Add Link
Image default
Sport

Stel je rijtenue samen met prestigieuze merken als Vestrum en Samshield

Een rijtenue is een belangrijke investering wanneer je actief bent in de ruitersport. Zeker wanneer je aan wedstrijden meedoet, zijn er kledingvoorschriften waar men zich aan hoort te houden. Maar waar bestaat je rijtenue eigenlijk uit en waar let je op bij het kiezen van verschillende kledings- en uitrustingsstukken? In dit artikel krijg je meer informatie over hoe jij een comfortabele en stijlvolle rijoutfit samenstelt zodat je tot in de puntjes verzorgd op je volgende wedstrijd verschijnt!

Ontdek het comfort van een Vestrum rijbroek

Een officieel rijtenue bestaat uit een strakke paardrijbroek, een wedstrijdjasje met daaronder een polo, rijlaarzen en een cap die aan de veiligheidsregels voldoet. Bij het kiezen van een broek is het belangrijk dat de broek nauw om de benen sluit om schuren te voorkomen. Daarnaast moet de broek dun genoeg zijn om de bewegingen van het paard goed te voelen en andersom. En tot slot moet de broek ademen en voldoende bewegingsvrijheid bieden. Een Vestrum rijbroek biedt je alle bovenstaande eigenschappen en staat bekend om zijn zeer fijne pasvorm.

Samshield kleding en caps: een uitstekende combinatie van comfort, stijl en veiligheid

Een ander grote naam binnen de ruitersport die je zeker niet over mag slaan in je zoektocht naar de perfecte rijoutfit is Samshield kleding. Het merk heeft een vaste collectie met items zoals rijbroeken, jasjes en shirts, en een seizoen collectie met wisselende kledingstukken en accessoires.

Daarnaast is vooral de Samshield cap wereldberoemd. De technologie, de vormgeving en de stijlvolle en kwalitatief hoogstaande afwerking, maken de helmen van dit merk tot de meest gewilde en comfortabele binnen de paardensport. Ontdek zelf de mogelijkheden en onthoud dat de meeste caps op maat gemaakt kunnen worden.

PS of Sweden voor informele rijkleding

Je hoeft natuurlijk niet altijd tot in de puntjes verzorgd te zijn als je gaat paardrijden. En dan heb je een heel andere rijoutfit nodig. Een merk met leuke, informele kleding in gezellige kleuren is PS of Sweden. Vooral voor shirts en polo’s zit je goed bij dit merk en ook voor leuke accessoires voor je paard is PS of Sweden een goede keuze.

Gerelateerde artikelen

Redenen om te kiezen voor Sport&People als sportopleider

Ruitersportzaak

Zoek jij uitstekende fysiotherapie in Almere?