Add Link
Image default
Gezondheid

Een ooglidcorrectie: kleine ingreep, groots resultaat

Een ooglidcorrectie kan voor u een oplossing bieden wanneer u last heeft van hangende oogleden, slecht zicht, rimpels of hangende wenkbrauwen. Bent u ontevreden over uw oogleden omdat ze u er ouder en somberder uit doen zien dan u zich voelt? Ook dan is een ooglidcorrectie een optie die u kan overwegen.

Wanneer een ooglidcorrectie?

Wanneer u regelmatig de vraag krijgt of u boos of vermoeid bent door uw afhangende oogleden of wenkbrauwen, terwijl u dit niet bent, kan dit vervelend zijn. Een ooglidcorrectie zorgt direct voor een meer open, frisse blik en zal de mensen om u heen direct opvallen. Een ooglidcorrectie kan ook helpen wanneer u last heeft van uw zicht na het werken achter de computer of na veel lezen.

Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep, met grootse resultaten. Een behandeling duurt bij ons circa 45 minuten en wordt uitsluitend uitgevoerd door onze (zeer) ervaren en erkende oogartsen. Wanneer er geen sprake is van nabloedinkjes mag u na de ingreep direct naar huis.

Wij van Ooglift zijn gespecialiseerd in ooglidcorrecties en voeren de behandeling dagelijks uit. U bent bij ons dus in goede handen.

U bent overtuigd?

Wanneer u een ooglidcorrectie bij Ooglift.nl wilt laten uitvoeren nodigen wij u eerst uit voor een gesprek en vooronderzoek. Hierin wordt gekeken of u in aanmerking komt voor de behandelingen die wij aanbieden. Mocht dit inderdaad zo zijn, dan ontvangt u van onze behandelend arts meer informatie over de operatie en een indicatie van de te verwachten resultaten na afloop van de ingreep.

De arts zal vragen naar uw medische voorgeschiedenis en huidig medicijngebruik. Het gebruik van bloedverdunners en andere medicijnen die een bloedverdunnende werking hebben moet bijvoorbeeld tijdelijk worden gestopt, dit gebeurt uiteraard alleen in overleg met uw huisarts.

Voor het maken van een afspraak, bij vragen of voor eventuele aanvullende informatie, kunt u Ooglift iedere werkdag van 9.00-17.00 telefonisch bereiken. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij streven ernaar uw bericht binnen één werkdag te beantwoorden.

Op onze website ooglift.nl vindt u tevens meer informatie over onze behandelingen en onze behandelend artsen maar bijvoorbeeld ook ervaringen van patiënten.