Add Link
Image default
Gezondheid

Voor iedereen een geschikte rollator bij Rollz

Een rollator vinden die bij je past kan best een lastige opgave zijn. Toch is het wel belangrijk dat je goede afwegingen maakt van wat je precies wil en verwacht van een rollator. Een goedkope optie is meestal duurkoop dus lees je goed in over verschillende soorten en merken rollators.

Rollz rollators

De rollators van Rollz zijn van zeer hoge kwaliteit. De ontwerpen van Rollz zijn sterk doordacht en stabiel. Ook worden er voor de Rollz rollators duurzame materialen gerbuikt. De lat ligt dus erg hoog bij Rollz. Rollz heeft bewegingswetenschappers ingezet om een ideaal ontwerp te maken voor het lichaam. Met een Rollz rollator neem je de juiste houding aan en zul je minder lichamelijke klachten ervaren. 

Welke rollator past bij jou?

Het is zeker dat je met een Rollz de juiste lichaamshouding aanneemt, maar de rollator moet ook passen bij jouw levensstijl. Hou je bijvoorbeeld van wandelen door bossen of andere hobbelige wegen zoals de duinen? Dan is de Rollz Motion Performance misschien wel iets voor jou. Door de met lucht gevulde banden blijf je stabiel lopen, ook op een oneffen ondergrond. Of houd je ervan om gezellig door de winkelstraten te lopen en te winkelen, dan is de Rollz flex iets voor jou. Door een grote waterdichte tas en een extra licht frame beweeg je je makkelijk door alle winkels en doe je jouw gekochte items in de tas. Ben je snel uitgeput en twijfel je over een rolstoel of een rollator? Dan is de Rollz Motion iets voor jou. Je kan de rollator makkelijk veranderen in een rolstoel. Zo hoef je niet bang te zijn dat je lange afstanden niet redt, je kan bijvoorbeeld beginnen met wandelen achter de rollator en wanneer je niet meer kan verbouw je heel gemakkelijk de Rollz Motion tot een rolstoel en laat je je verder duwen. 

 

Voor iedereen is er dus een Rollz te vinden, voor ieder lichaam en iedere levensstijl. Zodat jij kan blijven doen wat je het liefste doet!