Add Link
Image default
Sport

Een wisselbeker kopen is goed voor de onderlinge competitie

Wil je de onderlinge competitie bij jou op de club of in de regio een beetje stimuleren? Door een wisselbeker te kopen worden je leden extra enthousiast en willen ze allemaal de prestigieuze eer om er met de trofee vandoor te gaan. Die wisselbeker wordt natuurlijk vol trots in de prijzenkast op de club gezet en gepresenteerd aan iedereen die op bezoek komt. En dat kan de concurrentie natuurlijk niet over zijn kant laten gaan! Nu nog een producent die je de sportbekers kan leveren die jij zoekt.

Een wisselbeker of kampioensschaal kopen, hoe pak je dat aan?

Je zoektocht begint met het bepalen van de soort prijs die je uit wilt reiken. Sportbekers zijn er in allerlei vormen en maten maar die zijn niet allemaal geschikt als wisselbeker. Omdat wisselbekers langer mee moeten gaan zijn ze vaak groter en van betere kwaliteit dan een standaard sportbeker. Het helpt al enorm als je een leverancier kiest waar je een aparte wisselbeker kunt kopen.

Een andere optie is een kampioensschaal kopen. Ook deze zijn in verschillende diameters verkrijgbaar. Net als wisselbekers zijn kampioensschalen prestigieus in uitstraling en geven ze je toernooi of wedstrijd een extra lading mee. Bedenk jezelf dat een toernooi waar je moeite in hebt gestoken, atleten stimuleert om op hun best te presteren.

Sportbekers personaliseren maakt ze nog gewilder

Net als bij medailles bestellen, kun je ook sportbekers en wisseltrofeeën personaliseren wanneer je ze online en rechtstreeks bij de producent bestelt. Je kunt een sportafbeelding selecteren in het menu maar ook een eigen afbeelding uploaden, zolang deze voldoet aan de vooraf opgegeven bestandsgrootte. Hetzelfde geldt voor een persoonlijke boodschap, die vaak aan een maximaal aantal tekens gebonden is. Heb je speciale wensen of wil je een wisselbeker uitreiken die niet persé sport gerelateerd is? Vraag dan naar de mogelijkheden tot maatwerk.

Gerelateerde artikelen

Meerval trip Spanje

Zoek jij uitstekende fysiotherapie in Almere?

Alles over beginnen met hardlopen