Add Link
Image default
Woning en Tuin

Bestel de beste afwerkmaterialen bij Egaline Online

Ga je een vloer of wand betegelen? Dan heb je naast tegels ook een goede tegellijm nodig. Elke tegelsoort en ondergrond is weer anders. Daarom heeft Egaline Online diverse soorten flexibele tegellijm voor binnen- en buitenshuis. Deze zijn perfect te gebruiken voor de badkamer, keuken of toilet. Egaline Online heeft in de webshop Atlas tegellijm. Dit merk is makkelijk te gebruiken door de goede uitvloeiing. Je kunt bij de meeste soorten tegellijm eventuele fouten eenvoudig herstellen.

Egaliseren

Wil je je ondervloer gaan egaliseren? Dan heeft Egaline Online de afwerkmaterialen die je zoekt. In de webshop vind je verschillende soorten egaline van topkwaliteit. De producten zijn geschikt voor consumenten en bedrijven. Je hebt de keuze uit de volgende merken: Atlas, Excelmix, Kiesel en Quartzline. Zo is er de Atlas sms 30 voor een laagdikte van 3 tot 30 mm. Deze egaline kun je gebruiken voor tegels, parket, PVC-vloeren en gietvloeren. Door de 40 minuten verwerkingstijd werk je nat in nat en kun je mogelijke fouten nog herstellen. Deze egalisatiemortel is van hoge kwaliteit waardoor deze bijna niet krimpt en er weinig mogelijkheid op scheurvorming is.

Laten bezorgen of afhalen?

Wanneer je afwerkmaterialen besteld bij Egaline Online dan heb je de keuze of je ze laat bezorgen of komt afhalen. Omdat het materialen vervoeren best een zware klus kan zijn, is het handig om deze producten bij je huis te laten bezorgen. Als je voor 15.00 uur besteld, worden deze de volgende dag bezorgd. Bij Egaline Online is het mogelijk om een grote bestelling te plaatsen omdat ze beschikken over een voorraad van 25.000 kg aan materiaal. Mocht je de bestelling zelf willen afhalen? Dan is dat ook zeker mogelijk. Geef dit aan ze door en er wordt ervoor gezorgd dat je bestelling klaarstaat.

Advies nodig?

Twijfel je welk product het meest geschikt is om te bestellen? De experts van Egaline Online hebben jaren ervaring opgebouwd en kunnen je van passend advies voorzien. Je kunt ze bereiken op telefoonnummer: +31 168 22 10 01 of mail naar: info@egaline.online.

https://egaline.online/