Add Link
Image default
Woning en Tuin

Een duurzaam dak boven je hoofd met Roofing Service Nederland

Duurzaamheid wordt steeds normaler. Logisch, want we hebben maar één planeet. Daar moeten we zuinig op zijn, voor onszelf én voor de generaties na ons.

Toch kunnen we ons voorstellen dat u bij het zoeken naar iemand die uw dak renoveert of onderhoudt niet in de eerste plaats nadenkt over het milieu. Dat kan ook niet, want hoe kun je als leek weten welke producten goed zijn voor onze planeet en welke niet.  Gelukkig is dat ook niet nodig, want bij Roofing Service Nederland staan duurzaamheid en milieu centraal. Dat betekent dat we selectief zijn bij het kiezen van onze partners en leveranciers.

Recycling

Waar mogelijk werken we met producten die zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ook onze afvalstromen, die we zoveel mogelijk terugdringen, zijn zoveel mogelijk recyclebaar. Om die reden hebben we een eigen milieustraat ingericht. Hier scheiden we ons afval in de volgende afvalstromen:

  • Karton
  • Plastic
  • Hout
  • IJzer en metalen
  • Bitumineus dakafval
  • Grind/Puin
  • BSA (bouwsloopafval)

Afvalreductie

Beter dan afval te recyclen is afval te voorkomen. Daarom kijken we met een kritisch oog naar ons productieproces, om zo afval te verminderen. Ook maken we zo min mogelijk printjes, maar als we echt iets moeten afdrukken, doen we dit dubbelzijdig op papier met een EU-ecolabel.

Veilig en milieuvriendelijk

We maken alleen gebruik van materialen en producten wanneer deze aantoonbaar veilig zijn voor mens en milieu. Daaraan hangt soms een iets hoger prijskaartje. Wij geloven dat het voorkomen van ellende en milieuvervuiling op langere termijn een slimme investering is.

Groene stroom

Bij al onze productieprocessen maken we gebruik van groene stroom. Dat vinden wij normaal.

Groene daken

Dankzij onze focus op het milieu en duurzaamheid is eigenlijk elk dak groen. Ook een wit reflecterend dak of een zwart dak. Maar onze speciaal ontwikkelde groene daken zijn natuurlijk het allergroenst. Wij zijn expert op het gebied van sedum- en groendaken, die veel extra milieuvoordelen met zich meebrengen.

Door te kiezen voor Roofing Service Nederland kiest u voor een duurzaam dak. Duurzaam in het onderhoud én duurzaam voor de planeet. Een logische keuze, toch?

https://roofingservice.nl/