Add Link
Image default
Dienstverlening

Hoe realiseer je een onbemande receptie?

Veel ondernemingen beschikken over een receptie, waar de receptionist bezoekers aanmeldt voor hun afspraken. Denk maar eens aan de tandarts, orthodontist of een grote onderneming, waar het van belang is dat je je aan de balie meldt voor een geplande afspraak. De receptionist controleert vervolgens de afspraakgegevens en geeft door welke klanten of bezoekers zitten te wachten in de wachtkamer. Vroeger gebeurde dit proces volgens papieren dossiers, die volstonden met allerlei afspraakgegevens en persoonsgegevens. Echter, dit is een tijdrovend proces en leek lastig te systematiseren tot nu. DigiReceptie heeft namelijk bezoekersregistratie software ontwikkeld, waarmee het mogelijk is om de taken van de receptionist te digitaliseren en de receptie zo om te toveren in een digitale receptie.

De onbemande receptie

DigiReceptie is specialist op het gebied van bezoekersregistratiesystemen en -software, waarmee taken van receptionisten geautomatiseerd kunnen worden. Receptionisten plannen namelijk afspraken in voor bezoekers, die vervolgens een uitnodiging voor deze afspraak moeten bevestigen. Deze uitnodiging kan op unieke wijze vormgegeven worden, aangezien het mogelijk is om een routekaart te tonen met de locatie van de onderneming, contactgegevens weer te geven of andere belangrijke zaken in de uitnodiging te vermelden. Vervolgens kan de bezoeker zich op het moment van de afspraak zelf aanmelden, waardoor een Onbemande receptie realiteit wordt.

Meer weten over DigiReceptie?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van de software van DigiReceptie? Schroom dan niet om een kijkje te nemen op de website en meer te lezen over de functies van de software voor verschillende organisaties, zoals verzorgingstehuizen, bedrijven en events. De experts helpen u graag een handje bij het uitvogelen van alle mogelijkheden en kunnen u meer uitleg geven over bepaalde functies. Hebt u dus nog specifieke vragen of wilt u ergens meer informatie over ontvangen? In dat geval staan de werknemers van DigiReceptie open om u van dienst te zijn.

https://www.economy.nl