Add Link
Image default
Zorg

Voorkom gevaarlijke situaties met een toiletstoel

Wanneer u of uw naaste slecht ter been is, kunt u ervoor kiezen om een toiletstoel aan te schaffen. Met een toiletstoel verkort u namelijk de weg naar het toilet aanzienlijk, waardoor er geen onnodig gevaarlijke situaties ontstaan en er altijd de juiste zorg geboden kan worden. Wanneer u gaat kijken voor een stoel, dan heeft u een ruime keuze aan kleuren en modellen, zodat er altijd een stoel bij zit die bij u en uw situatie past. U kunt de stoel eenvoudig bestellen via Zorgthuiswinkel.nl.

Met een toiletstoel is de hulpbehoevende direct geholpen

Deze stoel kan in iedere ruimte van het huis geplaatst worden. Wanneer u of uw naaste moeite heeft met lopen, dan is het wellicht verstandig om deze naast het bed te zetten. Zo kan de hulpbehoevende persoon direct geholpen worden en worden ongelukken voorkomen.

Pas de stoel aan uw wensen aan

Het is van belang dat u een toiletstoel aanschaft die naar wens is. Er zijn verschillende modellen te verkrijgen waarbij onderdelen te verstellen zijn naar gelang de situatie. Denk hierbij aan de armleuningen, waaraan de hulpbehoevende zich kan opdrukken om van de stoel af te komen.

Ook de kleur kan naar wens worden gekozen

Daarnaast is deze stoel in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo heeft u toch nog het idee dat u de stoel aan uw interieur aan kunt passen of u kunt de favoriete kleur van u of uw naaste kiezen. Dit maakt een toiletstoel aangenamer. Ook bent u bij een toiletstoel verzekerd van comfort, doordat er met zachte materialen gewerkt wordt die ook nog eens waterafstotend zijn.

Altijd waar voor uw geld

Een toiletstoel is bij Zorgthuiswinkel.nl altijd van hoogwaardige kwaliteit. Zo heeft u alle jaren dat u de hulp nodig heeft een goedwerkende stoel waaraan geen gebreken zullen komen. U heeft daarom altijd waar voor uw geld.

https://www.zorgthuiswinkel.nl

Gerelateerde artikelen

Zorgverzekeraar kiezen voor volgend jaar

Met de software van Incura houd je meer tijd over je cliƫnten

Omgaan met agressie in de zorg: hoe doe je dat?