Add Link
Image default
Geschenken

Buromac wenskaartjes bestellen

Buromac | Meester in wenskaarten

Een blijvende indruk maken met een stuk papier. Het is wat Buromac al jarenlang doet en heel goed in is. Zo goed, dat het actief is in meer dan 12 landen in heel Europa. Buromac ontwikkelt diverse kaartjes, zoals rouwdrukwerk, kerstkaarten, geboortekaartjes en huwelijkskaartjes. Met meer dan 50 miljoen kaarten productie per jaar en ca 2.500 ontwerpen is het aanbod mega groot. Niet voor niks werken er bijna 100 mensen binnen het bedrijf om continu bezig te zijn met nieuwe ontwerpen, ideeën en inspiraties. En dat is te zien in iedere nieuwe kaartcollectie, en nu zelf te bewonderen in de webshop van Kaartcollectie.nl.

Innovaties en FSC papier: duurzaam drukwerk

Een Buromac kaartje bestellen draagt ook bij aan een duurzaam milieu. Het bedrijf investeert namelijk veel in een groen machinepark en nieuwe druktechnieken om afval en uitstoot te minimaliseren. Zodoende draagt Buromac bij aan een ecologische toekomst. Ook sociaal is Buromac actief bezig door het steunen van stichtingen zoals KiKa, SOS Kinderdorpen en KWF Kankerbestrijding. Wil jij ook duurzaam, ecologisch en sociaal verantwoord bezig zijn? Bestel dan Buromac wenskaartjes in onze webshop.

Waarom bestellen bij Kaartcollectie.nl?

 

Bij Kaartcollectie.nl heb je de keuze uit honderden nieuwe kaartje met de leukste en hipste printjes en uit de nieuwste collecties van Buromac. Kaartcollectie.nl geeft je de mogelijkheid om je eigen kaartjes samen te stellen met eigen tekst, eigen enveloppen en eventueel mooie bijpassende sluitzegels. Enkele populaire categorieën kaartjes in onze webshop zijn:

Actuele Buromac kaartcollecties

De actuele collectie wenskaartjes van Buromac bestaat uit de volgende collecties – Deze zijn direct online verkrijgbaar in onze webshop.

  • Baby folly
  • Creatief
  • Pirouette
  • Papillons

<h4 Wat Kaartcollectie.nl wat zo uniek maakt is dat wij beschikken over een eigen drukkerij. Dat betekent dat we veel maatwerk kunnen toepassen op standaard en eigen kaartjes, waar dat elders niet mogelijk is. Zo kun je bij ons kiezen voor luxe drukwerk, zoals preegdrukwerk en kaartjes met relïefdrukwerk. Ook heb je bij ons de keuze uit papiersoorten en verschillende kleuren enveloppen en bieden we zelfs sluitzegels en adres etiketten die helemaal passen bij het ontwerp van het kaartje.

Beleef zelf de mooiste wenskaartjes nu bij Kaartcollectie.nl

Beleef zelf de mooiste wenskaarten die je kunt vinden en bestel je wenskaarten bij Kaartcollectie.nl. We hanteren altijd scherpe voordeelprijzen, gratis verzending in Nederland, gratis luxe bijpassende enveloppen en de mogelijkheid om een proefdruk aan te vragen voor een kleine vergoeding. Wordt de bestelling doorgezet, dan wordt de kosten van de drukproef gecrediteerd met de bestelling.

 

https://www.kaartcollectie.nl/