Add Link
Image default
Woning en Tuin

Makkelijk en betrouwbaar een automatische deur installeren

Wanneer je op je bedrijfslocatie gasten ontvangt wil je het hen zo plezierig mogelijk maken. Verreweg de meeste bedrijven hebben automatische deuren (laten) installeren.

De voordelen van een automatische deur

De voordelen van een automatische deur (een schuifdeur, draaideur of ander soort automatische deur) zijn duidelijk. Om met het meest voor de hand liggende voordeel te beginnen: een automatische deur maakt het heel makkelijk om de toegang tot uw pand te regelen. Een automatische deur kan worden uitgerust met een pasjessysteem, of van bediening op afstand. Zo verwelkomt u uw gasten en houdt u onbevoegden buiten de deur.

Een ander voordeel van de automatische deur is dat deze de doorstroom bevordert. Je hoeft namelijk niet af te remmen en de deur te openen. Zodra je komt aanlopen gaat de deur vanzelf voor je open. Handig, zeker als je net je handen vol hebt met documenten of dozen.

Met een automatische deur bespaar je energie

Je automatische deur helpt je energie te besparen. Dat komt doordat een automatische deur zichzelf sluit. Zeker wanneer je een toegangssluis met twee automatische deuren aanbrengt zorgt je automatische deur er zo voor dat de warmte binnen blijft.

Automatische deur op maat

Onze inzet wordt gewaardeerd, zo blijkt uit de reviews.  Elke keer opnieuw slagen we erin een mooie oplossing voor onze klanten te vinden. Neem autobeklederij Van der Werf uit Leiden. Zij kregen van meerdere aanbieders te horen dat wat ze wilden “te moeilijk” was.

Van der Werf schrijft: “Wij zijn geweldig goed en kundig geholpen. Wageman heeft in no-time een probleem aan onze schuifdeuren opgelost, terwijl we van anderen “te moeilijk!” hoorden en alleen offertes van compleet nieuwe puien kregen.“

Dat wij wél slaagden waar anderen niet eens durfden beginnen komt door de kwaliteitsproducten van topmerken Ditec en Erreka, door de vakkennis en ervaring van onze professionele monteurs én onze drive om altijd een passende maatwerkoplossing te vinden.

Gerelateerde artikelen

Screens: Een goedkope oplossing voor zonwering

Rolluiken

Vind je favoriete woonaccessoires bij Deens.nl