Add Link
Image default
Sport

Til iedere gelegenheid naar een hoger niveau met het bestellen van originele medailles

Het sportseizoen is alweer in volle gang en door heel Nederland worden ieder weekend talloze wedstrijden gespeeld. Na een week hard trainen is de competitie in het weekend iets waar iedereen naar uitkijkt. Sommige teams schoppen het zelfs zo ver dat ze kampioen van het seizoen worden. Dan is het toch geweldig om deze prestatie te belonen met een toepasselijk cadeau? Voorzie het hele team van prachtige sportbekers zodat ze de herinneringen van het kampioenschap voor altijd bij zich dragen. Daarnaast is er ook een enorm aanbod aan voetbalmedailles, glazen awards en andere trofeeën om jouw kampioenschap naar een hoger niveau te tillen!

Geen snoepzakje, maar een medaille mee naar huis

Naast sportprestaties zijn er een hoop andere gelegenheden waar medailles of sportbekers toepasbaar zijn. Staat binnenkort de verjaardag van een van je kids voor de deur? Ook dit jaar is het tijd voor een originele en actieve middag waarbij alle vriendjes en vriendinnetjes over de vloer komen. Hoe ga je al deze energieke kinderen heel de dag bezighouden? Simpel! Geef het feestje een sportthema en laat ze verkleed komen als hun favoriete topsporter. Zit je zoon of dochter zelf op een sport? Laat speciale medailles maken, beschikbaar voor verschillende sporten zoals hockey, voetbal, basketbal en tennis. Zo houd je alle kids lekker in beweging en hebben ze aan het einde van de dag een mooi souvenir om mee naar huis te nemen.

Een avond om nooit meer te vergeten

Het jaarlijkse vriendenweekend komt er weer aan en aan jou de taak om te zorgen voor leuke en originele activiteiten. Andere jaren zijn jullie met zijn allen gaan kanoën of bowlen, maar er is eigenlijk nooit een avondprogramma. Dit jaar breng jij daar verandering in. Voorafgaand aan het weekend stuur je een vragenlijst naar al je vrienden. Hierin geven ze punten per categorieën, zoals bijvoorbeeld de pechvogel van het jaar, de luilak van het jaar, het grootste talent van het afgelopen jaar en de sportiefste van het jaar. Je vraagt aan iedereen of ze een gala outfit meenemen en jij gaat ondertussen aan de slag met de puntentelling. Als kers op de taart kun je vooraf medailles bestellen, voorzien van verschillende designs en graveringen. Geniet tijdens je vriendenweekend van een prachtige prijsuitreiking die nog vele jaren een traditie blijft.