Add Link
Image default
Marketing

Dé organisatie om een instructievideo te laten maken voor jouw bedrijf

Dé organisatie om een instructievideo te laten maken voor jouw bedrijf

Wil jij de veiligheid binnen jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen of jouw personeel of afdeling ontzorgen? Laat een instructievideo maken. Door jouw veiligheidsinstructies of meest voorkomende vragen visueel te maken en uit te leggen maak je deze materie voor iedereen helder. En niet alleen dat, ook kun jij juridisch aantonen dat jij je aan jouw werkgeversverplichting omtrent veiligheidsvoorlichting hebt voldaan. Dat gaat echter niet met een video van laag niveau. Daarom doe je er goed aan om een professionele partij in te schakelen. Een instructievideo laten maken kun je prima overlaten aan videomarketingbureau ZoomWorks. En het is zeker de investering waard.

Voordelen van een instructievideo laten maken

Visualisatie van informatie werkt. Al helemaal als je jouw instructievideo versterkt met tools zoals interactiviteit. Want informatie zien werkt goed, wanneer mensen ook daadwerkelijk iets met deze informatie moeten doen werkt het als een tierelier. Wanneer je er voor kiest om in jouw instructievideo meest gestelde vragen te beantwoorden en uit te leggen zorgt dit ook voor een flinke loyaliteit boost richting jouw merk. Jouw doelgroep voelt zich namelijk geholpen en krijgen een positief gevoel bij jouw bedrijf of merk. Doe je dit regelmatig, dan verhoog je ook nog eens jouw betrouwbaarheid tegenover de doelgroep én jouw personeel. En laat je aan de buitenwereld zien dat je naar ze luistert, je hen wilt helpen en creëer je langzaamaan een steeds hogere status als kennisdeler en een partij met expertise.

Kosten van een instructievideo laten maken

Een instructievideo laten maken is natuurlijk niet gratis. Bij ZoomWorks snappen ze dan ook dat je graag meer duidelijkheid wil over de kosten van een instructievideo laten maken. Maar ze zijn er ook meteen heel helder in: er is geen universeel antwoord op. Iedere partij die nu een gerichte prijs kan geven is geen professionele partij. Want een instructievideo is altijd maatwerk, en de kosten zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het vertalen van de informatie naar heldere, begrijpbare materie, het uitwerken van een script, productievoorbereidingen, filmen, nabewerken, en ga zo maar door. Een professionele partij zoals ZoomWorks heeft simpelweg meer informatie van je nodig om écht een gerichte prijs te noemen. Maar ZoomWorks wil je niet met lege handen naar huis laten gaan en licht wel een tip van de sluier: gemiddeld liggen de kosten van een instructievideo laten maken tussen de €2.500,- en €10.000,-.

Meer weten over een instructievideo laten maken bij ZoomWorks?

Heb je behoefte aan meer informatie over het laten maken van een instructievideo bij ZoomWorks? Neem eens een kijkje op hun website en bekijk welke instructievideo’s zij al gemaakt hebben voor hun klanten. Wil je liever meteen iemand spreken? Neem contact met ze op, ze praten graag met je verder en inspireren je met nog meer voorbeelden.

https://zoomworks.nl/instructievideo-laten-maken/