Add Link
Image default
Marketing

Warmhoudbakken in de horeca

Hoe houd je die heerlijke gerechten die je net hebt klaargemaakt op de juiste temperatuur? Je bent steeds weer op zoek naar de beste apparatuur waarmee je nog lekkerdere schotels kunt bereiden. Je tovert met voedsel, je vindt het bijna magisch om van verschillende ingrediënten een perfect diner op tafel te zetten. Gasten noemen je zelfs wel eens dé food-artist van de stad.

Verse frites in warmhoudbakken

 

Je nieuwe foodtruck is klaar voor gebruik en staat te pronken op het pittoreske pleintje in het naburige dorp. Gelukkig zijn er vandaag veel toeristen die het interessante plaatsje komen bezichtigen en die bij jou lekkere Vlaamse frieten komen kopen. Die nieuwe warmhoudbakken speciaal voor in de horeca die je laatst aangeschaft hebt, zijn geweldig! Mensen lopen met hun bakje patat over het plein en zo komen weer andere mensen op het idee om bij jouw trendy mobiele kookstation ook iets hips te eten. De truck ziet er uit als een Indiase vrachtwagen met veel kleurtjes, chroom en lichtjes. Hartstikke leuk! Het terras ervoor heb je ook afgescheiden met gekleurde lichtjes aan een kabel waar je onderdoor kunt lopen. Onwijs leuke metalen stoeltjes en ronde tafeltjes die regelrecht uit Nepal lijken te komen, heb je onlangs voor een habbekrats kunnen kopen bij een groothandel in vintage meubels.

Ook glühwein in de warmhoudbakken

 

Je zit trouwens alweer vol ideeën voor straks in de winterperiode. Glühwein uit grote warmhoudbakken verkopen. De bakken staan in het groen van dennentakken en hulst met rode besjes. Sfeerlichtjes eromheen en vanuit je foodtruck verkoop je er aardappelkroketjes en pittige vegetarische balletjes bij. Je ziet de mensen nu al in de rij staan voor je truck. Je partner moet extra kunststof glazen gaan halen want het is een gigantisch succes. En dat alleen maar door het aanschaffen van een paar handige warmhoudbakken!

 

Gerelateerde artikelen

Kartonnen verzendkoker

Nieuwe website en calculators – 123Dozen op Maat

Hoe ziet de vormgeving van jouw boodschap eruit?