Add Link
Image default
Zakelijk

Het nut van Shiftbase voor jou als planner

Geen opstartkosten, eenvoudig online roosters maken, werktijden registratie, overal en altijd inzicht in de personeelskosten. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van pluspunten die softwarepakket Shiftbase te bieden heeft. Het is een flexibel en niet-branche specifiek programma. Dit wil zeggen dat het in de meest uiteenlopende werkvelden ingezet kan worden. In de praktijk gebeurt dat ook. Niet voor niets staan onder meer de volgende logo’s op shiftbase .com: Superdry, Rabobank, Marriott Hotels, New York Pizza, Flying Tiger Copenhagen en Mobiel.nl. De verschillende onderdelen van de software kun je naar je hand zetten. Je kunt functies en sjablonen activeren of deactiveren (voor jezelf en voor groepen medewerkers). Kleurstellingen en opmaak pas je gemakkelijk aan. We sommen de belangrijkste Shiftbase-functies op:

-urenregistratie;

-personeelsadministratie;

-verlofregistratie.

Aanvullend kun je gebruik maken van de personeelsadministratie tool, prikklok en mobiele rooster app. Alle drie lichten we kort toe.

 

De prikklok, je weet het vast, is helemaal terug van weggeweest. De voordelen zijn talloos, zeker als het om een zelfwerkende en online prikklok gaat. Zo’n moderne prikklok is geïntegreerd binnen Shiftbase. Er is een directe verbinding via internet. De medewerkers van de planafdeling hebben hierdoor 24/7 inzicht in wie er aan het werk is en wie niet. Real-time, want het klokken gebeurt via 3G, wifi of ethernet. Vanzelfsprekend blijft de mogelijkheid bestaan handmatig uren in te voeren, bijvoorbeeld als iemand vergeten is uit te klokken.

De mobiele app werkt op iPhone en Android toestellen. Alle functionaliteiten zijn middels de app te gebruiken. Erg handig is de nieuwsfunctie, waarbij belangrijk bedrijfsnieuws in één keer met het hele team gedeeld kan worden.

Bij de personeelsadministratietool moet je denken aan:

-het beheren van af- en aanwezigheid;

-het bewaren van belangrijke documenten zoals arbeidscontracten en verslagen van functioneringsgesprekken;

-het bijhouden van plus- en min-uren.

En dit alles op een online plek waarbij verlofopbouw en contractverlengingsherinneringen automatisch verlopen. Worden jubilea en verjaardagen steevast gevierd? Leg de indiensttredingsdata en geboortedata eenmalig vast in Shiftbase en de herinneringen verschijnen voortaan vanzelf.

https://www.shiftbase.com/nl