Woning en Tuin

Wat is Quick Step laminaat?

Quick Step laminaatvloeren, gemaakt door een Belgisch bedrijf, Unilin, was de eerste vloer die een technisch ontwerp gebruikte dat nu door alle grote fabrikanten is gekopieerd: het click-and-lock systeem. Dit doe-het-zelfvriendelijke systeem heeft laminaatvloeren praktischer gemaakt voor huiseigenaren die het werk zelf willen doen.

Klik-en-lock vloeren van Quick Step

Er zijn een aantal verschillende click-and-lock systemen beschikbaar, maar ze maken allemaal gebruik van een ontwerp dat het best omschreven kan worden als een aangepaste tand en groef. In plaats van een rechte tand die direct in de groef van een aangrenzende plank past, moeten de stukken onder een hoek worden geplaatst en getikt, zodat een gevormde tand in een bijpassende groef in het aangrenzende stuk past.

De planken passen in elkaar in een strak slot dat alleen kan worden gescheiden als de planken in omgekeerde richting worden teruggetrokken. De vloerlaag “zweeft” op de onderlaag, zonder dat er lijm nodig is. Quick Step is een opmerkelijk eenvoudig te installeren systeem. Klik-en-lockvloeren werden eerst gebruikt voor laminaatvloeren, maar worden nu ook gebruikt voor houten vloeren en luxe vinyltegels en -planken.

Unilin’s Click-and-Lock Vloerbedekking

Lijmloze laminaatvloeren met een klik- en vergrendelingssysteem zouden in 1996 door Välinge Aluminium zijn uitgevonden onder de namen Alloc en Foboloc, maar een soortgelijk systeem werd tegelijkertijd ontwikkeld door de Belgische onderneming Unilin, die in 1997 onder de merknaam Quick Step werd uitgebracht. Het door Unilin ontwikkelde systeem staat bekend als Uniclic. Bijna alle lijmvrije laminaatvloeren die vandaag de dag verkocht worden, worden onder licentie geproduceerd door één van deze twee bedrijven.

Vandaag maakt Unilin click-and-lock onder drie divisies: de originele Quick-Step, Balterio en Pergo – misschien wel de bekendste van alle click-and-lock vloermerken. Unilin is sterk betrokken bij de productie van alle materialen waaruit laminaatvloeren bestaan: MDF, spaanplaat, melamine, enzovoort. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat Quick Step vloeren niet echt anders zijn dan andere soorten click-and-lock laminaatvloeren.

Afgezien van de historische onderscheiding dat Quick Step het eerste merk is, verschilt Quick Step niet veel van andere laminaatvloeren die verkocht worden onder de beste merknamen.

https://www.parket-winkel.be

Ontstoppingsbedrijf Tilburg: de oplossing voor uw rioolprobleem

Wanneer je te maken hebt met een rioolprobleem dan wil je daar zo snel mogelijk vanaf. Ben je woonachtig in de regio Tilburg? Dan is Ontstoppingsbedrijf Tilburg een hopelijk snel gemaakte keuze. Dit ontstoppingsbedrijf is werkzaam in de regio van Tilburg: dus ook in dorpen en steden als Udenhout, Heukelom, Moergestel, Goirle, Zandeind, Gilze en omgeving. Door de jaren heen hebben de rioolspecialisten uit Tilburg kilometerslange ervaring opgebouwd aan het leggen van rioolbuizen. Je kunt daarom proberen om zelf een rioolprobleem op te lossen. Maar wil je zeker weten dat het goed gebeurd? Laat het dan de rioolspecialisten opknappen. Zij gebruiken hun uitgebreide kennis, professionele technieken en effectieve materialen om het riool probleem te verhelpen.

Regio Tilburg: spoed ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst Tilburg kan al binnen een half uur op locatie zijn. Dit gebeurd alleen bij riool problemen waar het label ‘spoed’ aan gehangen is. Dit wordt aan de telefoon met je besproken. Problemen die spoed hebben zijn bijvoorbeeld een fikse rioollucht in huis, maar ook een verstopt toilet (wanneer er geen alternatief is) of een verzakte riolering. Wanneer er geen spoed is, komen de vakmensen van Ontstoppingsservice Tilburg alsnog zo snel mogelijk naar je toe. Je hoeft dus niet bang te zijn om dagen met hetzelfde rioolprobleem te blijven zitten. Wilt u eerst tips van de experts om het zelf op te lossen? Vraag het dan aan onze dienst: je krijgt direct een rioolvakman aan de lijn.

Ontstoppers in de regio: Ontstoppingsbedrijf Tilburg

Niet alleen voor huishoudens staat deze service klaar, maar ook voor bedrijven. Er zijn namelijk veel bedrijven in (de omgeving van) Tilburg gevestigd. Een groot percentage hiervan is horeca. Bedrijven die werken met olie en vet zijn wettelijk verplicht om een vetafscheider te hebben. Het reinigen en ledigen is geen prettige klus. Ontstoppingsdienst Tilburg neemt u dit graag uit handen: wij beheren uw rioolreiniging. Wil je hier meer informatie over of kunnen wij vandaag nog voor je aan de slag? Laat het ons weten door contact op te nemen via onze website.

 

https://www.rioolontstoppingsdienst-tilburg.nl/

De provincie Overijssel loopt voorop

De provincie Overijssel is de eerste provincie in Nederland die als doel heeft gesteld om uiterlijk in 2025 alle schoolpleinen groen te hebben. Vanaf dat moment zie je alleen nog maar groen schoolplein in Overijssel. Dat lijkt misschien een makkelijke opgave, maar hier gaat heel wat planning en organisatie aan vooraf. Ga maar eens in je eigen wijk of stadsdeel kijken hoe groen het speelplein daar is. Meestal zie je een bestraat schoolplein met aan de randen van het plein wat speelattributen, zoals een klimrek, maar heel vaak houdt het hier ook bij op. Speelpleinen zijn grote, grijze en vooral saaie pleinen geworden. Dat wil je toch niet voor je kind?

Uitdaging: het groene plein

Een groen plein is een hele uitdaging. Hoe makkelijk het ook is om in plaats van bestrating zand als bodem te hebben, wat struiken te planten en boomstammen neer te leggen om over te klauteren, zo moeilijk is het om de veiligheid en het onderhoud van te voren in te schatten. Een adviesbureau dat de hele ontwikkeling en uitvoering van het schoolplein kan verzorgen is dan ideaal. Zij hebben ervaring en nemen die ervaring weer mee bij elk nieuw schoolplein.

Ervaren partij inhuren

Het voordeel van BTL is dat ze niet alleen groene ruimten bedenken en uitvoeren, maar ook het onderhoud doen. Mochten er elementen bijzitten die al snel niet handig blijken, op welke manier dan ook, dan kan er meteen ingegrepen worden. Dit element wordt dan niet meer of in een andere vorm in de toekomst gebruikt. Ook moet je denken aan de kennis die aanwezig is over het kind zelf en de fysieke en mentale ontwikkeling ervan. Groen ontspant, het daagt je uit en het is leuk om er samen te spelen. Al deze elementen spelen een rol bij de ontwikkeling van een groen schoolplein.

Interieuradvies in Ede op maat

Wat zijn de voordelen van het interieuradvies in Ede? Vraag jij je wel eens af waarom mensen om interieuradvies vragen? In dit artikel kun je daar meer uitleg over lezen. Je hebt vast wel eens de programma’s op tv gezien waarbij gewone mensen een stylist inschakelen om hun huis van een nieuw interieur te voorzien. Eerst zie je een saai ingericht huis, of juist een onsamenhangende combinatie van meubels en accessoires. Aan het eind van het programma zie je een woonkamer die je zo in een magazine zou kunnen plaatsen. Iedereen wil graag een prettig thuis hebben. Het interieur draagt daar voor een groot deel aan bij. Sommige mensen hebben van nature een goed gevoel voor het inrichten van een huis, terwijl andere dat juist niet hebben. In dat geval kunnen zij het interieuradvies in Ede aanvragen.

Interieurstylist in Ede nodig?

Bij het interieuradvies in Ede gaat een styliste uitzoeken welke wensen de klanten hebben. Ze probeert een zo goed mogelijk beeld te vormen van het droominterieur van de klant. Vervolgens gaat zij op zoek naar meubels en accessoires die bij hun smaak passen. Natuurlijk neemt ze ook een kijkje in het huis, zodat ze weet welke veranderingen er nodig zijn. Aan de hand van het interieuradvies in Ede kan zij de klanten laten zien met welke eenvoudige aanpassingen zij hun interieur kunnen veranderen zodat het beter bij hen past. Het voordeel van het interieuradvies in Ede is dat het door iedereen aangevraagd kan worden. Misschien wil jij je interieur iets aan laten passen, of misschien wil je juist dat je gehele interieur wordt veranderd. In beide gevallen kan de stylist een passend interieuradvies in Ede opstellen dat volledig bij jouw wensen en smaak aansluit. Je kan dan je interieur aanpassen zodat het volledig bij jouw past. Dan voel jij je helemaal thuis elke keer als je het huis in loopt.

https://www.natasjabuijs.com/interieuradvies-ede

Laat een professioneel en persoonlijk tuinontwerp maken door de hovenier uit Breda

Wat voor tuin heeft u? Een grote tuin of een kleine tuin midden in de stad? Komt u tot rust met de geur van lavendel of dwarrelende vlinders bij een vlinderstruik? En loopt u het liefst over een grindpad of prachtigs natuurstenen platen? Maak uw wensen kenbaar tijdens de ontwerpfase bij de hovenier met een passie voor tuinen in Breda. Het team van Habro Tuinen in Breda gaat graag met u om tafel zitten, om zodoende een professioneel én persoonlijk ontwerp te maken waar u jarenlang van geniet. Een tuin die rust een sfeer biedt voor u, uw partner of vrienden. Wanneer start het hoveniersbedrijf uit Breda met uw ontwerp?

Doe inspiratie op en bekijk tuinfoto’s, gerealiseerd oor de hovenier in Breda

Tegenwoordig is er voor iedere tuin veel mogelijk. Het is daardoor mogelijk dat u niet goed weet wat voor uw tuin geschikt is. De hovenier in Breda maak het u iets makkelijker. Bekijk een aantal tuinfoto’s van gerealiseerde projecten online en doe inspiratie op voor uw eigen achtertuin. Is een stadstuin het verlengstuk van uw woning? Een villatuin? Of misschien een boerderijtuin? Het zijn allemaal voorbeelden van tuinen die gerealiseerd zijn door het hoveniersbedrijf in Breda. Ziet u een tuin die u in soortelijke vorm bij u aan wilt leggen? Geef het door aan de hovenier, zodat er ook voor uw tuin een passende oplossing kan worden geboden.

Laat uw tuinontwerp realiseren door een hoveniersbedrijf in Breda

Gaat u verhuizen naar een nieuwe woning? Maar bent u nog niet tevreden met de tuin? Of wilt u naar jarenlang plezier eens even wat anders met uw tuin? In beide gevallen is het verstandig om een nieuw tuinontwerp te laten maken door de hovenier van Habro Tuinen in Breda. Een bijzonder tuinontwerp op maat is immers specialistenwerk. Heeft u een voorkeur voor een strakke of speelse indeling? Veel of weinig groen? En bestrating in een kleurrijk of neutraal kleurenpallet? Het team van het hoveniersbedrijf in Breda brengt uw wensen in kaart, om zodoende een ontwerp te realiseren die perfect aansluit op uw persoonlijke leefomgeving.

 

De laagste kosten voor een dakkapel van 5 meter breed

Zoekt u een professioneel bedrijf die uw dakkapel van 5 meter vakkundig bouwt, plaatst en afwerkt? Wilt u bovendien de kosten dakkapel 5 meter laag houden? Gebruik dan de website Dakkapelplaatsenvergelijker.nl. Met hun slimme vergelijksysteem komt u namelijk snel en laagdrempelig in contact met dakkapel specialisten uit uw eigen regio. Hoe werkt dat?

Het slimme systeem van dakkapelplaatsenvergelijker.nl werkt in drie simpele stappen. Allereerst beschrijft u zo goed mogelijk wat uw wensen zijn. Het systeem selecteert vervolgens op basis van uw wensen de dakkapel specialisten uit uw regio. Kan een bedrijf niet voldoen aan uw wensen? Dan zoekt het systeem meteen een andere specialist. U ontvangt vervolgens voorstellen van keurmerk dakkapel bedrijven die bovendien alleen met keurmerk producten werken.

Wat kost een dakkapel van 5 meter breed?

De gemiddelde kosten voor een dakkapel van 5 meter breed met een plat dak liggen rond tussen de €5.500 en €6.500 euro. Deze kosten zijn dan inclusief het bouwen, plaatsen en afwerken van de dakkapel. Er zijn echter veel factoren die de kosten beïnvloeden, namelijk de hellingshoek van het dak, het materiaal en de gekozen opties. Bovendien zijn er grote prijsverschillen tussen de dakkapel bedrijven. Wilt u kosten besparen? Dan is het aan te raden om de prijzen te vergelijken.

Lagere kosten voor uw dakkapel van vijf meter door de prijzen te vergelijken

Het vergelijken van de prijzen bij een dakkapel van 5 meter breed resulteert in een aanzienlijke kostenbesparing. Door te vergelijken bespaart u namelijk gemiddeld 20% tot 30% op de totale kosten. Die kostenbesparing kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor de extra’s van uw dakkapel. Denk bijvoorbeeld aan een mooie afwerking van de binnenzijde, rolluiken en zonneschermen.

Extra kosten besparen?

Wilt u nog meer kosten besparen? Dan is het zinvol om de dakkapel aanbiedingen bij u in de buurt op te vragen. Ook dat doet u eenvoudig via Dakkapelplaatsenvergelijker.nl. U ziet dan in een oogopslag welke dakkapel aanbiedingen gepromoot worden. Ook kunt u dan beter beoordelen of de dakkapel van 5 meter een financieel aantrekkelijke keuze is of dat u beter voor een andere afmeting kunt kiezen.

https://www.dakkapelplaatsenvergelijker.nl

Seniorenverhuizing

Verhuizen is stressvol

Verhuizen is al stressvol genoeg, veel mensen vinden het maar lastig en het is niet iedereens favoriete hobby. Maar vooral voor ouderen is het erg lastig. Zij zijn lichamelijk niet altijd in staat om al hun spullen te verhuizen naar bijvoorbeeld een bejaardenwoning. Hiervoor zijn verhuisbedrijven, zij kunnen alles van u overnemen en helpen bij een seniorenverhuizing. Er zijn misschien veel spullen aanwezig met emotionele waarde, deze moeten natuurlijk netjes en heel overkomen naar het volgende adres. Een verhuisbedrijf heeft hier veel ervaring mee en kan ervoor zorgen dat alles netjes overkomt zodat u zo snel mogelijk kan wennen aan uw eigen nieuwe huis. Ook kan het zijn dat er veel inboedel overblijft omdat u kleiner gaat wonen. Dit is een moeilijke keuze en een verhuisbedrijf kan hierbij helpen. Zij kunnen ervoor zorgen dat dit gerecycled wordt en dus een tweede leven krijgt. 

Opgeleid en klaar om te beginnen

Bij een verhuisbedrijf is het zo dat alle mensen zijn opgeleid om de verhuizing goed te regelen, bij een seniorenverhuizing is dit niet anders. Hierdoor zal u merken dat alle dozen goed worden ingepakt en dat alles netjes wordt bezorgd. Daarnaast zullen zij ervoor zorgen dat alle zware meubels meteen op hun plek staan zodat u zelf daar geen zorgen over hoeft te maken. Een verhuisbedrijf kan u gemakkelijk online vinden, u kan hier een afspraak maken om al uw wensen te bespreken om vervolgens een afspraak te plannen om uw verhuizing te regelen. U ervaart dus eigenlijk geen stress van het verhuizen. Het enige wat u moet regelen is vervoer naar uw nieuwe huis en genieten natuurlijk!

https://www.verhuisbedrijfdrechtsteden.nl/verhuisdiensten/seniorenverhuizing/

Zoek je een Marmoleum vloer?

Je hebt net een nieuwe woning gekocht en je wilt een nieuwe vloer leggen die wel tegen een stootje kan. Of je bent op zoek naar een stevige en krasbestendige vloer voor een bedrijfspand. Dan is Marmoleum de vloer voor jou! Marmoleum is stijlvol, comfortabel én stevig. In dit artikel vertellen wij graag meer over Marmoleum.

Wat is een Marmoleum vloer?

Marmoleum is een milieuvriendelijke en duurzame vloer gemaakt van linoleum. Linoleum is gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten met als basis lijnzaadolie. Het natuurproduct linoleum is hierdoor ook goed te combineren met andere natuurproducten, zoals hout en steen. Het productieproces van linoleum heeft bovendien een minimale impact op het milieu. Niet voor niets staat de vloer bekend als één van de meest milieuvriendelijke vloeren. Daarnaast is Marmoleum een stevige vloer en ten opzichte van andere vloeren zoals laminaat en vloerbedekking ook nog eens erg praktisch. Zo is de vloer krasbestendig, makkelijk te onderhouden én zeer comfortabel. Krassen zijn nauwelijks zichtbaar, schoonmaken is een eitje en de vloer neemt snel de warmte van de omgeving aan waardoor deze comfortabel aanvoelt. Een Marmoleum vloer is beschikbaar in een Click-variant, stroken, tegels en banen. Dus voor ieder wat wils! Bovendien zijn de mogelijkheden qua kleuren, structuren en designs eindeloos. Hierdoor past Marmoleum in elke ruimte. h2>Voordelen van een Marmoleum vloer Als je nog enige twijfel had over de aanschaf van een Marmoleum vloer, zal die twijfel bij dezen weggenomen worden. Een Marmoleum vloer is zowel geschikt voor in een woning als voor in een druk bezocht bedrijvenpand of school. Hieronder worden de voordelen van een Marmoleum vloer nog eens op een rijtje gezet: • Veel verschillende kleuren, structuren en formaten.

• Beschikbaar in banen, tegels, stroken en marmoleum click.

• Eenvoudig zelf te leggen.

• Stevige vloer, krasbestendig en antistatisch.

• Milieuvriendelijk.

• Allergiearme vloer.

• Geschikt voor vloerverwarming en de vloer neemt snel de warmte van de omgeving aan. 

• Geschikt voor huisdieren en naaldhakken.

Als je nou nog niet overtuigd bent! Marmoleum is helemaal van deze tijd en door de ruime keuze is er voor ieder wat wils. Als je de vloer vergelijkt met een andere vloer zoals een laminaatvloer of gietvloer, zul je al snel zien dat een Marmoleum vloer met kop en schouders boven andere vloeren uitsteekt.

Hoe reinig en onderhoud je een Marmoleum vloer

Marmoleum kent veel voordelen. Misschien is dit wel één van de belangrijkste voordelen van een Marmoleum vloer: de vloer is namelijk erg makkelijk te onderhouden. Dankzij de beschermende finish is de vloer erg gebruiksvriendelijk. Met alleen een beetje water en een aanbevolen schoonmaakmiddel is de vloer al goed schoon te houden. Hoe vaak je de vloer moet schoonmaken verschilt natuurlijk per gebruik. Ligt hij in een woning of in een bedrijvenpand waar dagelijks tientallen mensen doorheen lopen? Dan moet de vloer natuurlijk vaker gereinigd worden dan wanneer de vloer in een woning ligt. Als je de vloer echt wil reinigen, doe dat dan met een neutraal, aanbevolen schoonmaakmiddel. Aangezien lijnzaadolie de basis is van een Marmoleum vloer, moet je uitkijken met sterk ontvettende middelen. Dit kan ervoor zorgen dat de vloer dof en lelijk word. Neem bij twijfel altijd contact op met de leverancier. Deze kan je het beste uitleggen hoe je jouw Marmoleum vloer moet reinigen.

Ben je op zoek naar een goede en mooie Marmoleum vloer? Wil je zelf een Marmoleum vloer gaan leggen of wil je hem laten leggen? Forbo Love Life heeft een uitgebreide collectie aan Marmoleum vloeren en kan je daarnaast uitstekend adviseren bij het maken van de juiste keuze. Neem contact op met Forbo Love Life voor meer informatie.

http://www.lovelife-forbo.nl/

Overweegt u houten jaloezieën? Lees hier interessante tips

Houten jaloezieën zijn een praktische vorm van raambekleding met een stijlvolle en natuurlijke uitstraling. U kunt de jaloezieën online eenvoudig op maat bestellen. U kiest zelf de kleur, de breedte van de lamellen, de afmetingen en de afwerking. Zo heeft u prachtige raambekleding die past in ieder interieur. Met houten jaloezieën belemmert u de inkijk én bepaalt u de intensiteit van de lichtinval, zonder dat u het daglicht filtert. Lees alle ins en outs over houten jaloezieën in dit artikel.

Houten jaloezieën op maat gemaakt

Bij Houtenjaloezieënfabriek worden alle houten jaloezieën op maat gemaakt. Allereerst kiest u natuurlijk een kleur die bij uw interieur past. Vervolgens kunt u zelf de breedte van de lamellen bepalen. Wanneer u de juiste breedte heeft gekozen, heeft u tijdens het bestelproces een aantal handige keuzemogelijkheden. U geeft online de gewenste afmetingen van de houten jaloezieën aan ons door. Zo ontvangt u de jaloezieën rechtstreeks vanuit de fabriek in het juiste formaat. U hoeft dus niet thuis nog aan de slag om ze op maat te snijden. Ook kunt u aangeven of de houten jaloezieën moeten worden voorzien van een koord, ladderband of zijgeleiding. Jaloezieën met koord geven een heel ander effect dan jaloezieën met ladderband. Met al deze opties stelt u zelf uw eigen, unieke houten jaloezieën samen die perfect aansluiten op uw raam én uw interieur. Zo weet u ook zeker dat u bij het monteren van de jaloezieën niet nog voor onaangename verrassing komt te staan.

Inmeten en montage

Voordat u houten jaloezieën op maat gaat bestellen, is het erg belangrijk om alvast na te denken over het inmeten en monteren. Stel uzelf allereerst de vraag of u de houten jaloezieën ‘op de dag’ of ‘in de dag’ wilt monteren. Op de dag houdt in dat u de jaloezieën op de kozijnen van het raam monteert, de jaloezieën vallen dus vóór het kozijn. In de dag betekent juist dat u de houten jaloezieën tussen de kozijnen monteert. Voor beide manieren van ophangen geldt een andere maat. Daarom is het slim om hier vooraf goed over na te denken. Zorg er ook voor dat u alle maten van te voren nauwkeurig opneemt. Meet het raam op drie verschillende plekken – boven, in het midden en beneden – en noteer de kleinste maat. Dit is de maat die u invult in de webshop. Wanneer u alle maten aan ons heeft doorgegeven, worden de houten jaloezieën op maat gemaakt. Vervolgens kunt u de houten jaloezieën na levering zelf monteren.

Houten jaloezieën in natuurlijke kleuren

Houten jaloezieën op maat zijn verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren. Zo heeft u keuze uit: zwart of antraciet, wit en gebroken wit, verschillende tinten grijs en een aantal naturel kleuren. Alle kleuren hebben weer een ander effect op uw interieur. Zo kunt u zich voorstellen dat witte houten jaloezieën een lichte, rustgevende basis vormen. Terwijl zwarte of antraciete houten jaloezieën juist een stijlvolle, tijdloze toevoeging kunnen zijn op uw interieur. Grijs is een goede kleur wanneer u houten jaloezieën op maat zoekt die een ruimte wat stoerder maken. Deze kleur is ook erg geschikt voor een jongensslaapkamer of voor op kantoor. Het voordeel van deze neutrale kleuren is dat ze ook heel eenvoudig te combineren zijn met andere kleuren in uw interieur. De kans op een mismatch is erg klein. Wilt u het natuurlijke effect van de houten jaloezieën op maat zo goed mogelijk laten terugkomen? Kies dan voor een van de natureltinten.

Als het goed is weet u nu alles over houten jaloezieën. Of u nu kiest voor zwarte, grijze of witte houten jaloezieën: u bent hoe dan ook verzekerd van een echte sfeermaker in uw interieur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan voor meer informatie óf gratis stalen onze website.

https://www.houtenjaloezieenfabriek.nl/

Meer dan alleen keukens vindt u bij de specialist

Wist u dat u bij de specialist in keukens ook terecht kunt voor ander witgoed zoals wasmachines, droogmachines en andere huishoudelijke apparaten? Zij bieden apparatuur van merken als AEG, Samsung en Miele. Hierbij heeft u keuze uit was-droog combinaties, inbouwmachines, wasdrogers en vrijstaande wasmachines. Een was-droog combinatie is ideaal wanneer u niet zoveel ruimte heeft. Wilt u een machine met een laag energieverbruik? Kies dan voor een exemplaar dat het gewicht van je wasgoed meet en vervolgens het energieverbruik hierop aanpast. Daarnaast schakelt u Keukenloods ook in voor complete keukens of keukenapparatuur.

Kies uit diverse werkbladen bij de specialist in keukens

Weet u al hoe uw nieuwe keuken eruit gaat zien? Welke soort kastjes en welk soort werkblad bijvoorbeeld. Hierbij wilt u natuurlijk wel keuze hebben uit diverse mogelijkheden en stijlen. Daarom kiest u voor een specialist als keukenloods. Die biedt bijvoorbeeld werkbladen van materialen als graniet, composiet, kunststof, keramiek, beton, Sima Core, hout en Terrazzo. Deze zijn alle van hoogwaardige kwaliteit en worden snel en vakkundig geleverd tegen zeer scherpe prijzen. Door de verschillende materialen creëert u de stijl die u zoekt. Weet u niet precies wat bij u past? De adviseurs van Keukenloods vertellen u graag meer over de verschillende keukens onder het genot van een kop koffie.

Bekijk de outlet voor keukens tegen een zeer scherpe prijs

Wilt u besparen op een professionele keukens? Bekijk dan eens de outlet van een specialist als Keukenloods. Hier vindt u onder andere showroommodellen tegen scherpe prijzen. Van volledig geïntegreerde vaatwasser tot complete keuken, u vindt het allemaal in de outlet. Naast de outlet verkopen ze ook reguliere complete keukens, inbouwapparatuur en werkbladen. Ook deze zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Maakt u uw keuken compleet met uitstekende apparatuur of kiest u een geheel nieuwe keuken? U vindt het allemaal bij een specialist als Keukenloods. Wilt u advies? Maak dan een afspraak met een van deskundige medewerkers.