Add Link
Image default
Vakantie

Een bijzondere overnachting in Overijssel

Overijssel is een verrassende en afwisselende provincie. Er is veel te zien, de mensen zijn er vriendelijk en gastvrij. En het is er bovendien een stuk minder hectisch dan in de Randstad.

Geen wonder dat het zo een populaire bestemming is voor een weekendje weg. In Overijssel kun je even heerlijk ontspannen. Even lekker genieten van elkaar en samen leuke dingen ondernemen. En ’s avonds kruip je lekker samen onder de wol. Dat kan natuurlijk in één van de vele hotels en Bed & Breakfasts in Overijssel, zoals de volgende –wel heel bijzondere- Bed&Breakfasts.

’t Doktershuuske (Goor, Hof van Twente)

Een verblijf bij de dokter? Daar had je vast niet aan gedacht. Deze B&B is gevestigd in een voormalige dokterspraktijk. Wanneer je houdt van een authentieke en rustieke sfeer is dit dé locatie voor jullie. De accommodatie ligt in het centrum van Goor, maar bos en kastelen liggen vlakbij.

Ayurveda Twente (Hengeveld)

Als je kiest voor een wellness weekend, is Ayurveda Twente een goede keuze. Bij dit kuuroord staat gezondheid en schoonheid centraal. Geniet van een massage, onderga een reinigingskuur of schoonheidsbehandeling. Hier kom je helemaal tot rust.

De schure (Mander)

Op Landgoed de Mosbeek vindt je een eeuwenoud boerenerf. Op dit erf tref je een oude (maar goed onderhouden) schuur die is omgevormd tot een romantisch verblijf in landelijke sfeer. Ook de omgeving leent zich uitstekend voor een heerlijk weekend samen, want natuurgebieden als Springendal en Manderseheide liggen vlakbij.

Havezate Den Alderinck (Laag Zuthem, Raalte)

Maak een reis terug in de tijd en beleef een overnachting zoals alleen edellieden die kennen. In Laag Zuthem (gemeente Raalte) ligt Havezate Den Alderinck met een unieke Bed&Breakfast. In het kasteel (inclusief slotgracht) kun je verblijven in een van de drie exclusieve en luxe slaapkamers.

Deze Bed&Breakfasts zijn slechts een kleine greep uit het enorme aanbod bijzondere overnachtingslocaties.  Het volledige aanbod van honderden B&B’s is te vinden op www.visitoost.nl. Maar wees er wel snel bij, want de locaties zijn erg populair!

https://www.visitoost.nl/