Add Link
Image default
Bedrijven

Repareren of weggooien

Twijfel je of je een iPhone reparatie nog opweegt tegen het kopen van een nieuwe telefoon? Er zijn een aantal dingen die je in je achterhoofd kunt houden als je twijfelt tussen repareren en weggooien.

Garantie

Als eerste is de garantie belangrijk. Op de meeste apparaten zit sowieso twee jaar garantie. Gaat je mobiel of computer binnen die twee jaar kapot? Dan hoef je niet te betalen voor een iPhone reparatie en hoef je geen nieuwe te kopen. Ga dan ook niet zelf sleutelen, want dan krijg je de garantie of een eventuele vergoeding niet.

Kosten iPhone reparatie Maastricht

Laptops, Tv’s en telefoons zijn een behoorlijke investering. Het ligt voor de hand om deze eerst te laten repareren voordat je besluit een nieuwe aan te schaffen. Soms is een iPhone reparatie Maastricht zo ingewikkeld en duur dat je toch beter voor een nieuwe kunt gaan. Zeker als je telefoon al enkele jaren oud is, is een reparatie vaak niet meer de moeite waard. Binnen enkele maanden is je telefoon weer kapot en dan ben je nog meer geld kwijt aan reparaties dan aan een nieuwe.

Duurzaamheid

Een reden om je telefoon of broodrooster te laten repareren is dat het een stuk duurzamer is. Het produceren van apparaten is namelijk heel schadelijk voor de aarde omdat er veel giftige stoffen vrijkomen. Bij een laptop komen er bijvoorbeeld meer dan 600 kilogram aan schadelijke stoffen vrij.

Lokale ondernemers

Uit onderzoek blijkt dat het repareren goed is voor de lokale werkgelegenheid. Het werk van kleine ondernemingen en repair cafés staat namelijk onder druk van de toegenomen globalisering en robotisering. Heel vaak vragen de lokale ondernemers een schappelijke prijs voor zo’n reparatie. Informeer bijvoorbeeld eens bij de zaak bij jou om de hoek wat een iPhone reparatie Maastricht kost. Hij kan jou helpen en jij doet hem er een plezier mee.

https://telefoonreparatie-limburg.nl/telefoon-reparatie-maastricht/