Add Link
Image default
Zakelijk

Thuiswerken vanuit een tuinhuis

Het klinkt heerlijk en het is ook heerlijk. Je kan wel de deur uit om te gaan werken, maar bent niet te ver weg mocht je eventueel kinderen hebben. Ook heb je maar een eenmalige investering in plaats van een maandelijkse huur. Het is echt een ideale situatie en dus niet zo gek dat de tuinhuizen en tuinkantoren zo populair zijn. Je hebt je werkspullen niet in het huis liggen, je kan de rust nemen om te werken wanneer het jou uitkomt. Je hebt een eigen plek, dicht bij je huis, dat compleet op jouw ideeën ingericht kan worden. Zolang je het alleen voor jezelf gebruikt en je binnen de 30m2 en onder 3m hoogte blijft, is er vrijwel nooit een vergunning voor nodig. Toch is het altijd verstandig om dat even bij de gemeente na te trekken.

Douglas tuinhuis

Douglashout is afkomstig van de Douglasspar. Het is een houtsoort die er duurzaam is en sterk. Een Douglas tuinhuis is daarom bestand tegen elke weertype. Een tuinhuis kan compleet opgebouwd worden van Douglashout. Het geraamte, de zijpanelen, het dak, de deur(en) en zelfs de binnenkant kan er mee afgewerkt worden. Zo kan je je eigen sfeer creëren die je tijdens het werken graag hebt en heb je uitzicht op je eigen tuin. Pauzes kan je binnen nemen, dan heb je ook nog eens een wandelingetje.

Douglas overkappingen

Wil je niet alleen binnen werken ook maar regelmatig buiten zitten? Dan zijn Douglas overkappingen nog een optie. Dat kan aan je tuinhuis vastgemaakt worden, zodat je door een extra terras kan maken. Maar er zijn ook losse die je zo in de tuin kan zetten. Je werkplek binnen kan dan bijvoorbeeld in de schaduw en je plek om buiten te werken, kan wat meer in de zon zijn. Verandering van omgeving is fijn als je van thuis uit werkt. Op deze manier kan je al meer plekken maken om te werken.

Blokhut kopen

Overweeg je om een tuinkantoor te kopen, dan is het verstandig om eerst even te bedenken wat je nodig hebt. Stroom is natuurlijk handig, net als wifi. Maar bedenk eens hoeveel stopcontacten je bijvoorbeeld nodig hebt, en waar die dan moeten komen. Welke meubels wil je erin? Zo kan je al een redelijke keuze maken qua grootte en gemak. Want waar wil je de deur graag hebben, hoeveel ramen, en waar? Een blokhut kopen doe je niet zomaar. Dus een plan van wat en hoe je het wil hebben komt goed van pas. Zeker omdat je ook de mogelijkheid hebt om alles zelf te ontwerpen en dan is de keuzemogelijkheid nog groter.

https://tuinartikelenoutlet.nl/

Gerelateerde artikelen

De planning en urenregistratie is belangrijk

Mobiel led scherm kopen voor verhuur

Online carbon kopen met advies