Add Link
Image default
Sport

Van sportbekers tot medailles bestellen; alles onder één dak is wel zo prettig!

Wanneer je regelmatig evenementen en sportwedstrijden organiseert is het prettig om een leverancier te hebben waar je alle sportbekers en medailles kunt bestellen die je nodig hebt. Zeker wanneer je evenementen voor meerdere disciplines organiseert is het wel zo fijn dat je alles onder dezelfde voorwaarden kunt bestellen bij een partij die je vertrouwt. Nu is nog de vraag, hoe weet je of een leverancier betrouwbaar is en aansluit bij de sporten waar je wedstrijden voor organiseert?

Je mogelijkheden bij een goede leverancier

Je bent als organisator op zoek naar een leverancier met een brede range aan sportbekers en andere prijzen. Van kleine bekers die je bestelt voor een Judotoernooi, tot een grote wisselbeker kopen voor het jaarlijkse (bedrijfs)voetbaltoernooi, tot gepersonaliseerde medailles voor sporten als schaatsen, volleybal of zwemmen. Wanneer de productie in eigen beheer is wordt je bestelling vaak dezelfde dag al verzonden en heb je de prijzen altijd ruim op tijd binnen. Kies daarnaast altijd voor een leverancier met een eigen showroom zodat je de kwaliteit van de prijzen, en de service, zelf kunt beoordelen.

Gepersonaliseerde medailles en sportbekers bestellen

Nog een reden om voor een bepaalde leverancier te kiezen is de mogelijkheid tot personaliseren. Wanneer je bijvoorbeeld een kampioensschaal wilt kopen, krijgt de prijs extra lading wanneer je er het jaar, de naam van de club of een persoonlijke boodschap in kunt laten graveren of op afdrukken. Dit is ook mogelijk bij sportbekers, beeldjes en medailles bestellen.

Het personaliseren van deze prijzen hoeft niet persé te betekenen dat de levering langer duurt. Bij een goede leverancier kun je deze aanpassingen al tijdens het bestelproces doen en duurt het samenstellen van je bestelling niet langer dan bij niet-gepersonaliseerde sportprijzen.