Woning en Tuin

Dubbel glas bestellen

Dubbel glas bestellen

Dubbel glas zorgt voor een optimaal rendement in iedere woning of pand. Hiermee voorkom je hoge energierekeningen. Een investering in dubbel glas is het dubbel en dwars waard. Deze besparing merk je direct bij de volgende jaarafrekening. Het is ideaal om ruimtes goed tegen de kou t isoleren en daarnaast dempt het glas ook nog eens harde geluiden. Bovendien zorgt het glas ervoor dat de warmte die binnenkomt vastgehouden wordt. Dit maakt dubbel glas zeer geschikt voor diverse doeleinden. Wil jij ook de isolatiewaarde van je huis verhogen en warmteverlies voorkomen? Kies dan voor dubbel glas van Glasgigant.

Werking dubbel glas

De ideale dikte dubbel glas is per ruimte verschillend. Dubbel glas heeft als doel ruimtes warm te houden. Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten, die worden door een spouwruimte gescheiden. Op de binnenzijde van het glas wordt een metalen coating aangebracht, deze heeft een reflecterende werking. Zo kan zonlicht en de warmte ervan naar binnen, maar wanneer de warmtestroom naar buiten gaat wordt dit tegengehouden. Glasgigant biedt diverse soorten dubbel glas. Er is dus altijd een variant te vinden.

Soorten dubbel glas

Naast standaard dubbel glas vind je in het assortiment van Glasgigant nog meerdere uitvoeringen.

 • Dubbel glas HR++
 • Dubbel glas HR++ Figuur
 • Dubbel glas HR++ Gelaagd
 • Dubbel glas HR++ Geluidswerend
 • Dubbel glas HR++ Zonwerend
 • Triple glas HR +++

Dubbel glas online bestellen

Wil jij ook het maximale rendement uit je pand of woning halen? Dubbel glas bestellen is dan zeker aan te raden. Er is altijd een oplossing die voorziet in jouw isolatieprobleem. Heb je het aanbod bekeken en het geschikte dubbel glas gevonden? Jouw bestelling plaats je gemakkelijk en snel online. Het glas wordt altijd geleverd met een gegarandeerde kwaliteit. De levertijd van het glas bedraagt standaard vijf dagen. Gaat het om een spoedlevering? Dan wordt het glas binnen drie dagen thuis afgeleverd. Bij Glasgigant ben je verzekerd van maatwerk. Heb je een vraag over dubbel glas of een ander product uit het assortiment? Neem gerust contact met op, Glasgigant staat altijd klaar om je te helpen.

https://www.glasgigant.nl/

Tiny house meubilair: Tips voor een succesvolle zoektocht

Bij de inrichting van je containerwoning in Nederland moet het niet alleen gaan om ruimtebesparende en functionele oplossingen. Het gezondheidsaspect van het interieur is ook elementair om er permanent van te kunnen genieten en geen negatieve gevolgen te hoeven accepteren. De volgende consumententips vertellen u waar u op moet letten bij de aankoop van meubilair om giftige stoffen in uw huis te vermijden.

 


 

Eetruimte in je containerwoning

Voor leken is het soms erg moeilijk om het enorme aanbod aan meubels te controleren op mogelijke verontreinigingen. Het uiterlijk alleen geeft immers niet aan waarom consumenten zich niet door indrukken van buitenaf zouden moeten laten beïnvloeden. Zelfs exclusief meubilair voor veel geld kan verontreinigd zijn. De prijs is geen garantie voor de veiligheid voor de gezondheid. Serieuze certificaten van onafhankelijke instellingen zijn een nuttige opluchting.
 

Geef de voorkeur aan massief hout

Of het nu gaat om woonkamerkast, bed, badkamermeubilair of keukenkastjes: elk meubelstuk kan formaldehyde, weekmakers, terpenen of andere levende giftige stoffen bevatten die schadelijk zijn voor de gezondheid. Meubels met schadelijke stoffen stoten maandenlang, vaak zelfs jaren, schadelijke stoffen uit door de lucht in de ruimte. Zeker in een containerwoning is een schone lucht zeer belangrijk. Als u vervuiling wilt voorkomen en wilt profiteren van een gezond binnenklimaat, moet u goed letten op de kwaliteit van de materialen.

Omdat vooral bij meubels, die tegen dumpprijzen worden aangeboden, gebruik wordt gemaakt van inferieure houtmaterialen, die bovendien een onzekere hechting hebben, is de greep op massief houten meubelen bijna altijd een betere keuze. Het kwaliteitsbegrip massief hout is beschermd volgens DIN 68871. Om het te mogen gebruiken, moeten meubelfabrikanten en leveranciers zich houden aan vaste specificaties. Multiplex, vezelplaat of gefineerde elementen zijn niet toegestaan.

Een uitzondering wordt alleen gemaakt voor achterwanden en ladebodems. Alle andere elementen moeten gemaakt zijn van massief, natuurlijk gegroeid hout. Hoewel massief houten meubels duurder zijn dan goedkope meubels, is de investering de moeite waard om de volgende redenen:

 • Duurzaamheid: Door zijn robuustheid kunnen massief houten meubelen generaties lang meegaan.
 • Kwaliteit: dankzij de kwaliteit is het meubilair visueel aantrekkelijker.
 • Gebruik: Massief hout is robuust en is niet onder de indruk van het dagelijks leven.
 • Ruimteklimaat: Vochtregulerende eigenschappen van onbehandeld hout bevorderen een gezond ruimteklimaat

Massief houten meubilair is verkrijgbaar in vele meubelzaken en op het internet. Online zijn massief houten meubels verkrijgbaar in verschillende stijlen, van rustieke landhuizen tot romantische Shabby Chic en gerecycled teak. Wat de persoonlijke opvattingen betreft, mogen er dus geen compromissen worden gesloten.
 

Oppervlakte behandeling kritisch te onderzoeken

Het risico van meubilair dat schadelijke stoffen bevat, neemt af bij het gebruik van onbehandelde houten meubelen. Zodra de oppervlakken zijn behandeld met lakken of glazuren, kunnen deze additieven op hun beurt worden gebruikt om giftige stoffen de containerwoning binnen te brengen. Bovendien tasten vooral lakken de eigenschappen van hout aan, een natuurlijk materiaal dat het binnenklimaat van je containerwoning bevordert.

 

Glazuren, wassen en oliën met natuurlijke componenten zijn het betere alternatief. Ook in dit segment is er inmiddels een grote selectie aan geteste vervuilende stoffen. Merken als Auro en Osmo behoren tot de toonaangevende bedrijven op de markt voor ecologische houtverwerkingsproducten. Öko-Test heeft 20 houtglazuren getest en stelt de resultaten online beschikbaar.

 

Stoffering zonder bescherming

Voor gestoffeerde meubelen met een wolgehalte worden vaak mottenwerende middelen gebruikt, zodat motten het materiaal niet kunnen beschadigen. Het is beter voor de consument om afstand te nemen van dergelijke producten. Ook hier liggen gezondheidsrisico’s op de loer. Zolang banken of andere gestoffeerde meubelen niet direct op een muur staan, is er geen gevaar voor schade door larven en is de behandeling van de stoffen met afstotende stoffen niet nodig.

 

Duurzaamheid van je containerwoning bevorderen

Hout voor meubilair moet afkomstig zijn uit Duitsland en Europa. Het FSC-keurmerk dient als richtlijn voor de aankoop van meubilair dat uitsluitend afkomstig is uit duurzame en verantwoorde bosbouw. Ook het PEFC-certificeringssysteem, dat uitvoerig op de officiële website wordt gepresenteerd, geniet wereldwijde erkenning. Meubilair waarvan de grondstoffen geen lange transportroutes vereisen, is voordelig.

Een duurzaam dak boven je hoofd met Roofing Service Nederland

Duurzaamheid wordt steeds normaler. Logisch, want we hebben maar één planeet. Daar moeten we zuinig op zijn, voor onszelf én voor de generaties na ons.

Toch kunnen we ons voorstellen dat u bij het zoeken naar iemand die uw dak renoveert of onderhoudt niet in de eerste plaats nadenkt over het milieu. Dat kan ook niet, want hoe kun je als leek weten welke producten goed zijn voor onze planeet en welke niet.  Gelukkig is dat ook niet nodig, want bij Roofing Service Nederland staan duurzaamheid en milieu centraal. Dat betekent dat we selectief zijn bij het kiezen van onze partners en leveranciers.

Recycling

Waar mogelijk werken we met producten die zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ook onze afvalstromen, die we zoveel mogelijk terugdringen, zijn zoveel mogelijk recyclebaar. Om die reden hebben we een eigen milieustraat ingericht. Hier scheiden we ons afval in de volgende afvalstromen:

 • Karton
 • Plastic
 • Hout
 • IJzer en metalen
 • Bitumineus dakafval
 • Grind/Puin
 • BSA (bouwsloopafval)

Afvalreductie

Beter dan afval te recyclen is afval te voorkomen. Daarom kijken we met een kritisch oog naar ons productieproces, om zo afval te verminderen. Ook maken we zo min mogelijk printjes, maar als we echt iets moeten afdrukken, doen we dit dubbelzijdig op papier met een EU-ecolabel.

Veilig en milieuvriendelijk

We maken alleen gebruik van materialen en producten wanneer deze aantoonbaar veilig zijn voor mens en milieu. Daaraan hangt soms een iets hoger prijskaartje. Wij geloven dat het voorkomen van ellende en milieuvervuiling op langere termijn een slimme investering is.

Groene stroom

Bij al onze productieprocessen maken we gebruik van groene stroom. Dat vinden wij normaal.

Groene daken

Dankzij onze focus op het milieu en duurzaamheid is eigenlijk elk dak groen. Ook een wit reflecterend dak of een zwart dak. Maar onze speciaal ontwikkelde groene daken zijn natuurlijk het allergroenst. Wij zijn expert op het gebied van sedum- en groendaken, die veel extra milieuvoordelen met zich meebrengen.

Door te kiezen voor Roofing Service Nederland kiest u voor een duurzaam dak. Duurzaam in het onderhoud én duurzaam voor de planeet. Een logische keuze, toch?

https://roofingservice.nl/

Vloertegels binnenshuis in diverse vormen

Diverse vormen van nieuwe goedkope laminaat vloertegels. In de winkel vindt u niet altijd zowaar iets onpasselijk op uw smaak. De nieuwe plavuizen zijn vloertegels die noch zoals de conventionele plavuizen zijn. Dit nieuwe vloeren zijn keramische vloertegels inclusief de look van plavuizen. Dit leveren ongeveer hetzelfde effect als bij laminaat houtlook of betonlook tegels, waarbij de tegels haast niet te onderscheiden zijn van daadwerkelijk hout of beton. Deze nieuwe vloeren bieden u de look van vroeger de ‘oude’ vloeren plus den kwaliteit van aardewerkproduct van hoewel. Natuurlijk zijn dit vloertegels beschikbaar hierbinnen verschillende varianten, binnenshuis diverse afmetingen en vormen. Decorvloer is de specialist hierbinnen deze vloeren, en geeft u dan mee graag raadgeving advies op eenheid. Iedereen wil natuurlijk een weloverwogen verandering kunnen maken, hier bij ook weet wat voor tegels hij in huis koopt.

Onderhoud vloertegels

In onderhoud van vloertegels is er weinig werk aan te verrichten. Zoals in elke gewichtigheid moet elke type vloertegels regelmatig schoongemaakt worden door stofzuigen en dweilen. Wat kan er nog meer gedaan worden voor vloertegels in optimale vorm te blijven? Elke twee jaar kan het beste een grondig reiniging plaats vinden voor de vloeren hierbij is aan te raden om een grondig reinigingsmiddel te gebruiken voor je vloertegels

Na plaatsing dient een tegelvloer gereinigd via worden inbegrepen ene vuiloplosser. Dit beschermt de vloeren tegenstrijdig doordringen van water, olie en vuil. Deze bescherming zijn toch niet nodig bij elke tegelsoort. Voortdurende vloertegels reinigen draagt mede belang aan de optimale kwaliteit.

Brede collectie vloertegels

Indien u op zoek bent voor vloertegels dan kunt u kiezen bij een zeer brede collectie. Er zijn namelijk vele verschillende soorten vloertegels vacant. Zoekt u tegels met ene houtlook of correct granieten stenen? Het is allemaal via decorvloer te vinden en de afwisseling zijn niet eenvoudig onder te maken. Decorvloer bestaat gespecialiseerd binnen vloertegels en biedt u zich de mogelijkheid uit een zeer brede collectie. De tegels zijn hierbinnen verschillende maten verkrijgbaar. Den specialisten van dit handelsbedrijf voorspellen u van deskundig advies plus u krijgt een juist beeld van het geschikte vloeren.

 

https://www.decorvloer.nl

Wat is Quick Step laminaat?

Quick Step laminaatvloeren, gemaakt door een Belgisch bedrijf, Unilin, was de eerste vloer die een technisch ontwerp gebruikte dat nu door alle grote fabrikanten is gekopieerd: het click-and-lock systeem. Dit doe-het-zelfvriendelijke systeem heeft laminaatvloeren praktischer gemaakt voor huiseigenaren die het werk zelf willen doen.

Klik-en-lock vloeren van Quick Step

Er zijn een aantal verschillende click-and-lock systemen beschikbaar, maar ze maken allemaal gebruik van een ontwerp dat het best omschreven kan worden als een aangepaste tand en groef. In plaats van een rechte tand die direct in de groef van een aangrenzende plank past, moeten de stukken onder een hoek worden geplaatst en getikt, zodat een gevormde tand in een bijpassende groef in het aangrenzende stuk past.

De planken passen in elkaar in een strak slot dat alleen kan worden gescheiden als de planken in omgekeerde richting worden teruggetrokken. De vloerlaag “zweeft” op de onderlaag, zonder dat er lijm nodig is. Quick Step is een opmerkelijk eenvoudig te installeren systeem. Klik-en-lockvloeren werden eerst gebruikt voor laminaatvloeren, maar worden nu ook gebruikt voor houten vloeren en luxe vinyltegels en -planken.

Unilin’s Click-and-Lock Vloerbedekking

Lijmloze laminaatvloeren met een klik- en vergrendelingssysteem zouden in 1996 door Välinge Aluminium zijn uitgevonden onder de namen Alloc en Foboloc, maar een soortgelijk systeem werd tegelijkertijd ontwikkeld door de Belgische onderneming Unilin, die in 1997 onder de merknaam Quick Step werd uitgebracht. Het door Unilin ontwikkelde systeem staat bekend als Uniclic. Bijna alle lijmvrije laminaatvloeren die vandaag de dag verkocht worden, worden onder licentie geproduceerd door één van deze twee bedrijven.

Vandaag maakt Unilin click-and-lock onder drie divisies: de originele Quick-Step, Balterio en Pergo – misschien wel de bekendste van alle click-and-lock vloermerken. Unilin is sterk betrokken bij de productie van alle materialen waaruit laminaatvloeren bestaan: MDF, spaanplaat, melamine, enzovoort. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat Quick Step vloeren niet echt anders zijn dan andere soorten click-and-lock laminaatvloeren.

Afgezien van de historische onderscheiding dat Quick Step het eerste merk is, verschilt Quick Step niet veel van andere laminaatvloeren die verkocht worden onder de beste merknamen.

https://www.parket-winkel.be

Ontstoppingsbedrijf Tilburg: de oplossing voor uw rioolprobleem

Wanneer je te maken hebt met een rioolprobleem dan wil je daar zo snel mogelijk vanaf. Ben je woonachtig in de regio Tilburg? Dan is Ontstoppingsbedrijf Tilburg een hopelijk snel gemaakte keuze. Dit ontstoppingsbedrijf is werkzaam in de regio van Tilburg: dus ook in dorpen en steden als Udenhout, Heukelom, Moergestel, Goirle, Zandeind, Gilze en omgeving. Door de jaren heen hebben de rioolspecialisten uit Tilburg kilometerslange ervaring opgebouwd aan het leggen van rioolbuizen. Je kunt daarom proberen om zelf een rioolprobleem op te lossen. Maar wil je zeker weten dat het goed gebeurd? Laat het dan de rioolspecialisten opknappen. Zij gebruiken hun uitgebreide kennis, professionele technieken en effectieve materialen om het riool probleem te verhelpen.

Regio Tilburg: spoed ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst Tilburg kan al binnen een half uur op locatie zijn. Dit gebeurd alleen bij riool problemen waar het label ‘spoed’ aan gehangen is. Dit wordt aan de telefoon met je besproken. Problemen die spoed hebben zijn bijvoorbeeld een fikse rioollucht in huis, maar ook een verstopt toilet (wanneer er geen alternatief is) of een verzakte riolering. Wanneer er geen spoed is, komen de vakmensen van Ontstoppingsservice Tilburg alsnog zo snel mogelijk naar je toe. Je hoeft dus niet bang te zijn om dagen met hetzelfde rioolprobleem te blijven zitten. Wilt u eerst tips van de experts om het zelf op te lossen? Vraag het dan aan onze dienst: je krijgt direct een rioolvakman aan de lijn.

Ontstoppers in de regio: Ontstoppingsbedrijf Tilburg

Niet alleen voor huishoudens staat deze service klaar, maar ook voor bedrijven. Er zijn namelijk veel bedrijven in (de omgeving van) Tilburg gevestigd. Een groot percentage hiervan is horeca. Bedrijven die werken met olie en vet zijn wettelijk verplicht om een vetafscheider te hebben. Het reinigen en ledigen is geen prettige klus. Ontstoppingsdienst Tilburg neemt u dit graag uit handen: wij beheren uw rioolreiniging. Wil je hier meer informatie over of kunnen wij vandaag nog voor je aan de slag? Laat het ons weten door contact op te nemen via onze website.

 

https://www.rioolontstoppingsdienst-tilburg.nl/

De provincie Overijssel loopt voorop

De provincie Overijssel is de eerste provincie in Nederland die als doel heeft gesteld om uiterlijk in 2025 alle schoolpleinen groen te hebben. Vanaf dat moment zie je alleen nog maar groen schoolplein in Overijssel. Dat lijkt misschien een makkelijke opgave, maar hier gaat heel wat planning en organisatie aan vooraf. Ga maar eens in je eigen wijk of stadsdeel kijken hoe groen het speelplein daar is. Meestal zie je een bestraat schoolplein met aan de randen van het plein wat speelattributen, zoals een klimrek, maar heel vaak houdt het hier ook bij op. Speelpleinen zijn grote, grijze en vooral saaie pleinen geworden. Dat wil je toch niet voor je kind?

Uitdaging: het groene plein

Een groen plein is een hele uitdaging. Hoe makkelijk het ook is om in plaats van bestrating zand als bodem te hebben, wat struiken te planten en boomstammen neer te leggen om over te klauteren, zo moeilijk is het om de veiligheid en het onderhoud van te voren in te schatten. Een adviesbureau dat de hele ontwikkeling en uitvoering van het schoolplein kan verzorgen is dan ideaal. Zij hebben ervaring en nemen die ervaring weer mee bij elk nieuw schoolplein.

Ervaren partij inhuren

Het voordeel van BTL is dat ze niet alleen groene ruimten bedenken en uitvoeren, maar ook het onderhoud doen. Mochten er elementen bijzitten die al snel niet handig blijken, op welke manier dan ook, dan kan er meteen ingegrepen worden. Dit element wordt dan niet meer of in een andere vorm in de toekomst gebruikt. Ook moet je denken aan de kennis die aanwezig is over het kind zelf en de fysieke en mentale ontwikkeling ervan. Groen ontspant, het daagt je uit en het is leuk om er samen te spelen. Al deze elementen spelen een rol bij de ontwikkeling van een groen schoolplein.

Interieuradvies in Ede op maat

Wat zijn de voordelen van het interieuradvies in Ede? Vraag jij je wel eens af waarom mensen om interieuradvies vragen? In dit artikel kun je daar meer uitleg over lezen. Je hebt vast wel eens de programma’s op tv gezien waarbij gewone mensen een stylist inschakelen om hun huis van een nieuw interieur te voorzien. Eerst zie je een saai ingericht huis, of juist een onsamenhangende combinatie van meubels en accessoires. Aan het eind van het programma zie je een woonkamer die je zo in een magazine zou kunnen plaatsen. Iedereen wil graag een prettig thuis hebben. Het interieur draagt daar voor een groot deel aan bij. Sommige mensen hebben van nature een goed gevoel voor het inrichten van een huis, terwijl andere dat juist niet hebben. In dat geval kunnen zij het interieuradvies in Ede aanvragen.

Interieurstylist in Ede nodig?

Bij het interieuradvies in Ede gaat een styliste uitzoeken welke wensen de klanten hebben. Ze probeert een zo goed mogelijk beeld te vormen van het droominterieur van de klant. Vervolgens gaat zij op zoek naar meubels en accessoires die bij hun smaak passen. Natuurlijk neemt ze ook een kijkje in het huis, zodat ze weet welke veranderingen er nodig zijn. Aan de hand van het interieuradvies in Ede kan zij de klanten laten zien met welke eenvoudige aanpassingen zij hun interieur kunnen veranderen zodat het beter bij hen past. Het voordeel van het interieuradvies in Ede is dat het door iedereen aangevraagd kan worden. Misschien wil jij je interieur iets aan laten passen, of misschien wil je juist dat je gehele interieur wordt veranderd. In beide gevallen kan de stylist een passend interieuradvies in Ede opstellen dat volledig bij jouw wensen en smaak aansluit. Je kan dan je interieur aanpassen zodat het volledig bij jouw past. Dan voel jij je helemaal thuis elke keer als je het huis in loopt.

https://www.natasjabuijs.com/interieuradvies-ede

Laat een professioneel en persoonlijk tuinontwerp maken door de hovenier uit Breda

Wat voor tuin heeft u? Een grote tuin of een kleine tuin midden in de stad? Komt u tot rust met de geur van lavendel of dwarrelende vlinders bij een vlinderstruik? En loopt u het liefst over een grindpad of prachtigs natuurstenen platen? Maak uw wensen kenbaar tijdens de ontwerpfase bij de hovenier met een passie voor tuinen in Breda. Het team van Habro Tuinen in Breda gaat graag met u om tafel zitten, om zodoende een professioneel én persoonlijk ontwerp te maken waar u jarenlang van geniet. Een tuin die rust een sfeer biedt voor u, uw partner of vrienden. Wanneer start het hoveniersbedrijf uit Breda met uw ontwerp?

Doe inspiratie op en bekijk tuinfoto’s, gerealiseerd oor de hovenier in Breda

Tegenwoordig is er voor iedere tuin veel mogelijk. Het is daardoor mogelijk dat u niet goed weet wat voor uw tuin geschikt is. De hovenier in Breda maak het u iets makkelijker. Bekijk een aantal tuinfoto’s van gerealiseerde projecten online en doe inspiratie op voor uw eigen achtertuin. Is een stadstuin het verlengstuk van uw woning? Een villatuin? Of misschien een boerderijtuin? Het zijn allemaal voorbeelden van tuinen die gerealiseerd zijn door het hoveniersbedrijf in Breda. Ziet u een tuin die u in soortelijke vorm bij u aan wilt leggen? Geef het door aan de hovenier, zodat er ook voor uw tuin een passende oplossing kan worden geboden.

Laat uw tuinontwerp realiseren door een hoveniersbedrijf in Breda

Gaat u verhuizen naar een nieuwe woning? Maar bent u nog niet tevreden met de tuin? Of wilt u naar jarenlang plezier eens even wat anders met uw tuin? In beide gevallen is het verstandig om een nieuw tuinontwerp te laten maken door de hovenier van Habro Tuinen in Breda. Een bijzonder tuinontwerp op maat is immers specialistenwerk. Heeft u een voorkeur voor een strakke of speelse indeling? Veel of weinig groen? En bestrating in een kleurrijk of neutraal kleurenpallet? Het team van het hoveniersbedrijf in Breda brengt uw wensen in kaart, om zodoende een ontwerp te realiseren die perfect aansluit op uw persoonlijke leefomgeving.

 

De laagste kosten voor een dakkapel van 5 meter breed

Zoekt u een professioneel bedrijf die uw dakkapel van 5 meter vakkundig bouwt, plaatst en afwerkt? Wilt u bovendien de kosten dakkapel 5 meter laag houden? Gebruik dan de website Dakkapelplaatsenvergelijker.nl. Met hun slimme vergelijksysteem komt u namelijk snel en laagdrempelig in contact met dakkapel specialisten uit uw eigen regio. Hoe werkt dat?

Het slimme systeem van dakkapelplaatsenvergelijker.nl werkt in drie simpele stappen. Allereerst beschrijft u zo goed mogelijk wat uw wensen zijn. Het systeem selecteert vervolgens op basis van uw wensen de dakkapel specialisten uit uw regio. Kan een bedrijf niet voldoen aan uw wensen? Dan zoekt het systeem meteen een andere specialist. U ontvangt vervolgens voorstellen van keurmerk dakkapel bedrijven die bovendien alleen met keurmerk producten werken.

Wat kost een dakkapel van 5 meter breed?

De gemiddelde kosten voor een dakkapel van 5 meter breed met een plat dak liggen rond tussen de €5.500 en €6.500 euro. Deze kosten zijn dan inclusief het bouwen, plaatsen en afwerken van de dakkapel. Er zijn echter veel factoren die de kosten beïnvloeden, namelijk de hellingshoek van het dak, het materiaal en de gekozen opties. Bovendien zijn er grote prijsverschillen tussen de dakkapel bedrijven. Wilt u kosten besparen? Dan is het aan te raden om de prijzen te vergelijken.

Lagere kosten voor uw dakkapel van vijf meter door de prijzen te vergelijken

Het vergelijken van de prijzen bij een dakkapel van 5 meter breed resulteert in een aanzienlijke kostenbesparing. Door te vergelijken bespaart u namelijk gemiddeld 20% tot 30% op de totale kosten. Die kostenbesparing kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor de extra’s van uw dakkapel. Denk bijvoorbeeld aan een mooie afwerking van de binnenzijde, rolluiken en zonneschermen.

Extra kosten besparen?

Wilt u nog meer kosten besparen? Dan is het zinvol om de dakkapel aanbiedingen bij u in de buurt op te vragen. Ook dat doet u eenvoudig via Dakkapelplaatsenvergelijker.nl. U ziet dan in een oogopslag welke dakkapel aanbiedingen gepromoot worden. Ook kunt u dan beter beoordelen of de dakkapel van 5 meter een financieel aantrekkelijke keuze is of dat u beter voor een andere afmeting kunt kiezen.

https://www.dakkapelplaatsenvergelijker.nl