Add Link
Image default
Geschenken

Exclusieve whisky glazen

Bent u geïnteresseerd in exclusieve whisky glazen voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding en met het oog op een goede smaakbeleving? Dan kunt u in onze webshop uw hart gerust ophalen. Wij beschikken over een groot assortiment aan exclusieve, eigentijdse glazen. Heeft u al een bijzonder whisky glas van ons in gedachten? Maar heeft u tevens advies nodig over het geschikte glas voor uw favoriete drank? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons team. Wij zijn naar elke uithoek van Europa gegaan om het beste whisky glas voor u te selecteren. Uiteindelijk kwamen wij uit in het prachtige Bohemen in Tsjechië. Hier genieten ze nog van pure ambacht en komen er nog geen machines aan te pas bij het blazen van het kristalglas. Onze glazen zijn stuk voor stuk van geweldige kwaliteit, waardoor ze niet alleen vaatwasbestendig zijn maar ook wel tegen een stootje kunnen.

Whisky glazen – whisky karaf kopen

Heeft u al een aardige collectie aan prachtige whisky glazen of heeft u aan een enkele whisky glas genoeg? Bekijk dan ook eens onze whisky karaffen. Deze prachtige kristallen karaf is uitermate geschikt als decorstuk op uw dressoir of tafel, of om uiteraard te gebruiken om uw whisky in te bewaren. De kwaliteit spreekt wederom voor zich: stevig glas met een eigentijdse uitstraling. Super leuk om zo samen met uw vrienden en familieleden een glaasje van uw favoriete drankje te pikken. Op zoek naar een uniek cadeau? Schaf dan zo’n mooie karaf aan. Wij pakken het graag in voor u!

Whisky glazen veilig betalen

Veel mensen vinden het een risico om online te shoppen. Maar nu u toch gevallen bent voor een whisky glas van ons, kunt u gemakkelijk gebruik maken van onze verschillende mogelijkheden om veilig te betalen. Betaal gemakkelijk en veilig via iDeal, Afterpay of bankoverschrijving. Koopt u voor een bedraag boven de vijftig euro? Dan betaalt u geen verzendkosten!

https://www.whiskeyglazenshop.nl/