Add Link
Image default
Bedrijven

Koop breekt geen huur wat nu?

Kan ik een verhuurd huis verkopen?

Veel mensen die een huis kopen om te gaan verhuren doen dit met het oog op een goed en makkelijk te verkrijgen rendement. Helaas blijkt in de praktijk dat er veel meer tijd en geld gaat zitten in het verhuren en beheren van een woning. Als er (kleine) problemen zijn in of rondom uw verhuurde woning dient u als eigenaren dergelijke problemen op te lossen. Je zal altijd zien dat de cv-ketel juist in het weekend als het vriest ermee stopt, of het dak gaat lekken tijdens een grote hoosbui. Het zijn enkele voorbeelden van situaties waarin u als huisbaas snel moet schakelen om de problemen te verhelpen, stoppen en op korte termijn de schade dient te herstellen. Dit zijn aspecten waar veel mensen in eerste instantie niet over nadenken bij aankoop van een huis voor de verhuur. 

Dat zijn niet de enige ongemakken die de verhuur van een woning met zich mee kunnen brengen, ook probelemen met de huurder in de zin van overlast komen veel voor. Daarnaast zijn er ook nog financiele problemen die zich voor kunnen doen bij het verhuren van een huis; veel hogere onderhoudskosten, wanbetaling door de huurder of leegstand. Hierdoor kan het zijn dat de hypotheek niet gedekt is of er nagenoeg geen rendement meer overblijft.

De bovengenoemde voorbeelden van mogelijke problemen bij het verhuren van een huis kunnen voor verhuurders de aanleiding zijn de woning te willen verkopen. Dit is vaak makkelijker gezegd dat gedaan. Huurders genieten in Nederland huurbescherming en koop breekt geen huur, hierdoor kunnen huurder niet zomaar uitgezet worden om een woning te kunnen verkopen.

Huis verkopen met huurders erin, het kan!

Sons Real estate geeft verhuurders de mogelijkheid om een verhuurd huis te verkopen met huurders erin bij ons kunt u uw verhuurde woning in de huidige staat direct verkopen. Wij nemen bij de koop de lopende huurovereenkomsten over, hierdoor kunnen de huurders gewoon in woning blijven wonen en de woning toch verkocht worden.

Bod aanvragen 

U kunt direct een bod aanvragen voor de snelle verkoop van uw woning in verhuurde staat. Wij brengen kosteloos een vrijblijvend en marktconform bod uit zonder voorbehoud op financiering. Hierdoor bent u verzekerd van verkoop en kan de overdracht indien gewenst al binnen een week plaatsvinden. Verkoop nu direct uw woning tegen een marktconform bod zonder verkoopkosten.

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-met-huurders/