Add Link
Image default
Geschenken

Inspiratie voor kerstcadeau’s

Het duurt nog maar eventjes… Kerst staat bijna voor de deur! Het versieren van de kerstboom is een feestje op zich. Het geven van cadeautjes ook. Totdat de inspiratie voor cadeautjes weg is. Hier volgen enkele ideeën om alsnog vol enthousiasme het cadeau te overhandigen.

Sokken personaliseren

Het klinkt misschien gek als kerstcadeau, maar het zal gegarandeerd een lach om iemands gezicht geven. Sokken zijn te personaliseren naar eigen wens, het gezicht van de ontvanger of de geliefde hond. Een origineel idee voor iemand die outfits compleet maakt door de gekke sokken of juist voor iemand die de welbekende Happy Socks verschrikkelijk vindt.

Kerstversiering

Ze bestaan. Mensen die kerst vreselijk vinden en weigeren het huis te kleuren met kerstversieringen. Daar tegenover staan de liefhebbers, de personen die ruim van tevoren het kerstdiner al hebben uitgeschreven. Voor beide partijen is kerstpakket het ideale cadeau. Een kunstkerstboom kopen zal hoogstwaarschijnlijk het budget niet halen, echter zal decoratie de moeite waard zijn. Naast een kunstkerstboom met verlichting is er ook genoeg decoratie verkrijgbaar. Daarnaast is het ook mogelijk kerstballen te personaliseren. Leuk en erg origineel!

Wijnglas met naam

Voor de wijndrinkers onder elkaar; hoe leuk is het een eigen wijnglas te krijgen? Bij vele bedrijven is het mogelijk een wijnglas naar keuze te personaliseren met de naam van de ontvanger.

Bier van chocolade

Geen wijndrinker, maar wel groot fan van bier? Steeds vaker worden objecten nagemaakt met chocolade, zo ook een biertje. Als minderjarige of als grap is het leuk een bierblikje te geven, gemaakt van chocolade.

Binnenhuis

Een cadeau voor de lieftallige moeder nodig? Vrouwen zijn kritisch. Toch zijn ze af en toe blij te krijgen met het geven van het juiste cadeau. Een cadeau voor in huis is nooit verkeerd! Een kaarsenplateau, een etagère met heerlijke chocolaadjes of een mok met eigen foto. Het hoeft niet duur te zijn om iemand blij te maken.

https://xmasdeco.nl/