Add Link
Image default
Gezondheid

Refractie chirurgie: ogen laten laseren met vernieuwende technieken

Circa 25% van de Nederlandse bevolking heeft te maken met een afwijking in het zicht en daarvoor is refractie chirurgie een uitstekende oplossing. Deze vernieuwende technieken verbeteren uw zicht en zorgen ervoor dat u slechts minimaal of in zijn geheel niet meer afhankelijk bent van hulpmiddelen als de bril. Er zijn tal van mogelijkheden als we kijken naar refractie chirurgie en daarom worden deze speciale medische ingrepen altijd voorafgegaan aan een gedetailleerd onderzoek. Waar men er voorheen voor koos de ogen te laten laseren, is er tegenwoordig veel meer mogelijk om uw zicht een directe en hoogwaardige impuls te geven.

Refractie chirurgie een echte uitkomst voor brildragers

Veel mensen dragen een bril door kleine afwijkingen in het zicht. Deze afwijking van de refractie kunt u zien als zijnde beelden die niet exact op uw netvlies landen. De afwijking in de refractie kan echter toenemen en voor grotere problemen zorgen. Zo kunt u zelfs bij het dragen van een bril of lenzen nog te maken krijgen met complicaties. Dit geldt voor circa 25% van de bevolking en refractie chirurgie is een steeds vaker gekozen oplossing. Voor brildragers is dit een echte oplossing; u kunt weer een boek lezen zonder problemen en ook hoeft u ’s ochtends geen lenzen meer in te doen.

Een afspraak maken voor refractie chirurgie

De ogen laten laseren is slechts een onderdeel van de medische behandelingen die mogelijk zijn met refractie chirurgie. Desondanks kunt u er wel voor kiezen de ogen te laten laseren en dit is steeds beter uit te voeren. Dankzij de refractie ingreep worden afwijkingen in het zicht permanent hersteld. Kiest u ook voor deze hoogwaardige ingreep? Ervaar de mogelijkheden van refractie chirurgie of het ogen laten laseren bij Refractiecentrum Haaglanden. Laat uw ogen opmeten en kies voor de beste behandeling in uw individuele situatie.