Add Link
Image default
Zakelijke dienstverlening

Frigo koel- en vriesopslag

Om de kwaliteit van uw voedingsmiddelen zo hoog mogelijk te houden, is het belangrijk dat deze met zorg opgeslagen worden. Voor de periode tussen de productie van uw producten en het moment dat ze in de winkel terecht komen, of gebruikt worden in restaurants, is opslag in een koel- of vrieshuis van groot belang. U wilt hiervoor graag een betrouwbaar bedrijf vinden dat net zoveel waarde hecht aan de kwaliteit van uw producten als u doet. Dit kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Frigo Group.

Service op maat

Bij Frigo Group zijn we al jarenlang gespecialiseerd in de opslag van verschillende soorten voedingsmiddelen. Of het nu gaat om vers fruit, vis, of bewerkte producten, we kunnen altijd de perfecte oplossing op maat bieden. Met twee grote vrieshuizen in Nederland, is er voldoende plek voor uw producten. De vrieshuizen bevinden zich in ’s-Heerenberg en Nieuw-Vennep, wat ideale locaties zijn voor de distributie van uw producten. Wij zijn er zowel voor grote als kleine bedrijven, staan open voor uw specifieke wensen en denken graag met u mee.

Geconditioneerd vervoer

Frigo Group zorgt voor een perfect georganiseerde opslag van al uw diepvriesproducten, maar dit is niet het enige dat we voor u kunnen betekenen. We bieden een totaalpakket aan diensten om ervoor te zorgen dat uw voedingsmiddelen van A tot Z een optimale kwaliteit behouden. Hiervoor kunt u rekenen op ons geconditioneerd vervoer. Voor het koel- en diepvriestransport van uw voedingsmiddelen gebruiken wij onze eigen vrachtwagens en  gespecialiseerde chauffeurs. Zij hebben verstand van de producten die ze vervoeren en zorgen er te allen tijde voor dat de vriesketen niet doorbroken wordt. Wilt u weten wat Frigo Group voor u kan betekenen? Dan horen we graag wat uw wensen en verwachtingen zijn, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

http://www.frigogroup.com/nl/