Add Link
Image default
Internet marketing

WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken 

Ben jij van plan om binnenkort een nieuwe website te laten maken in het CMS WordPress en heb je geen idee waar je jouw onderzoek moet beginnen? In dit artikel nemen we je mee in een aantal handige tips die je helpen een juist webdesign bureau te vinden in Bergen op Zoom. Er zijn veel online marketing bureau’s die zich bezighouden om voor hun klanten meer rendement uit de website te halen en daardoor is webdesign vaak een belangrijk onderdeel van hun activiteiten. Doordat er veel Webdesign bureau’s zijn in Bergen op Zoom is het vaak lastig om een goede keuze te maken.

Creëer een Professionele website met een Webdesign bureau uit Bergen op Zoom

Vraag jezelf eerste eens af wat je zoekt in een webdesign bureau in Bergen op Zoom. Ben je op bijvoorbeeld op zoek naar een groot bureau, MKB bureau of ZZPer. Ben je naast de grote van een bedrijf op zoek naar een persoonlijk webdesing bureau, een onlinemarketingbureau voor ook de andere diensten of wil je een zakelijk bureau of een bureau dat zich alleen richt op Webdesign?

Wil je jouw website gebruiken om online meer klanten te gaan verkrijgen dan is het belangrijk dat je website ook Google proof is en raad ik je aan om te kiezen voor een online marketingbureau. Zij weten waar je website aan moet voldoen en kunnen deze punten gelijk goed meenemen in de bouw van je nieuwe website. Ga je voor een website wat alleen gaat fungeren als een online visitekaartje en wil je deze niet gaan gebruiken om beter gevonden te worden, dan kan je ook kiezen voor een bedrijf dat zich alleen richt op het design.

Nu dat je weet waar het bureau ‘voor jouw’ aan moet voldoen kan je gaan kijken welke bedrijven in Bergen op Zoom aan deze wensen voldoen. Bekijk de websites van de bedrijven die je tegen bent gekomen en ga kijken hoe zij zichzelf profileren. Wat geven ze bijvoorbeeld als USP en komt dat ook zo over. Je kan ook altijd kijken naar websites die ze in het verleden hebben gemaakt, wel wil ik erbij zeggen dat dit altijd smaak gebonden is en dat de wensen van een klant voorop staan. Kijk dus vooral naar wat ze kunnen en niet wat je mooi vindt. Tuurlijk is het uiterlijk ook belangrijk, alleen kan je dat altijd volledig naar eigen smaak laten inrichten.

Jouw wensen omzetten naar een concreet plan

De eerste stap naar een samenwerking met een webdesign bureau is een vrijblijvende kennismaking om te kijken of het een bedrijf is die past bij je wensen en of de klik er is.

Voordat je de bouw laat starten wees duidelijk wat het doel van je website wordt. Wil je deze namelijk gaan inzetten voor het bereiken van meer klanten via SEA of zoekmachine optimalisatie of wordt de website voornamelijk een portfolio/online visitekaartje. Zoek van tevoren een aantal sites op ‘in jouw branche’ die je mooi vindt zodat de bouwer ook weet in welke stijl je jouw nieuwe website graag ziet en kijk ook naar de functionaliteiten die je graag in de website verwerkt wilt hebben. Vaak wordt er namelijk gedacht dat het implementeren van bepaalde functionaliteiten makkelijk te realiseren is, alleen is een bouwer daar vaak veel langer mee bezig dan je denkt en dan kan het voorkomen dat er alsnog achteraf extra kosten moeten worden gerekend. Dit is voor beide partijen vaak niet prettig en het is beter dit op voorhand te voorkomen.

Het bouwen van jouw nieuwe website 

Laat de bouwer eerst 1 a 2 pagina’s realiseren en kijk dan vervolgens of je al feedback kan geven. Zo zorg je ervoor dat niet eerst een hele site wordt gebouwd, dat het vervolgens helemaal niet is waar je naar opzoek bent en dat je weer terug bent bij af. Naar mijn mening is dit de beste aanpak en krijg je uiteindelijk het beste webdesign passend bij jouw bedrijf.

 

 

 

 

https://allinone-media.nl/webdesign/