Add Link
Image default
Tweewielers

Een Cortina E-U4 voor ieder gebruik!

Een Cortina E-U4 voor ieder gebruik! 

De zoektocht naar een nieuwe elektrische fiets is vaak lastig. Er zijn talloze factoren die meespelen en die u ook wilt meewegen. Wat is de actieradius? Hoeveel kost zo een elektrische fiets? Wat heb ik over voor een e-bike? Welke kleur is de elektrische fiets? Hoe ga ik deze e-bike gebruiken? En zo kunnen u en wij vást nog wel eventjes doorgaan. Maar als u inderdaad twijfels, dan is het verstandig om ‘gewoon’ voor een robuuste, degelijke elektrische fiets te gaan, zoals de Cortina E-U4! De Cortina E-U4 is officieel een elektrische transportfiets, wat betekent dat hij net een tikkie steviger is dan een reguliere e-bike. Ook is een Cortina E-U4 voorzien van een rek boven het voorwiel. Benieuwd waarom de Cortina E-U4 geliefd is? U leest het hier. 

Waarom een Cortina E-U4 aanschaffen? 

De Cortina E-U4 transport is in feite een simpelweg een Cortina elektrische transportfietsvoorzien van een krachtige motor bovenop het voorwiel. De e-bike vindt zijn oorsprong in de omafiets: hierdoor is de ergonomische houding lekker rechtop en comfortabel. De bediening van de ondersteuning gaat via een fraai display links op het stuur, zodat u niet met uw handen los hoeft te fietsen om de ondersteuning harder of zachter te zetten. Een Cortina E-U4 wordt aangedreven door een krachtige Ecomo voorwielmotor. Deze kwaliteitsmotor zorgt ervoor dat u gemakkelijk door het verkeer rijdt en zonder moeite aankomt op uw bestemming; ideaal voor dagelijks gebruik. 

Waar moet ik op letten bij met een Cortina E-U4? 

Eigenlijk hoeft u niet op zo gek veel te letten wanneer u een Cortina E-U4 aanschaft en gebruikt. Het is een robuuste fiets die tegen een stootje kan – het is immers ook een transportfiets. Het enige wat belangrijk is: laadt uw motor goed op en houd rekening met de actieradius. Een elektrische motor gaat niet oneindig mee en dient gewoon regelmatig opgeladen te worden. Benieuwd waar u een Cortina E-U4 kunt aanschaffen? Op Fiets-exclusief.nl bijvoorbeeld; zij hebben een uitgebreid assortiment aan Cortina E-U4 elektrische transportfietsen! 

https://www.fiets-exclusief.nl/

Gerelateerde artikelen

Peugeot scooters

Meisjesfiets 26 inch

Voordelige racefietsen voor een sportieve zomer