Add Link
Image default
Bedrijven

Verschillende soorten sloten op een kluis

Een kluis bevat vaak iets wat erg belangrijk is, wat niet zomaar zonder toezicht alleen gelaten kan worden. Daarom wilt u natuurlijk dat deze goed verzekerd is met een slotsysteem. Bij het kiezen van een slot op uw kluis, heeft u verschillende opties. Hieronder worden elk van deze opties verder uitgelegd, waardoor u zelf kunt beslissen welke u wilt kiezen.

Laat een sleutelslot plaatsen door een slotenmaker Veldhoven

De simpelste manier om uw kluis veilig te houden, is door een sleutelslot te gebruiken. Het enige wat er nodig is, is een slot en een sleutel, waardoor u zelf niet veel hoeft te doen, naast het veilig houden van de sleutel. Daarnaast zijn deze slot niet gemakkelijk te manipuleren en zijn ze vrijwel alleen toegankelijk voor diegene die de sleutel heeft. Hier komt echter het probleem al kijken. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u de sleutel kwijtraakt, of dat de sleutel wordt gestolen. In dit geval staat er niks meer in de weg om de buit in de kluis veilig te houden.

Gebruik een analoog cijferslot

In de plaats daarvan kunt u gebruik maken van een analoog cijferslot, die vaak gevonden worden op scholen. Dit slot heeft geen sleutel, maar gaat echter open wanneer de juiste reeks aan cijfers wordt ingevoerd. Hierdoor loopt u geen risico dat iemand er vandoor gaat met uw sleutel na diefstal of verlies. Toch is het niet volledig onfeilbaar, aangezien er nog steeds manieren zijn waarop uw code geraden kan worden. Houd daarom al uw codes voor uzelf en deel ze niet met anderen, zodat alleen u ze weet.

Neem een digitaal slot

Daarnaast heb je nog een alternatief dat je niet bij elke slotenmaker Veldhoven kunt vinden. Digitale sloten zijn dan wel een duurdere optie, maar ze bieden het meeste veiligheid en gemak. Zo zijn er bijvoorbeeld systemen waarbij u een zender kan gebruiken om uw kluis te openen. Of u kunt ervoor zorgen dat de kluis alleen opent bij herkenning van een vingerafdruk of retinascan.  

http://slotenmaker112.nl/slotenmaker-veldhoven/