Add Link
Image default
Vakantie

Ga naar een glamping met de hond

Kun jij je een vakantie voorstellen zonder dat de hond mee mag? Nee, natuurlijk niet. De hond is deel van je gezin, dus die laat je niet alleen achter. En ook de hond vindt het heerlijk om een nieuwe omgeving te ontdekken en vakantie te vieren. Het zijn soms net mensen. Helaas zijn huisdieren niet op alle campings toegestaan. Wanneer de hond mee gaat kamperen, heb je iets meer ruimte nodig dan dat (toch wat te kleine) tentje dat je nog op zolder of in de schuur hebt liggen.

Luxe kamperen met de hond

Ga lekker op luxe kampeervakantie! Glamping is dé nieuwe vakantietrend. Het woord glamping staat voor glamorous camping. Glamping betekent genieten van de natuurbeleving van de camping, maar dan met alle comfort die je zou verwachten in een B&B of een vakantiehuisje. Zo zijn de luxe safarietenten en lodges standaard voorzien van comfortabele bedden en meubilair. Ook heb je de beschikking over een eenvoudige keuken, waar je in een handomdraai het avondeten klaarmaakt. Veel van de lodges hebben zelfs privé sanitair.

Glamping met hond op de beste campings

Glamping doe je omdat je wilt genieten van luxe. De keuze voor de juiste camping (of glamping) is dan ook een belangrijke. Want een luxe tent op een verwaarloosde camping, daar zit je niet op te wachten. Op Glampings.com hebben we een aantal mooie locaties geselecteerd waar je heerlijk kunt genieten van een fijne en luxe glamping-vakantie.

Samen met de hond, want op deze glampings wordt je hond met groot enthousiasme verwelkomt.  Dat zie je ook in de faciliteiten, want veel van deze huisdiervriendelijke glampings hebben faciliteiten zoals hondendouches, speciale speelvelden voor de hond of een groot losloopgebied vlakbij.

Kies bijvoorbeeld voor een luxe safaritent aan het water, zodat de hond heerlijk kan ravotten in het water (samen met de kinderen). Of ga juist voor een accommodatie bij een natuurgebied,  om heerlijk te rennen en te wandelen. Bij de receptie kunnen ze je precies vertellen waar de hond ‘los’ mag.

Kijk op de website voor de beste glampings in Nederland waar je met de hele familie (dus ook met de hond) kunt genieten van een fijne vakantie.

https://www.glampings.com/