Add Link
Image default
Mode en Kleding

Garmin smartwatches

Garmin biedt een groot aantal verschillende smartwatches aan. Deze variëren van fitnesstrackers en smartwatches tot slimme horloges voor speciale eisen of sporten.

De modellen verschillen in mogelijkheden en functies:

Fitnesstracker
Fitnesstrackers helpen je om tijdens het sporten je bewegingsgegevens te meten en, vooral, om ze achteraf te analyseren. Hiertoe kun je de fitnesstracker verbinden met je smartphone en de gegevens daar bekijken en opslaan. De doelgroep van Garmin fitnesstrackers is heel breed, Garmin heeft met de Vivofit jr zelfs modellen voor kinderen in zijn assortiment. Met de Vivosmart, Vivosport en Vivofit trackers komen ook volwassenen aan hun trekken.

Smartwatches
Een smartwatch overtuigt met een verscheidenheid aan multimediafuncties – een ideale aanvulling op je smartphone. Bij Garmin smartwatches staan de sportieve aspecten meestal op de voorgrond. De Forerunner serie, bijvoorbeeld, biedt een enorme keuze voor liefhebbers van hardlopen. Hoewel de Forerunner modellen ook voor andere sporten gebruikt kunnen worden – ligt de nadruk hier duidelijk op hardlopen. Smartwatches zoals de modellen uit de Venu of Vivoactive serie bieden ook de mogelijkheid om muziek af te spelen of contactloze betalingen te gebruiken.

Multisport horloges
Met de modellen in de Fenix serie kun je een groot aantal sporten volgen – niet alleen hardlopen of fietsen, maar ook roeien, bergbeklimmen of langlaufen, bijvoorbeeld. Modellen als de Quatix of de Swim zijn ideaal voor watersporters, golfhorloges (Approach) of expliciete outdoorhorloges als de Instinct of de Tactix worden ook aangeboden.

Gerelateerde artikelen

Vind de beste horlogebox tegen een scherpe prijs

De beste Schoenenmerken voor Gents

Het is altijd aanbieding bij een online outlet