Add Link
Image default
Beauty en verzorging

Een strakke huid

De meeste mensen vinden kraaienpootjes nog wel een charmant teken van veroudering toch wordt het wel erg storend als ze te diep worden. Kraaienpootjes zijn ook vaak de eerste rimpels die opkomen. Stoor jij je hier nu ook zo aan? Twijfel niet langer en onderga een goede behandeling tegen deze rimpels met behulp van botox. De botox verslapt een aantal spieren rond het oog waardoor de huid weer strak trekt. Maar heeft u in plaats van kraaienpootjes last van een fronsrimpel maakt u zich geen zorgen want een fronsrimpel verwijderen gaat gemakkelijk door een behandeling met Botox en andere fillers.

Een ander ongemak wat vaak genoemd wordt zijn marionetlijnen. Dit zijn de lijnen die vanaf je mondhoek naar je kaaklijn lopen. Deze lijnen zorgen voor een strenge boze gezichtsuitdrukking, dit komt omdat ze wat naar beneden gericht lopen. Deze lijnen kunnen gemakkelijk vermindert worden door middel van het injecteren van een vulmiddel. Het resultaat van deze behandeling is ongeveer een jaar tot anderhalf jaar goed zichtbaar.

Weet u nou niet waar u een botox behandeling Rotterdam of een botox behandeling Amsterdam moet ondergaan? Dan heb ik voor u nog wel een tip. De betrouwbare klinieken van Injectable zijn namelijk voor u het perfecte adres. De klinieken van dit bedrijf staan namelijk bekend als zeer betrouwbaar en leveren precies op maat gemaakte diensten voor alle klanten. De klantervaringen van dit bedrijf zijn dan ook zeer positief.

Wat nog even van belang is om te weten is het feit dat je na een ingreep in de meeste gevallen even geen activiteiten mag ondernemen, ook al is de ingreep nog zo klein. Het is daarom verstandig dat er iemand meegaat die je na de behandeling veilig thuis kunt afzetten. Je kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om het openbaar vervoer te reizen.

http://injectableklinieken.nl