Woning en Tuin

De buitenkant van je huis schilderen

Add-link

De buitenkant van het huis schilderen is belangrijker dan de meeste mensen denken. Ondanks dat velen denken dat het vooral bedoeld is voor het aanzicht, heeft het ook functionele redenen. Om overal goed bij te kunnen heb je een steiger nodig. Deze steiger dien je in sommige gevallen naar je huis toe te brengen. Daarvoor kun je een steigeraanhanger kopen bij rolsteiger.net. 

Waarom is het belangrijk?

De buitenkant van het huis krijgt het hele jaar door te maken met verschillende weersomstandigheden. Denk hierbij aan zon, wind, sneeuw, regen etc. Schilderwerk beschermt de buitenkant van je huis tegen dit soort omstandigheden. Met name houtwerk dient goed onderhouden te worden. Slecht onderhouden houtwerk kan namelijk gaan rotten en dient dan hersteld te worden. Daarnaast wil je gewoon dat het huis er goed uitziet. Mensen zien als eerst de buitenkant van je woning en daarom is het van belang dat het schilderwerk er goed uitziet. 

 

Het nadeel van Nederland is dat het klimaat erg wisselvallig is. Het kan de ene dag 32 graden zijn met veel zon en de andere dag 20 graden met regen. Hierdoor heeft de buitenkant veel te verduren en moet je het dus onderhouden. Door goed schilderwerk toe te passen kunnen buitenkozijnen minder snel rotten en wordt hun levensduur verlengt. Dit is vooral belangrijk bij houten- kozijnen en buitendeuren, omdat het vervangen hiervan erg duur is. 

Hoe vaak moet je het huis schilderen?

Het advies is om, om de 5 jaar het huis te schilderen. Wanneer het er al minder uit begint te zien in een kortere periode dan 5 jaar, dan is het uiteraard verstandig om er eerder mee te beginnen. De levensduur van schilderwerk ligt tussen de 5 en 6 jaar. Na deze periode kan het schilderwerk gaan bladderen of los komen te zitten. 

Belangrijke dingen die je moet onthouden tijdens het schilderen

Tijdens het schilderen zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Zo voorkom je dat je het binnen een korte periode overnieuw moet doen of dat het vervangen moet worden: 

 

  • Het kiezen van lichte kleuren is beter dan donkere, vanwege het zonlicht.

  • Zorg ervoor dat je zo weinig mogelijk plamuur gebruikt. 

  • Goed gronden van het buitenschilderwerk is belangrijk. 

  • Zorg dat je altijd veilig werkt wanneer je een steiger gebruikt.

  • Liggende delen dienen een extra verflaag te krijgen. Deze onderdelen krijgen meer te verduren dan staande delen.

 

 

Makkelijk en betrouwbaar een automatische deur installeren

Add-link

Wanneer je op je bedrijfslocatie gasten ontvangt wil je het hen zo plezierig mogelijk maken. Verreweg de meeste bedrijven hebben automatische deuren (laten) installeren.

De voordelen van een automatische deur

De voordelen van een automatische deur (een schuifdeur, draaideur of ander soort automatische deur) zijn duidelijk. Om met het meest voor de hand liggende voordeel te beginnen: een automatische deur maakt het heel makkelijk om de toegang tot uw pand te regelen. Een automatische deur kan worden uitgerust met een pasjessysteem, of van bediening op afstand. Zo verwelkomt u uw gasten en houdt u onbevoegden buiten de deur.

Een ander voordeel van de automatische deur is dat deze de doorstroom bevordert. Je hoeft namelijk niet af te remmen en de deur te openen. Zodra je komt aanlopen gaat de deur vanzelf voor je open. Handig, zeker als je net je handen vol hebt met documenten of dozen.

Met een automatische deur bespaar je energie

Je automatische deur helpt je energie te besparen. Dat komt doordat een automatische deur zichzelf sluit. Zeker wanneer je een toegangssluis met twee automatische deuren aanbrengt zorgt je automatische deur er zo voor dat de warmte binnen blijft.

Automatische deur op maat

Onze inzet wordt gewaardeerd, zo blijkt uit de reviews.  Elke keer opnieuw slagen we erin een mooie oplossing voor onze klanten te vinden. Neem autobeklederij Van der Werf uit Leiden. Zij kregen van meerdere aanbieders te horen dat wat ze wilden “te moeilijk” was.

Van der Werf schrijft: “Wij zijn geweldig goed en kundig geholpen. Wageman heeft in no-time een probleem aan onze schuifdeuren opgelost, terwijl we van anderen “te moeilijk!” hoorden en alleen offertes van compleet nieuwe puien kregen.“

Dat wij wél slaagden waar anderen niet eens durfden beginnen komt door de kwaliteitsproducten van topmerken Ditec en Erreka, door de vakkennis en ervaring van onze professionele monteurs én onze drive om altijd een passende maatwerkoplossing te vinden.

Bestel de beste afwerkmaterialen bij Egaline Online

Ga je een vloer of wand betegelen? Dan heb je naast tegels ook een goede tegellijm nodig. Elke tegelsoort en ondergrond is weer anders. Daarom heeft Egaline Online diverse soorten flexibele tegellijm voor binnen- en buitenshuis. Deze zijn perfect te gebruiken voor de badkamer, keuken of toilet. Egaline Online heeft in de webshop Atlas tegellijm. Dit merk is makkelijk te gebruiken door de goede uitvloeiing. Je kunt bij de meeste soorten tegellijm eventuele fouten eenvoudig herstellen.

Egaliseren

Wil je je ondervloer gaan egaliseren? Dan heeft Egaline Online de afwerkmaterialen die je zoekt. In de webshop vind je verschillende soorten egaline van topkwaliteit. De producten zijn geschikt voor consumenten en bedrijven. Je hebt de keuze uit de volgende merken: Atlas, Excelmix, Kiesel en Quartzline. Zo is er de Atlas sms 30 voor een laagdikte van 3 tot 30 mm. Deze egaline kun je gebruiken voor tegels, parket, PVC-vloeren en gietvloeren. Door de 40 minuten verwerkingstijd werk je nat in nat en kun je mogelijke fouten nog herstellen. Deze egalisatiemortel is van hoge kwaliteit waardoor deze bijna niet krimpt en er weinig mogelijkheid op scheurvorming is.

Laten bezorgen of afhalen?

Wanneer je afwerkmaterialen besteld bij Egaline Online dan heb je de keuze of je ze laat bezorgen of komt afhalen. Omdat het materialen vervoeren best een zware klus kan zijn, is het handig om deze producten bij je huis te laten bezorgen. Als je voor 15.00 uur besteld, worden deze de volgende dag bezorgd. Bij Egaline Online is het mogelijk om een grote bestelling te plaatsen omdat ze beschikken over een voorraad van 25.000 kg aan materiaal. Mocht je de bestelling zelf willen afhalen? Dan is dat ook zeker mogelijk. Geef dit aan ze door en er wordt ervoor gezorgd dat je bestelling klaarstaat.

Advies nodig?

Twijfel je welk product het meest geschikt is om te bestellen? De experts van Egaline Online hebben jaren ervaring opgebouwd en kunnen je van passend advies voorzien. Je kunt ze bereiken op telefoonnummer: +31 168 22 10 01 of mail naar: info@egaline.online.

https://egaline.online/

Eetkamerbanken

Add-link

Je ziet ze nog niet zo heel vaak, maar als jij je eetkamer net even anders dan anders wilt inrichten zijn ze een absolute must: eetkamerbanken.

Flexibele tafelschikking

Het leuke aan eetkamerbanken is dat je flexibel bent met het aantal mensen dat aan tafel plaatsneemt. Bij eetkamerstoelen is het altijd net te veel of te weinig. Als je te weinig stoelen hebt, kan niet iedereen terecht. Maar heb je er te veel, dan kijk je tegen ongezellige lege stoelen aan. Met eetkamerbanken kun je een extra eter prima kwijt. Als iedereen een beetje opschuift blijkt je eetkamertafel groter dan gedacht. En het zit ook lekker knus.

Voel je vrij om te variëren, bijvoorbeeld door twee banken te combineren met vergelijkbare eetkamerstoelen aan het hoofd van de tafel. Of wellicht plaats je één eetkamerbank tegenover een rij stoelen.

Puur natuur eikenhout

Bij Tafels99 gebruiken maken we de eetkamerbanken van het allerbeste eikenhout. Dit eikenhout geeft je eetkamerbanken een pure en natuurlijke uitstraling. En wist je dat je vrij kunt kiezen uit de verschillende onderstellen? Er is dus altijd een model eetkamerbank dat perfect past binnen jouw stijl van inrichten.

Koop nu je eetkamerbanken

Bij Tafels99 bouwen we alle eetkamerbanken zelf. We doen dat op ambachtelijke wijze, gewoon in onze eigen meubelmakerij. Bestel je bij ons een eetkamerbank uit voorraad, dan kun je er ook op rekenen dat je jouw bestelling al binnen 15 dagen in huis hebt. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon op komen halen.

Eetkamerbank op maat

We maken alle meubels zelf. Dat betekent dat het ook mogelijk is om eetkamerbanken te bestellen die net even anders zijn. Wil je een langere eetkamerbank dan de standaardmaten (of juist korter)? Of ben je op zoek naar een kleur die er niet tussen staat?

Neem dan contact op met de adviseurs van www.tafels99.nl en maak een afspraak voor een adviesgesprek. Dat kan digitaal of in onze showroom. Samen kijken we hoe jouw ideale eetkamerbank eruitziet. Vervolgens onderzoeken we of we deze, speciaal voor jou, op maat kunnen maken. (Spoiler alert: de kans dat wij kunnen leveren wat je zoekt is erg groot).

Huis verkopen met overwaarde

Add-link

Huizen stijgen jaarlijks enorm in waarde. De waarde van huizen zijn vooral gestegen door de enorme vraag ernaar. Je hebt jouw huis dus waarschijnlijk ooit voor minder gekocht. Dit is enorm gunstig voor jezelf. De overwaarde wordt berekend over de verkoopprijs minus de eventuele makelaarskosten en hypotheken.  

Oftewel de uitstaande schulden worden verrekend met de uiteindelijke verkoopprijs. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk overwaarde overhouden. Het is dan zaak je jouw huis snel, zonder hoge kosten en voor de juiste prijs verkoopt. Wij van Zelfwoonhuisverkopen geven je de juiste adviezen hierbij en laten de manieren zien waarop je kunt besparen op makelaarskosten. 

Maar hoe zorg je nou voor die overwaarde op je huis? Over het algemeen geldt; hoe sneller je een huis verkoopt, hoe sneller je van de overwaarde kunt genieten. Dit betekent niet meteen dat je de hoofdprijs krijgt voor je huis. De huizenprijzen stijgen, waardoor het zomaar kan zijn dat je huis nog meer waard kan worden. Wachten op dat moment is alleen niet altijd de beste keuze. Je kunt de markt niet voorspellen en weet dus nooit of wachten beter gaat uitpakken. 

Een huis met overwaarde is fijn en je wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk verzilveren. Duurt de verkoop van je huis langer, dan brengt dit natuurlijk een hoop onnodige kosten met zich mee. Je woning zelf verkopen op een snelle manier voor een zo goed mogelijke prijs is dus de kunst. Zelfwoonhuisverkopen helpt door snel een gericht en eerlijk bod te doen. Wij kijken naar de marktwaarde en verkoopcijfers van andere verkochte woningen. Wij werken zonder makelaarskosten en zonder voorbehouden. Zo haal je meer overwaarde uit je huis en maak je geen onnodige kosten!  

Geïnteresseerd geraakt om je huis met overwaarde te verkopen? Het is fijn om je huis snel verkopen en onder jouw eigen voorwaarden te verkopen want zo houd je meer overwaarde over. Maar Zelfwoonhuisverkopen kan nog meer voor je betekenen. Bekijk onze website voor de mogelijkheden. 

https://www.economy.nl/

Wat moet je doen voordat je een huis gaat bouwen?

Add-link

Archeologisch bodemonderzoek kan een verplichting zijn voordat de bouw aan een huis kan beginnen. Dit wordt uitgevoerd om de waarde te bepalen van de grond en wat er zich onder het oppervlak bevindt aan oudheden. Dit kunnen oude huizen zijn, beschermde monumenten, oude graven of oude objecten. De Rijksdienst van Cultureel Erfgoed bewaakt bijzondere vondsten. Het RCE bepaald of er iets van waarde in de bodem ligt. Dit kan met vooronderzoek zoals bureauonderzoek, boor en proefsleuven onderzoek. Bij bureau onderzoek wordt er op basis van dossiers en geografie van de locatie een schatting gemaakt of er mogelijk sprake is van bijvoorbeeld oude nederzettingen of objecten in de grond. Bodemingrepen mogen aan de hand van een aantal eisen en voorwaarden worden voldaan. De bouw van een huis valt hier ook onder. Een bepaalde maximale diepte kan worden vereist zodat de archeologische objecten beschermd blijven.

Gemeente en archeologische bodemwaarden

Bij de gemeente kunt u navragen of er archeologisch onderzoek is vereist voordat de bouw aan het bestemmingsplan begint. Hiervoor heeft de gemeente bepaalde kaarten waarbij de bodemopbouw is bepaald. Hierbij wordt gekeken naar onder andere geschiedenis van de locatie, landschapskennis uit oude tijden en bodem reliëf. Voordat de gemeente u een bouwvergunning geeft moet dus vooraf goed worden geïnformeerd of er bodemonderzoek gedaan moet worden. Aan de hand van een archeologische monumentenkaart kan worden ingeschat of verder onderzoek vereist is. De beleidskaarten bepalen hoe diep er dus eindelijk gegraven mag worden. In het programma van eisen is alles opgenomen.

 

Op welke manieren wordt het archeologisch onderzoek uitgevoerd?

Er zijn diverse manieren om archeologisch onderzoek te doen. Meestal wordt verkennend onderzoek gegaan door proef boringen in de grond waar de bodemingreep plaats gaat vinden. Bij bureau onderzoek wordt de archeologische waarde ingeschat. Ook karterend booronderzoek vind in deze fase vaak plaats. De kaart waarin alle verwachte vondsten staan worden getoetst. Hierbij wordt geschat of er ook daadwerkelijke waarde in de grond ligt. De IVO (Inventariserend Veldonderzoek) voert vervolgens booronderzoek uit om te toetsen of de voorspellingen kloppen. Alleen verwachte plekken in het gebied van het bestemmingsplan worden aangedaan met boorgaten. Dit kan zowel machinaal als handmatig worden gedaan.

 

Programma van Eisen (PvE)

Bij het bepalen van waarde van oude vondsten kan een proefsleuvenonderzoek worden gedaan. Hierna wordt bepaald of het object in de grond moet blijven of veilig moet worden gesteld. Alleen als er een indicatie is voor historische vondsten uit bureau en booronderzoek kan proefsleuvenonderzoek worden uitgevoerd. Het programma van eisen (PvE) bepaald dus of het proefsleuvenonderzoek wordt uitgevoerd en dat door de gemeente moet worden geaccepteerd. Pas daarna kan dit onderzoek van start gaan.

 

Archeologisch Onderzoek kosten

Er gelden vaste regels omtrent het uitvoeren van onderzoek. De uitvoerende organisatie moet een kwalificatie hebben volgens de KNA de Nederlandse kwaliteitsnorm voor archeologie. De kosten zijn per project weer anders en bestaan uit zowel voorbereidingskosten als veldwerk, uitwerk en kosten voor rapportage. Aan de hand van een plan van aanpak kan een idee worden vormgegeven omtrent de werkzaamheden die op het bestemmingsplan nodig zijn. Het PvE biedt hiervoor de leidraad en werkt volgens stabiele protocollen. Ook worden tussenrapporten opgesteld en wordt alles omtrent de huidige stand van zaken met u gecommuniceerd. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken van transect.

https://transect.nl/

Vind je favoriete woonaccessoires bij Deens.nl

Van een Ferm Living plantenbak tot een Urban Cotton wandkleed: je koopt al je woonaccessoires op Deens.nl.

Handige tafelklemmen voor binnen en buiten

Er zijn van die spullen die je misschien niet dagelijks gebruikt, maar die toch onmisbaar zijn. Een voorbeeld: tafelklemmen. Ze komen zowel binnen als buiten van pas. Als je vrienden en familie over hebt en samen uitgebreid gaat dineren, staat de tafel overvol met lekkernijen. Om alles goed op z’n plek te laten staan, zijn tafelklemmen echt een uitkomst. Het tafelkleed blijft strak gespannen; pannen, schalen, borden, glazen en bestek blijven keurig staan en liggen. Deen.nl heeft hippe TOON® klemmen in het assortiment. Deze design tafelklem kun je bestellen in de volgende kleuren: grijsgroen (eucalyptus), goud, zwart en offwhite. Als je af en toe varieert in tafelkleed, is ons advies: bestel deze klemmen in een paar tinten die passen bij jouw kleden. De TOON® bestaat uit twee staanders (90 cm) en een uitschuifbare legger (150-25- cm). De staanders schroef je eenvoudig aan de tafel. Ze zijn geschikt voor tafelbladen tot 8,5 cm dikte. Valt er een feestje te vieren dan kun je aan de klem slingers, ballonnen en andere versieringen hangen.

Berg je spullen op in decoratieve manden

Madam Stoltz, Nordal en House Doctor zijn merken die heerlijke manden in de aanbieding hebben. We beschrijven een exemplaar van alle drie de labels. Rama zo heet een decoratieve opbergmand van House Doctor. Hij is gemaakt van gedraaid gras en heeft een stoere uitstraling. De mand sluit met een knoop en lus. Bovenop het deksel zit een handvat zodat je ‘m gemakkelijk verplaatst. De mand heeft de volgende afmetingen: 25 bij 19 bij 20 cm. Je kunt er van alles in kwijt: speelgoed van de kinderen; tablet- en telefoonopladers; pennen en andere kantoorartikelen et cetera. Rosea is een Nordal mand in naturel met gele accenten. Het is een praktisch model van 18,5 cm hoog met een diameter van 40 cm. De mand heeft een deksel en onderscheidt zich door zijn stevigheid: hij kan echt tegen een stootje. Op zoek naar meerdere manden? Madam Stoltz levert een set van drie. De bamboe manden hebben een deksel en hengsels.

 

https://www.deens.nl

Een vierkante eettafel waar je jaren plezier van hebt

Add-link

Wie op zoek is naar een mooie vierkante eettafel met een robuuste en duurzame uitstraling is bij www.tafels99.nl op de juiste plek.

Waarom een vierkante eettafel?

Een vierkante eettafel is perfect wanneer de ruimte beperkt is. Een vierkante eettafel is namelijk bijzonder compact. Zet hem tegen de muur voor een intiem etentje met twee, of plaats hem centraal zodat je met vier mensen gezellig samen kunt eten.

Meer dan een eettafel

Een vierkante eettafel leent zich uitstekend voor een spelletje monopolie of een ander bordspel. Zet het spelbord precies in het midden, zodat iedereen even ver van het bord zit en er een gelijk speelveld ontstaat.

Voor elk interieur

Een vierkante eettafel past in elk interieur. Natuurlijk, de afmeting van de ruimte stelt enkele beperkingen aan de grootte die je vierkante eettafel kan hebben, maar binnen die grenzen kun je vrij variëren.

Bepaal eerst of je een tafel met een industriële uitstraling wilt, of juist eentje in landelijke stijl. Vervolgens is het zaak de juiste maat te selecteren. Kies een kleine tafel van 1,10×1,10m, of ga juist voor het grootst haalbare en kies een eettafel met een vierkant tafelblad van 1,80×1,80. Doe dit niet “op gevoel”, maar meet thuis eerst uit hoe de verschillende formaten in de praktijk uitvallen. Het zou immers zonde zijn als je achteraf ontdekt dat je toch liever een iets grotere (of kleinere) tafel had gehad.

Bestel je vierkante eettafel

Ben je eruit hoe je het hebben wilt? Bestel dan jouw favoriete vierkante tafel in onze webshop. Zit de perfecte tafel er niet tussen? Neem dan contact met ons op, want we maken graag een tafel “op maat” voor je.

5 redenen voor het investeren in een veranda

Add-link

Veranda’s zijn er in veel verschillende soorten en maten. Maar waarom zou je investeren in zo’n veranda? Dat lees je allemaal in deze blog!

Reden 1: je kunt zo nog langer genieten van het buitenleven

Ook wanneer het regent of het wat kouder is kun jij genieten van het buitenleven.

Reden 2: 4 seizoenen lang genieten van je tuin

In de zomer kun je genieten van de schaduw in de tuin door onder de veranda te gaan zitten, in de winter kun je toch nog buiten zijn zonder nat te worden of het koud te hebben.

Reden 3: je creëert extra woonruimte

Wanneer je bijvoorbeeld een kleinere woonkamer hebt kan een veranda ideaal zijn. het is een extra woonruimte, dus in principe ook een extra kamer.

Reden 4: jouw huis kan stijgen in waarde

Wanneer je een veranda plaatst zorgt dit bijna altijd voor een stijging van de waarde van het huis. Het is een investering want het is niet goedkoop, maar het maakt echt een verschil bij het verkopen van je huis.

Reden 5: extra isolatie

Een veranda met afgesloten wanden zorgt sowieso voor extra isolatie van de woning. Maar ook een open veranda kan al wat isolatie bieden.

De goedkoopste veranda review

De Goedkoopste Veranda is één van de aanbieders waar je een veranda op maat kunt laten maken. Benieuwd naar de ervaringen van anderen met dit bedrijf? Kijk dan eens naar de goedkoopste veranda reviews op internet. Wie weet geniet jij binnenkort ook van het buitenleven binnen!

https://degoedkoopsteveranda.nl/

Screens: Een goedkope oplossing voor zonwering

Add-link

Zonwering vind je tegenwoordig wel in verschillende soorten en maten. Waar er vroeger vooral gekozen kon worden uit zonneschermen en rolluiken, zijn daar in de afgelopen jaren verschillende opties bijgekomen. Waaronder dan bijvoorbeeld screens.

Screens zijn een zeer goede en vooral voordelige oplossing om de zon uit je huis te weren. Daarnaast hebben ze nog een groot aantal extra voordelen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld vrijwel overal geplaatst worden, doordat ze zeer compact zijn.

Vooral wanneer er gezocht wordt naar zonwering voor kleinere ruimtes, komen mensen vaak bij screens zonwering uit. Maar er is meer! Ze zijn namelijk erg makkelijk toe te passen voor verschillende doeleinden!

Een goedkope oplossing zonwering veranda

Een veranda is heerlijk om onder te zitten tijdens de warme zomermaanden. Echter, kan een dichte veranda soms ontzettend warm worden. Daarnaast is het dichtmaken van een veranda ook nog eens een erg kostbare oplossing en bestaat er een goedkope oplossing voor veranda zonwering, namelijk screens!

Screens worden vaak toegepast bij veranda’s en staan er dan ook om bekend veel lucht door te laten. Dit komt doordat het doek van screens wordt gemaakt van microvezeldoek. Dit laat meer lucht door en daardoor blijft er ook minder warmte hangen onder een veranda. Wanneer je op zoek bent naar een screen voor een veranda, moet je op zoek naar een ritsscreen. Deze zijn namelijk zo gemaakt, dat ze eenvoudig omhoog en omlaag kunnen bij veranda’s

Waarom een screen voor veranda

Een screen voor veranda heeft verschillende voordelen. Zo komt er onder andere zoals ik al eerder noemde meer lucht onder de veranda. Dit zorgt ervoor dat het geen broeikas wordt. Daarnaast kan een speciale screen voor veranda ook nog eens op een bepaalde hoogte worden ingesteld om zo de zon te kunnen weren.

Het is dan ook een van de weinige soorten zonwering, die perfect kan worden ingezet bij een veranda. Dit komt doordat Ze weinig ruimte in beslag nemen en ze zeer eenvoudig te monteren zijn. Er komt ook nog eens bij dat ritsscreens zeer sterk zijn. Ze worden daarnaast ook nog eens strak langs de veranda naar beneden geplaatst, waardoor ze niet zo enorm gaan flapperen wanneer er een zuchtje wind tegenaan komt. Dit is bij andere oplossingen vaak wel het geval en die moeten dan ook nog vrij regelmatig vervangen worden, wanneer dit regelmatig gebeurt. Goede screens zijn aanzienlijk sterker en kunnen jarenlang meegaan! Dat maakt ze dan ook nog eens relatief gezien goedkoper dan andere oplossingen.

Goedkoop een screen kopen

Wil je een screen kopen, dan raden wij aan om zeker eens een kijkje online te nemen. Een screen kopen is namelijk online vaak een stuk goedkoper. Dit komt doordat webshops meestal hun prijzen berekenen op basis van zelf monteren. Laat dit nou net bij screens niet zo heel moeilijk zijn, maar wel een mooie besparing opleveren!

Er zijn nog andere redenen waarom het interessant kan zijn om een screen via het internet te kopen. Zo krijg je bijvoorbeeld bij webwinkels een handig overzicht van het totaalaanbod, wat vaak een stuk completer is dan bij showrooms bij zonweringbedrijven.