Add Link
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar kiezen voor volgend jaar

Voldoet uw huidige zorgverzekeraar nog steeds aan de verwachtingen? Of zijn er dingen veranderd waardoor uw zorgverzekering niet meer zo goed bij u past? Een zorgverzekering sluit u in principe af voor een jaar. Een nieuwe zorgverzekeraar kiezen 2021 doet u aan het einde van het jaar. Hierbij kunt u rekening houden met de kosten voor de zorgpremie en welke aanvullende verzekeringen er aangeboden worden. Daarnaast vindt u het misschien belangrijk dat uw zorgverzekeraar klaarstaat voor haar klanten, of zich bekommert over de zorg. Van zorgverzekering overstappen vergt daarom nog best enig zoekwerk.

Het gemak van Salland

Als u in Overijssel of Gelderland woont en een goede zorgverzekering zoekt, dan heeft u die nu gevonden. Salland biedt al 150 jaar lang zorgverzekeringen voor iedereen uit deze regio. Als regionale zorgverzekeraar zijn we kleinschalig en persoonlijk. Het geeft ons de mogelijkheid om de kwaliteit van de zorg in de omgeving in de gaten te houden. Zo zijn we op de hoogte van wachtlijsten en kunnen we u helpen met het vinden van passende zorg dicht bij huis. Daarbij overleggen we regelmatig met zorgaanbieders zelf over bijvoorbeeld de kosten van behandelingen. En om de zorg te kunnen verbeteren, investeert Salland in verschillende initiatieven op het gebied van zorg.

Voor iedereen de beste zorg

Bij Salland zijn we van mening dat iedereen de zorg moet kunnen krijgen die nodig is. Dit mag niet afhankelijk zijn van welke leeftijd u heeft, of wat uw financiële situatie is. Onze zorgpremie voor de basisverzekering is voor iedereen hetzelfde. Heeft u meer zorg nodig of wenst u ruimere vergoedingen? Overweeg dan het afsluiten van een aanvullende verzekering en/of tandartsverzekering. U heeft de keuze uit diverse aanvullingen om uw zorgverzekering naar wens te maken. Heeft u vragen? Raadpleeg de website. Contact opnemen kan natuurlijk ook altijd.

https://www.salland.nl