Add Link
Image default
Gezondheid

Een huisarts in Eindhoven met een breed pakket aan eerstelijns zorg

Bent u onlangs verhuisd naar Eindhoven of wilt u wisselen van huisarts in Eindhoven? Dan is het goed om te weten dat u terecht kan bij Huisartsenpraktijk Keunen. Deze huisarts biedt zeer gespecialiseerde zorg aan. U kunt terecht voor een breed aanbod van zorg op het gebied van kleine ingrepen en advies. Maar ook voor zorgvragen waarbij u bij veel huisartsen doorverwezen wordt, kunnen de dokters en praktijkondersteuners u bij deze praktijk gewoon van dienst zijn. Zo hoeft u voor verschillende onderzoeken geen bezoek te brengen aan het ziekenhuis of een andere zorginstelling, maar wordt u geholpen door uw vertrouwde dokter. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een hartfilmpje (ECG).

U kunt terecht voor verschillende spreekuren en zorgprogramma’s

Wanneer u zich aanmeldt bij een nieuwe huisarts, wilt u natuurlijk zeker zijn van een goed opgeleide huisarts. Bij Huisartsenpraktijk Keunen maakt u zich geen zorgen over de kennis en ervaring van de dokters en praktijkondersteuners. U wordt namelijk geholpen door een gediplomeerd team. Daarbij staat persoonlijke aandacht centraal. Ongeacht of u een consult, een zorgvraag of een spoedgeval heeft: het gediplomeerde team staat altijd voor u klaar. Om optimale zorg aan te bieden kunt u daarnaast terecht bij de volgende spreekuren:

  • Wrattenspreekuur
  • Risico hart- en vaatziekten spreekuur
  • Spreekuur chronische longziekten

Heeft u het voornemen om te stoppen met roken? Dan kunt u bij deze huisarts in Eindhoven rekenen op intensieve begeleiding. Hierbij is het mogelijk om ondersteunende farmacon te ontvangen. Met behulp van een praktijkondersteuner is het een stuk makkelijker om te stoppen met roken.

Meldt u eenvoudig aan bij deze fijne huisarts in Eindhoven

Naast specialistische zorg, voorziet deze huisartsenpraktijk u van snelle service. Wanneer u bij deze huisarts voor 09.30 belt, heeft u dezelfde dag nog een afspraak. Wilt u zich aanmelden bij Huisartsenpraktijk Keunen? Dan vult u gemakkelijk het online inschrijfformulier in. Vervolgens neemt de assistente zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u liever telefonisch aanmelden? Neem dan gerust contact op met deze huisartsenpraktijk.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl

Gerelateerde artikelen

Voordeel op de zorgverzekering

Libido verhogen via de dokter of toch zelf regelen

Zachter water en een gezonde huid dankzij een elektrische boiler met anti- kalk functie.