Add Link
Image default
Zorg

Het begint met uw ademhaling

Bent u op zoek naar een fijne Buteyko therapie? Wilt u graag Buteyko leren en uw ademhaling onder controle krijgen? Zoek dan niet verder want hier bent u aan het goede adres. Met Buteyko vindt u rust in uw leven en herontdekt u uw eigen lichaam. Buteyko lost problemen op in de ademhaling en op zijn beurt de rest van het lichaam. Een goede ademhaling is de sleutel tot goede lichaamsfuncties en tot slot een goede gezondheid en welzijn. Buteyko haalt het beste in u naar boven met de ademhalingstechnieken die keer op keer zijn bewezen een positief effect te hebben op uw gezondheid.

Wat is buteyko?

Buteyko is een ademhalingstherapie gebaseerd op verscheidene ademhalingstechnieken, buteyko was een doktor in Rusland die ontdekte dat vele gezondheidsklachten en kwaaltjes voortkwamen uit een staat van hyperventilatie waar veel mensen zich niet bewust van zijn. Dit is veel vaker het geval dan mensen denken. Daarom is buteyko veel belangrijker dan de meeste mensen denken omdat u hier ook aan kan lijden zonder dat u zich daar wellicht bewust van bent. Buteyko stabiliseert uw ademhaling of beter gezegd, buteyko leert u technieken waardoor u zelf uw ademhaling kunt stabiliseren, u zult zich ongetwijfeld beter voelen met de technieken van buteyko op zak. Buteyko zorgt voor een betere concentratie, een innerlijke rust, een gevoel van stabiliteit en helderheid maar ook uw lichamelijke functies zoals u spijsvertering, uw spieren, uw hartslag zullen stabieler en fijner aanvoelen.

Klachten van alle markten thuis

Met buteyko kunnen vele klachten worden verlicht en zelfs verholpen worden aangezien zuurstof een intergraal deel is van ons lichaam en een verbeterde toevoer daarvan veel verschil kan maken. De zuurstof toevoer is van cruciaal belang en kan zo uw klachten verlichten. Geen klachten, Buteyko zorgt er voor dat het in het algemeen beter met u zal gaan ongeacht u zich bewust bent van uw klachten, ontdek uw lucht, uw wegen, uw pad. Met buteyko.