Zakelijk

Thuiswerken vanuit een tuinhuis

Add-link

Het klinkt heerlijk en het is ook heerlijk. Je kan wel de deur uit om te gaan werken, maar bent niet te ver weg mocht je eventueel kinderen hebben. Ook heb je maar een eenmalige investering in plaats van een maandelijkse huur. Het is echt een ideale situatie en dus niet zo gek dat de tuinhuizen en tuinkantoren zo populair zijn. Je hebt je werkspullen niet in het huis liggen, je kan de rust nemen om te werken wanneer het jou uitkomt. Je hebt een eigen plek, dicht bij je huis, dat compleet op jouw ideeën ingericht kan worden. Zolang je het alleen voor jezelf gebruikt en je binnen de 30m2 en onder 3m hoogte blijft, is er vrijwel nooit een vergunning voor nodig. Toch is het altijd verstandig om dat even bij de gemeente na te trekken.

Douglas tuinhuis

Douglashout is afkomstig van de Douglasspar. Het is een houtsoort die er duurzaam is en sterk. Een Douglas tuinhuis is daarom bestand tegen elke weertype. Een tuinhuis kan compleet opgebouwd worden van Douglashout. Het geraamte, de zijpanelen, het dak, de deur(en) en zelfs de binnenkant kan er mee afgewerkt worden. Zo kan je je eigen sfeer creëren die je tijdens het werken graag hebt en heb je uitzicht op je eigen tuin. Pauzes kan je binnen nemen, dan heb je ook nog eens een wandelingetje.

Douglas overkappingen

Wil je niet alleen binnen werken ook maar regelmatig buiten zitten? Dan zijn Douglas overkappingen nog een optie. Dat kan aan je tuinhuis vastgemaakt worden, zodat je door een extra terras kan maken. Maar er zijn ook losse die je zo in de tuin kan zetten. Je werkplek binnen kan dan bijvoorbeeld in de schaduw en je plek om buiten te werken, kan wat meer in de zon zijn. Verandering van omgeving is fijn als je van thuis uit werkt. Op deze manier kan je al meer plekken maken om te werken.

Blokhut kopen

Overweeg je om een tuinkantoor te kopen, dan is het verstandig om eerst even te bedenken wat je nodig hebt. Stroom is natuurlijk handig, net als wifi. Maar bedenk eens hoeveel stopcontacten je bijvoorbeeld nodig hebt, en waar die dan moeten komen. Welke meubels wil je erin? Zo kan je al een redelijke keuze maken qua grootte en gemak. Want waar wil je de deur graag hebben, hoeveel ramen, en waar? Een blokhut kopen doe je niet zomaar. Dus een plan van wat en hoe je het wil hebben komt goed van pas. Zeker omdat je ook de mogelijkheid hebt om alles zelf te ontwerpen en dan is de keuzemogelijkheid nog groter.

https://tuinartikelenoutlet.nl/

Het nut van Shiftbase voor jou als planner

Add-link

Geen opstartkosten, eenvoudig online roosters maken, werktijden registratie, overal en altijd inzicht in de personeelskosten. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van pluspunten die softwarepakket Shiftbase te bieden heeft. Het is een flexibel en niet-branche specifiek programma. Dit wil zeggen dat het in de meest uiteenlopende werkvelden ingezet kan worden. In de praktijk gebeurt dat ook. Niet voor niets staan onder meer de volgende logo’s op shiftbase .com: Superdry, Rabobank, Marriott Hotels, New York Pizza, Flying Tiger Copenhagen en Mobiel.nl. De verschillende onderdelen van de software kun je naar je hand zetten. Je kunt functies en sjablonen activeren of deactiveren (voor jezelf en voor groepen medewerkers). Kleurstellingen en opmaak pas je gemakkelijk aan. We sommen de belangrijkste Shiftbase-functies op:

-urenregistratie;

-personeelsadministratie;

-verlofregistratie.

Aanvullend kun je gebruik maken van de personeelsadministratie tool, prikklok en mobiele rooster app. Alle drie lichten we kort toe.

 

De prikklok, je weet het vast, is helemaal terug van weggeweest. De voordelen zijn talloos, zeker als het om een zelfwerkende en online prikklok gaat. Zo’n moderne prikklok is geïntegreerd binnen Shiftbase. Er is een directe verbinding via internet. De medewerkers van de planafdeling hebben hierdoor 24/7 inzicht in wie er aan het werk is en wie niet. Real-time, want het klokken gebeurt via 3G, wifi of ethernet. Vanzelfsprekend blijft de mogelijkheid bestaan handmatig uren in te voeren, bijvoorbeeld als iemand vergeten is uit te klokken.

De mobiele app werkt op iPhone en Android toestellen. Alle functionaliteiten zijn middels de app te gebruiken. Erg handig is de nieuwsfunctie, waarbij belangrijk bedrijfsnieuws in één keer met het hele team gedeeld kan worden.

Bij de personeelsadministratietool moet je denken aan:

-het beheren van af- en aanwezigheid;

-het bewaren van belangrijke documenten zoals arbeidscontracten en verslagen van functioneringsgesprekken;

-het bijhouden van plus- en min-uren.

En dit alles op een online plek waarbij verlofopbouw en contractverlengingsherinneringen automatisch verlopen. Worden jubilea en verjaardagen steevast gevierd? Leg de indiensttredingsdata en geboortedata eenmalig vast in Shiftbase en de herinneringen verschijnen voortaan vanzelf.

https://www.shiftbase.com/nl

Alarmsysteem Ajax

Add-link

Een alarmsysteem Ajax is een complete set om jouw woning te beveiligen. Je kan helemaal zelf bepalen hoe je jouw woning beveiligd. Dit kan met verschillende onderdelen en componenten. Samen zorg je voor de perfecte beveiliging van je woning. Elke sensor wordt op locatie opgehangen en registreert zeer nauwkeurig bewegingen in huis. Dankzij ons alarmsysteem heb je nooit meer een valse melding. Dit komt doordat je hem kan combineren met een beveiligingscamera set. De beveiligingscamera zorgt ervoor dat je direct toegang krijgt tot de beelden als er wordt ingebroken. De beelden worden zelfs gedeeld met de meldkamer als je dit wilt. Zo kan de meldkamer met je meekijken wat er bij jouw thuis gebeurt als het alarmsysteem Ajax afgaat.

Optimaal je woning beveiligen met een alarmsysteem Ajax

Een alarmsysteem Ajax kan je elke keer opnieuw verder uitbreiden met extra componenten. Je kan er bijvoorbeeld een rookmelder op aansluiten. De slimme rookmelder waarschuwt niet alleen mensen in huis, maar ook buitenshuis. Of combineer het alarmsysteem met een beveiligingscamera set. Je weet zo precies wie er voor de deur staat als je zelf niet thuis bent. Alle gegevens worden professioneel versleutelt zo voorkom je dat er hackers met je meekijken. Je voelt jezelf zo extra veilig in je eigen woning. Geen enkele inbreker wordt nog onopgemerkt dankzij een alarmsysteem Ajax. Voorkom dat ze nog een kans krijgen en zorg voor een professionele beveiliging in je eigen woning. Beveilig je woning direct professioneel met je eigen alarmsysteem van Ajax.

Risk management

Add-link

Als ondernemer loop je altijd een bepaalt risico. Je loopt bijvoorbeeld het risico dat er een diefstal wordt gepleegd. Of je loopt het risico dat er iemand zich niet helemaal aan de regels houdt. Bijvoorbeeld door zich ziek te melden en niet ziek te zijn. Als privé detective krijgen we helaas dagelijks te maken met dit soort zaken. Vaak is de boel al lang geëscaleerd en kan je er als werkgever niets meer aan doen. Het kan daarom verstandig zijn om de problemen al vooraf in te schatten. Met risk management kunnen we kijken waar je als werkgever risico loopt. Op welke punten heb je als werkgever zwakke punten liggen? Is dit bij je personeelsbeleid of neem je teveel risico’s met je personeel? Wij kunnen met risk management kijken waar je zwakke punten binnen je bedrijf liggen. We zorgen voor antwoorden op vragen waar je tegenaan loopt. Samen zorgen we ervoor dat het risico op oplichting zo laag mogelijk ligt.

Afluisterapparatuur opsporen binnen je bedrijf

De moderne tijd zorgt ervoor dat het vrij eenvoudig is om afluisterapparatuur te plaatsen. Het plaatsen van afluisterapparatuur is een koud kunstje geworden. Ondanks dat het verboden is en een enorme inbreuk op de privacy. Heb je het vermoeden dat je als bedrijf mogelijk afgeluisterd wordt? Dan kunnen wij je helpen met afluisterapparatuur opsporen. We zorgen met speciale apparatuur ervoor dat de apparatuur opgespoord en gevonden gaat worden. Zo krijg je duidelijk welke apparatuur er mogelijk ligt en kunnen we ze ontmantelen. Schakel ons gerust in bij een vermoeden wij gaan de afluisterapparatuur opsporen.

 

Je zaak succesvol opstarten

Add-link

Veel mensen dromen van een eigen zaak of onderneming, maar slechts een beperkt aantal daarvan zet ook effectief de stap naar het ondernemerschap. Hoewel een eigen zaak tal van voordelen biedt, is het goed toch vooraf één en ander duidelijk af te bakenen en doordacht te werk te gaan. Eenmaal de stp gezet, wil je er immers een succesverhaal van maken en niet tot de conclusie komen dat je droom niet haalbaar is. Een goede voorbereiding zal je zeker en vast al helpen om de risico’s en valkuilen in kaart te brengen. Hieronder geven we alvast enkele waardevolle tips voor ondernemers.

Stel een duidelijk doel voor je onderneming

Het klinkt vanzelfsprekend, toch ontbreekt het veel startende ondernemers aan een concreet uitgewerkt doel. En laat dat nu net een cruciale factor zijn in het hele verhaal. Het komt erop aan reeds voor de effectieve start heel concreet de richting van je onderneming vast te leggen. Met welk product of welke dienst wil je welke doelgroep op welke manier aanspreken en wat moet hiervan het uiteindelijke resultaat worden? Wil je starten met een fashion webshop in kleding, accessoires of bijvoorbeeld telefoonhoesjes? De beste manier om een antwoord te geven op deze vragen, is het opmaken van een ondernemingsplan. Dit zal je niet alleen helpen bij het opstarten, het zal ook blijvend een houvast vormen om niet af te wijken van je doel.

Verken en ken je markt

Om je product of dienst succesvol aan te bieden, is kennis van de markt van essentieel belang. Wie zijn je klanten? Waar zijn je klanten te vinden? Wat doen je concurrenten? Waarmee kan je vernieuwend uit de hoek komen? Heb je een duidelijk zicht op deze aspecten, dan kan je jouw aanbod hierop gaan aanpassen en verbeteren. De markt van vraag en aanbod zal bepalen of jouw onderneming kans op slagen heeft. 

Breng jouw onderneming onder de aandacht

Je product of dienst mag nog zo goed zijn, als niemand je kent zal je dit weinig opleveren. In een digitale wereld zijn tal van mogelijkheden voorhanden om je onderneming onder de aandacht van een breed publiek te brengen. Maak hier dan ook dankbaar gebruik van. Online campagnes en nieuwsbrieven, een aantrekkelijke website, het inzetten van social media en het lanceren van een business blog zijn nog maar enkele van de manieren waarop je dit kan doen.

Ga bij het opstarten van je onderneming niet over één nacht ijs en zorg dat je goed voorbereid aan het avontuur begint. Hoe beter je alle kansen en risico’s in kaart hebt gebracht, hoe beter

https://www.businessinsiders.nl/ondernemen/

Mobiel led scherm kopen voor verhuur

Add-link

Heeft u een bedrijf dat licht en geluid verhuurt dan krijgt u ook vast wel eens de vraag of u een mobiel led scherm te huur heeft. In de showbusiness zie je steeds vaker dat evenementen zich moeten en willen onderscheiden en dat ze naast het geluid steeds meer verlichting willen hebben. 1 van de opties is dan om een mobiel led scherm te huren. Zo’n videowall of led wall wordt dan achter of naast de optredende artiest geplaatst om extra visuals te tonen. Leddisplayexpert B.V verhuurt mobiele led schermen

Deze mobiele led schermen zijn er in 2 varianten. Soms wil men een aanhanger met een led scherm erop huren die men naast een podium kan zetten en waar bv een live registratie wordt vertoond van het optreden. Dit is fijn voor mensen die verder weg van het podium staan en de act niet goed kunnen zien. Op het mobiele led scherm worden dan beelden uitvergroot vertoond zodat ook de bezoekers achteraan bij het evenement goed van het optreden kunnen genieten.

Een andere optie is dat men een led scherm op bouwt op het podium. Hiervoor zijn er speciale modulaire led schermen. Deze worden in flightcases vervoert en bestaan uit allemaal losse delen die makkelijk aan elkaar te koppelen zijn. Zo kan men heel snel en eenvoudig een groot led scherm opbouwen.

Zo’n led scherm wordt dan vaak aan een truss systeem opgehangen . Er zijn speciale balken voor om er voor te zorgen dat het scherm egaal kan worden opgehangen en dus een mooi groot naadloos beeld geeft.

Naast de modulaire led schermen heb je ook een speciale aansturing nodig om het led scherm aan te sturen. Je kan zo n scherm niet zomaar op een computer aansluiten. Zo’n scherm heeft speciale videokaarten die de configuratie van het led scherm in zich hebben opgeslagen zodat het beeldscherm ook in de juiste volgorde het beeld weergeeft. Deze videokaart kan men in een videoprocessor stoppen of in een apart kastje stoppen waar de pc dan weer op wordt aangesloten.

Bij Novastar heeft zon kastje de MCTRL300. Eigenlijk is dit een MSD100 kaart met een externe aansluiting. Deze wordt weer gecombineerd met receivingcards die in de modulaire units zitten. Je kan dus niet ineens een heel ander merk aansturing erop zetten want deze herkend de software niet en zal nooit een goed beeld weergeven.

Online carbon kopen met advies

Add-link

Carbon kopen kan snel, eenvoudig en gewoon vanuit je luie stoel. Het is echter wel zaak dat je de juiste soort kiest want er zijn meerdere varianten van te koop.

Kijk welke variant voor jouw klus geschikt is

Om ervoor te zorgen dat je de juiste soort kiest die past bij het product dat je ervan wilt maken is het zorg dat je eerst goed alle informatie doorleest die over het materiaal op de site van een webwinkel zoals Compositesplaza te vinden is. Op die manier kies je voor de variant waar je ook daadwerkelijk wat mee kunt.

Neem contact op met het bedrijf

Mocht je het nog moeilijk om dan zelf te kiezen raadpleeg dan even de klantenservice van het bedrijf. Dit doe je door een mailtje te sturen, even te bellen of het contactformulier in te vullen. Met het advies dat zij je kunnen geven weet je ook zeker dat je voor het juiste materiaal kiest.

Veilig bestellen

Bestellen is eenvoudig: plaats het product van je keuze in het winkelmandje en geef aan hoeveel je ervan nodig hebt. Op die manier kun je ook meteen zien wat de bestelling je gaat kosten. Pas als het volledige bestelformulier is ingevuld wordt de bestelling geplaatst zodat deze altijd kloppend is. In principe zijn alle producten die op de site staan uit voorraad leverbaar zodat je deze ook snel in huis hebt en er meteen mee aan de slag kunt.

Extra geld lenen voor een verzekering?

Add-link

Extra geld lenen doen veel mensen voor bijvoorbeeld een aankoop van een nieuw product. Zo is extra geld lenen voor een wasmachine of auto zeer in trek. Speciaal voor deze populaire bestedingsdoelen spelen banken hierop ook in. Zo hebben banken soms autoleningen met zelfs bijbehorende auto verzekeringen, die overigens niet verplicht zijn om af te sluiten bij de geldverstrekker.

Het moge duidelijk zijn dat wanneer consumenten extra geld lenen voor een auto, zij vaak een autoverzekering aangepraat krijgen. Een autoverzekering afsluiten via de geldverstrekker is veelal geen probleem. Veel mensen denken dat een autoverzekering afsluiten via een bank veelal geen goede verzekering is, en sluiten daarom alleen een autoverzekering af via een bekende verzekeraar. Het is een misvatting dat verzekeringen niet goed geregeld zijn via banken, echter moet de consument wel vergelijken. Net als met leningen moeten de verzekeringen ook vergeleken worden om zodoende een goedkope, maar ook goede verzekering af te sluiten.

Veel consumenten die extra geld willen lenen denken dat een daarbij behorende verzekering verplicht is. Wanneer consumenten extra geld lenen voor een auto zijn zij niet verplicht een autoverzekering af te sluiten bij de desbetreffende geldverstrekker. Wel is het zo dat een autoverzekering wel verplicht is voor het hebben van een auto, of rijden in een auto. Naast het feit dat een autoverzekering in die zin verplicht is, is het natuurlijk ook handig om zodoende bepaalde schaderisico’s in te dekken.

Extra geld lenen in Nederland kan zonder verzekeringen, maar wellicht krijgt u bij het aanbod van een lening een aantrekkelijke verzekering aangeboden. Bedenk ten alle tijden of de verzekering noodzakelijk is. Extra geld lenen voor een verzekering is veelal niet handig. Een verzekering is namelijk dikwijls doorlopend en zodoende zou u dus constant extra geld moeten lenen.

http://www.courtinegroep.nl/minilening-aanbieders-vinden-in-nederland/

Het uitbesteden van werkzaamheden

Add-link

Het runnen van een bedrijf is lastig. Geen ondernemer zal dit ontkennen. Het geeft een ontzettend voldaan gevoel om te doen wat je leuk vindt. Toch zijn er keuzes die gemaakt moeten worden en kan je het helaas niet iedereen de juiste uitkomt garanderen. Er zijn ook altijd werkzaamheden die je niet leuk vindt, maar dit hoort er ook bij. Voor veel ondernemers die hun passie uitvoeren hoort de boekhouding ook bij deze werkzaamheden. De Nederlandse overheid heeft veel wetten en regels en dit kan voor veel administratief werk zorgen. Je moet naast de regels vanuit de overheid en voor zorgen dat je op tijd uitbetaald en of er genoeg wordt uitbetaald. Maar ook vakantieregelingen, verlof en ziekte dagen zijn factoren die ingecalculeerd moeten worden. Dit is niet waarvoor de meeste mensen ondernemer worden, maar het hoort er wel bij.

Veel mensen vinden het bijhouden van de administratie lastig en dit is een probleem. De belastingdienst accepteert namelijk geen fouten en rekent hoge boetes voor fouten in de administratie. Om deze reden is het goed om dit uit te besteden. Door het uit te besteden heb je iemand tot je beschikking die over de meeste actuele kennis en expertise. Dit zorgt ervoor dat jij als werkgever minder druk op je schouders hebt. Hiernaast neemt dit ook druk af van de werknemers. Dit resulteert in stijgende productiviteit en creativiteit. De werknemers hebben minder zorgen en kunnen zich weer bezighouden met dat waarvoor je ze aangenomen hebt. Het werven van klanten, onderhouden van klantrelaties en het onderhouden van leveranciersrelaties.

Voorbeelden van werkzaamheden die je kan uitbesteden is de loonberekening. Door de salarisberekening uit te besteden het personeel hoeft zich er niet alleen niet meer druk over te maken. Ze zullen ook tevreden zijn omdat het loon goed en netjes uitbetaald wordt. Dit is van cruciaal belang voor tevreden personeel. Dit is eenmaal waarvoor zij uit hun bed komen ’s ochtends.  

http://www.cbbs.nl/

De planning en urenregistratie is belangrijk

Add-link

Voor de werkgever en werknemer is het fijn om een planning bij te houden waarin precies te zien is wie wanneer moet werken. Personeelsplanning zorgt ervoor dat dit overzicht op een overzichtelijke en heldere weergave getoond wordt aan de werknemers. Het maken van een palnning kan per project gebeuren of per deelactiviteit. De user interface van Mysolution is zo gemaakt dat deze handig aan te passen is aan de type activiteit. Het is zelfs mogelijk om een planning te maken per maand, per week of per dagdeel. Urenregistratie app kan eraan bijdragen dat de gewerkte uren gemakkelijk bijgehouden kunnen worden door de werknemers. Veel bedrijven leggen de verantwoordelijk bij de werknemers om hun eigen werkuren bij te houden. Dit gebeurt vooral wanneer er gewerkt wordt met variabele uren. Een variant hierop is de payrolling. Payrolling is een vorm van het ter beschikking stellen van werknemers aan opdrachtgevers, waarbij opdrachtgevers zelf verantwoordelijk zijn voor de werving, selectie en begeleiding van werknemers. Het voordeel van het payrollen is dat inleners het contactbeheer en de verloning van de door henzelf geworven personeel risicoloos, gemakkelijk en volledig kan uitbesteden. Het is mogelijk om nieuwe medewerkers aan te maken in het systeem. Documenten zoals id’s kunnen per medewerker geupload worden. Er kan inzicht verkregen worden in reserveringen van de medewerkers, in jaaropgaven en loonstroken. Dit kan handig zijn al blijkt dat een werknemer een vraag heeft over zijn of haar loonstrook. Daarnaast kan er in het planningssysteem gemakkelijk medewerkers gekoppeld worden aan een project voor een bepaalde tijdsduur. De urenregistratie wordt makkelijker gemaakt en er is een beter overzicht van de ziek en betermeldingen van de werknemers. Al met al wordt er steeds meer gedigitaliseerd binnen bedrijven, wat zorgt voor een betere administratie en overzicht van de documenten. Alle managementinformatie zal direct voorhanden zijn, waardoor de productiviteit omhoog zal gaan en er meer focus naar andere werkzaamheden kan gaan.

https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home