Add Link
Image default
Woning en Tuin

Dak onderhoud nodig? Kewodak Service

Als u een woning heeft met een plat dak, dan weet u misschien wel dat platte daken kwetsbaar kunnen zijn. Dit komt doordat er gemakkelijk vuil en bladeren op kunnen waaien. Als dit op het dak blijft liggen, dan raken de dakgoten verstopt, waardoor regenwater niet meer weg kan. Dit is een van de belangrijkste oorzaken van een daklekkage. Mocht u te maken krijgen met een lekkend dak, dan kunt u het team van Kewodak Service inschakelen. Onze dakspecialisten staan direct voor u klaar om het dak te repareren, zodat er geen verdere schade veroorzaakt wordt. 

Daklekkage verhelpen 

In het geval van een daklekkage is het belangrijk om meteen actie te ondernemen.  Als reparatie van de lekkage uitgesteld wordt, dan zal de schade snel verergeren. In eerste instantie tast dit alleen uw dak aan, maar uiteindelijk zal het ook zorgen voor schade aan bijvoorbeeld uw inboedel. Daarom kunt u dag en nacht contact opnemen met onze serviceafdeling en komen we u direct uit de brand helpen. Wij kunnen zowel een daklekkage verhelpen bij particulieren thuis als bij uw bedrijf. U kunt hierna snel weer over tot de orde van de dag.

Dakbeveiliging

Om op een veilige manier onze werkzaamheden op het dak te kunnen verrichten, is het van groot belang dat uw dak hiervoor geschikt is. U kunt bijvoorbeeld denken aan factoren zoals de stevigheid van het dak en eventueel mogelijkheden om veiligheidskabels te bevestigen. Voordat we op uw dak aan de slag gaan, voeren we eerst een inspectie uit met betrekking tot de dakbeveiliging. Op die manier weten we zeker dat we onze werkzaamheden kunnen uitvoeren en zowel uw als onze veiligheid kunnen waarborgen.  Voor meer informatie over dakbeveiliging en het verhelpen en voorkomen van daklekkages, kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we u persoonlijk te woord kunnen staan.

http://www.kewodakservice.nl