Add Link
Image default
Woning en Tuin

Eetkamerbanken

Je ziet ze nog niet zo heel vaak, maar als jij je eetkamer net even anders dan anders wilt inrichten zijn ze een absolute must: eetkamerbanken.

Flexibele tafelschikking

Het leuke aan eetkamerbanken is dat je flexibel bent met het aantal mensen dat aan tafel plaatsneemt. Bij eetkamerstoelen is het altijd net te veel of te weinig. Als je te weinig stoelen hebt, kan niet iedereen terecht. Maar heb je er te veel, dan kijk je tegen ongezellige lege stoelen aan. Met eetkamerbanken kun je een extra eter prima kwijt. Als iedereen een beetje opschuift blijkt je eetkamertafel groter dan gedacht. En het zit ook lekker knus.

Voel je vrij om te variëren, bijvoorbeeld door twee banken te combineren met vergelijkbare eetkamerstoelen aan het hoofd van de tafel. Of wellicht plaats je één eetkamerbank tegenover een rij stoelen.

Puur natuur eikenhout

Bij Tafels99 gebruiken maken we de eetkamerbanken van het allerbeste eikenhout. Dit eikenhout geeft je eetkamerbanken een pure en natuurlijke uitstraling. En wist je dat je vrij kunt kiezen uit de verschillende onderstellen? Er is dus altijd een model eetkamerbank dat perfect past binnen jouw stijl van inrichten.

Koop nu je eetkamerbanken

Bij Tafels99 bouwen we alle eetkamerbanken zelf. We doen dat op ambachtelijke wijze, gewoon in onze eigen meubelmakerij. Bestel je bij ons een eetkamerbank uit voorraad, dan kun je er ook op rekenen dat je jouw bestelling al binnen 15 dagen in huis hebt. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon op komen halen.

Eetkamerbank op maat

We maken alle meubels zelf. Dat betekent dat het ook mogelijk is om eetkamerbanken te bestellen die net even anders zijn. Wil je een langere eetkamerbank dan de standaardmaten (of juist korter)? Of ben je op zoek naar een kleur die er niet tussen staat?

Neem dan contact op met de adviseurs van www.tafels99.nl en maak een afspraak voor een adviesgesprek. Dat kan digitaal of in onze showroom. Samen kijken we hoe jouw ideale eetkamerbank eruitziet. Vervolgens onderzoeken we of we deze, speciaal voor jou, op maat kunnen maken. (Spoiler alert: de kans dat wij kunnen leveren wat je zoekt is erg groot).