Add Link
Image default
Dienstverlening

De Naambordensite verkoopt ijzersterke naamborden

Wilt u graag een naamplaat naast de voordeur die super goed bestand is tegen verschillende weersinvloeden, zodat u er jarenlang niet naar om hoeft te kijken? Dan zou u kunnen gaan voor een acrylaat naambord.

Acrylaat, vaak beter bekend als plexiglas, is een soort kunststof met meerdere positieve kenmerken. Acrylaat is een ijzersterk materiaal dat zeer licht is. Het is bestand tegen nattigheid, hitte, kou en zonlicht. Acrylaat is van nature doorzichtig en helder. Tegenwoordig kan een acrylaat naambord ook in een kleurtje gemaakt worden. De tekst wordt op het naambord gegraveerd en in de gewenste kleur gelakt. Met een acrylaat naambord kunt u gegarandeerd voor lange tijd genieten van een prachtig naambord aan uw woning.

Online webshop met een zeer ruime collectie naamborden

Acrylaat naamborden zijn in alle maten en soorten te bestellen bij De Naambordensite. Deze online webshop staat al jaren op nummer 1 als grootste winkel in naamborden binnen Nederland en België. De keuze in naamborden is dan ook enorm. Werkelijk iedereen kan hier een naambord naar zijn of haar persoonlijke wens vinden. Naast het feit dat De Naambordensite de grootste webshop in naamborden is, kennen ze ook nog eens een super goede service. Ze zijn zeer klantgericht en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Kunt u net dat ene naambordje waar u naar op zoek bent niet vinden op de site? Tijdens kantooruren kunt u De Naambordensite telefonisch bereiken en aan een van de medewerkers uw vraag stellen. Of uw wens nu een afwijkende afmeting, kleur of vorm is, er wordt alles aan gedaan om uw wens in vervulling te laten gaan.

De meeste naamborden worden door De Naambordensite gratis verzonden binnen Nederland. De levertijd van bijna alle naamborden ligt tussen de 2 en 5 werkdagen, voor handgemaakte naamborden is de levertijd natuurlijk wat langer.

Naast complete naamborden ook losse huisnummerbordjes

Wilt u liever geen compleet naambord maar zoekt u een leuk bordje met alleen een huisnummer? Losse bordjes met huisnummers worden ook aangeboden in de online webshop van De Naambordensite.

Neem zeker eens een kijkje op de website en vind het perfecte bordje!

https://www.denaambordensite.nl/