uiteraard ook op en dat schept natuurlijk veel vertrouwen in uw bedrijf. Uiteindelijk kun je dus zeggen dat doorschrijfsets drukken resulteert in het feit dat er veel mensen vertrouwen in jouw onderneming hebben en u dus meer klanten binnenkrijgt. Dit is natuurlijk een prachtig resultaat en tegelijkertijd gaat het natuurlijk om de omzet, die je met een simpele beslissing groter maakt door te kiezen voor het drukken van doorschrijfsets.

Contact met een doorschrijfsets druk bedrijf

Als jij ook graag een professionele uitstraling naar jouw klanten toe wilt en hier voor kiest om doorschrijfsets te laten drukken, moet je natuurlijk contact op nemen met een goed druk bedrijf. Als eerste dien je dus een bedrijf te vinden. Hoe vindt jij nou een goed bedrijf? Dit is zeer eenvoudig. Een drukkerij moet vooral aan jouw wensen voldoen. De website moet in eerste instantie duidelijk zijn, er moeten veel mogelijkheden zijn en de service moet goed zijn. Er moeten veel mogelijkheden zijn omdat u niet aan één soort ontwerp vast wilt zitten. Daarnaast wilt jij natuurlijk ook dat het bedrijf makkelijk te bereiken is. Het is dus erg handig als er contactgegevens of een contactformulier op de website staat.

Het is makkelijk als het bedrijf ervaring heeft met de producten en ze experts zijn op het gebied van drukwerk. Hierdoor weten zij u vaak de beste en scherpste prijs aan te bieden en dit is natuurlijk voor erg fijn. Tegenwoordig zijn er ook veel websites met een chatfunctie. Een chatfunctie zorgt er voor dat jij binnen een paar minuten antwoord heeft op jouw vragen.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/doorschrijfsets-drukken

Zadelkrukken groothandel met webwinkel

Zadelkruk groothandel Moonen Import Export heeft voor u een ruim assortiment ergonomische zadelkrukken waarmee u comfortabel uw dagelijkse werkzaamheden kunt verrichten en tegelijkertijd uw werkhouding op een natuurlijke wijze verbetert. Onze kapperskrukken zorgen voor een natuurlijke en gezonde werkhouding. Dankzij de ergonomische vorm van de zadelzit wordt automatisch een goede stand van het bekken gerealiseerd, waardoor afknelling van de benen effectief wordt voorkomen. Een ponyseat is dan ook uitermate geschikt voor diegene die langdurig in dezelfde houding moeten zitten. Een zadelkruk wordt veel gebruikt door kappers, schoonheidsspecialisten, tandartsen, pedicures, leerkrachten maar ook voor thuis, op kantoor en binnen gezondheidsinstanties.

Steeds meer mensen ervaren de ergonomische voordelen van een kruk. Vervelende klachten aan de nek of rug beginnen vaak door langdurig in dezelfde houding te werken. Dankzij de ergonomische vorm van de zadelzitting wordt automatisch een goede stand van het bekken gerealiseerd, waardoor afknelling van de benen effectief wordt voorkomen. Kapperskrukken zijn dan ook uitermate geschikt voor diegene die langdurig in dezelfde houding moeten zitten. Ook als u in een staande werkhouding uw beroep uitoefent is het aan te bevelen om een zadelkruk te gebruiken. Optimaal is als u hem afwisselend gebruikt als stasteun en om te zitten. Zadelkrukken van Moonen Import Export zijn ideaal voor het creëren van een praktische en optimale werkplek en zijn voorzien van zwenkwielen waardoor een optimale bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd. Alle krukken zijn traploos in hoogte verstelbaar waardoor een goede zithoogte gegarandeerd is.

Momenteel hebbeb wij een zadelkruk met rugleuning in de aanbieding en zijn we de scherpste aanbieder op het internet van dit product. Kijk op onze website voor de deatils en bel gerust als U vragen heeft.

http://www.moonenimportexport.nl/zitmeubilair-zadelkrukken-c-57_70.html