Add Link
Image default
Tweewielers

Wilt u een bakfiets kopen? Dat doet u bij deze fietsspecialist!

In zowel de online als de fysieke winkel van de geweldige fietsspecialist Fietskar.nl kunt u een bakfiets kopen van diverse merken, kleuren en afmetingen. Een bakfiets is erg praktisch voor verschillende doeleinden. Zo kunt u namelijk uw kinderen snel en veilig naar school brengen, terwijl u gezellig met hen kunt kletsen. Daarnaast kunt ook uw weekboodschappen gemakkelijk kwijt in de ruimte kar. Bent u juist meer op zoek naar een geschikte bakfiets om te kopen voor een fietsvakantie? Dan is de elektrische cargofiets van deze fietsspecialist een uitstekende optie. Door de elektrische ondersteuning overwint u eenvoudig lange afstanden en steile hellingen, en door de ruime bak van deze cargofiets heeft u ruim voldoende ruimte voor al uw bagage!

Waar moet u op letten als u een bakfiets wilt kopen?

Welke bakfiets u moet kopen hangt natuurlijk geheel van uw eigen wensen af. Indien u een bakfiets wilt kopen om uw kinderen eenvoudig en veilig te vervoeren, kiest u uiteraard een fietskar met zitjes en stevige gordels. De grootte van de bak kan verschillen maar de fietskarren van Fietskar.nl kunnen tot wel drie kinderen comfortabel vervoeren. Ook is het mogelijk om bijpassende accessoires te kopen bij uw bakfiets, zoals een regentent, om de ritjes voor u en uw kinderen nóg fijner te maken. Wilt u juist liever een elektrische cargofiets voor zakelijke doeleinden aanschaffen? Ook dat is uiteraard mogelijk! Bekijk de vele opties die u heeft bij deze gespecialiseerde fietsenzaak en ontdek welke het beste bij uw business aansluit. Door de ruime opslagbak die de cargofiets heeft, kunt u eenvoudig pakketjes of andere goederen kwijt om efficiënt af te kunnen leveren bij uw klanten.

Maak een testrondje op een van de fietsen

Heeft u interesse in de fietskarren die u kunt verkrijgen bij deze fantastische fietsenspeciaalzaak? Bekijk dan snel het online of fysieke assortiment en laat u adviseren door de ervaren medewerkers. Ga langs bij de ruime showroom in Hilversum en maak een proefrondje op de fiets van uw keuze.