Add Link
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar de beste hovenier van Alkmaar?

Wanneer u een mooie tuin heeft wilt u hier het liefste het hele jaar door, en ieder seizoen, van kunnen genieten: ons bedrijf biedt u de beste diensten op het gebied van hovenier in Alkmaar en omstreken. Het vraagt relatief veel onderhoud om een tuin in optimale conditie te houden, en heeft u er vaak simpelweg geen tijd voor. Wij hebben de oplossing!

De Noord-Hollandse tuinman: uw hovenier in Alkmaar!

Ons bedrijf biedt hoveniersdiensten op allerlei gebieden, om u het werk in de tuin uit handen te nemen. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin, zonder het onderhoud zelf te hoeven uitvoeren. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en/of instellingen in heel Noord-Holland.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van uw tuin. U kunt er bij ons voor kiezen de hovenier periodiek of incidenteel aan te stellen, net wat u uitkomt. Onderhoudswerkzaamheden kunnen variëren van gras maaien en snoeien, tot het ruimen van blad en het wieden van onkruid.

Bij ons staat het milieu hoog in het vaandel. Tuinafval wordt door ons op een ecologisch verantwoorde manier afgevoerd en, indien mogelijk, verwerkt tot compost. Zo dragen wij ons steentje bij aan de optimaal ecologische tuinbouw.

Naast tuinonderhoud kunt u ons ook inschakelen bij gewenste renovaties in uw tuin en voor het ontwerpen en aanleggen van tuinen.

Wilt u meer weten?

Op onze website vindt u meer informatie over de diensten die wij aanbieden. Hier vindt u tevens onze contactgegevens. U kunt ons altijd mailen bij vragen of het maken van een afspraak. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken.

Wij vinden persoonlijk contact en gericht advies belangrijk en houden de drempel in het contact met onze klanten graag laag. Samen met u willen we de kosten graag zo laag mogelijk houden en daarom denken wij graag met u mee.

Wanneer u geïnteresseerd bent in één (of wellicht meerdere) van onze diensten komen wij eerst bij u langs voor een adviesgesprek op maat. U maakt uw wensen en verwachtingen aan ons bekend, en wij stellen vervolgens een offerte op. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Onze Noord-Hollandse tuinman werkt in de gehele provincie Noord-Holland, wij horen graag van u!