Add Link
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Gent of verkies je een ballonvlucht in Oost-Vlaanderen

Ook al eens gedacht aan een ballonvaart Gent, dan zit je bij C-Air aan het juiste adres. Wij organiseren ballonvaarten, zowel in groep als volledig privé. 

Gent is een prachtige stad met tal van bezienswaardigheden zo hebben we: het Gravensteen, Sint-Niklaaskerk, Sint-Baafskathedraal, ’t Toreken, Graslei, Sint-Michiels Kerk van Gent, Korenmarkt en de Ghelamco Arena. Uiteraard zijn er nog tal van andere prachtige monumenten. Als je die eens wilt bekijken raad ik je aan een ballonvlucht te boeken boven Oost-Vlaanderen. 

Wat omvat een ballonvaart Gent 

Een ballonvaart Gent omvat een ervaring die een 3 tal uur duurt. Uiteraard nemen we hiervoor onze tijd, we nemen de tijd om onze passagiers te laten genieten van een ervaring die hen nog lang zal bijblijven. We spreken in principe niet altijd in Gent af, dit hangt af van de windrichting de dag van de ballonvaart. Mogelijke opstijglocaties zijn Mariakerke, Destelbergen, Wachtebeke, Deinze, Merelbeke, Wetteren en Oostakker. We kijken altijd welke opstijglocatie het beste is om onze passagiers een vlucht te geven over Gent. Na deze unieke ervaring geven we onze passagiers ook nog een glaasje champagne alsook een balloncertificaat.

 

Prijs vlucht Oost-Vlaanderen 

Een ballonvaart boven Oost-Vlaanderen kost 135 euro per persoon. Je kan ook kiezen voor een privé ballonvaart dan komt de prijs op 600 euro voor 2 personen. Voor 3 personen komt de prijs op 650 euro. 

Ballonvlucht inplannen 

Nu vraag je je waarschijnlijk af, hoe snel kunnen we een ballonvaart inplannen? Dit hangt uiteraard af van de weersomstandigheden de dag van de ballonvlucht. We contacteren je sowieso rond de middag om een gedetailleerde briefing te geven aangaande de vlucht. 

Een avond ballonvaart gaat steeds door 2 uurtjes voor zonsondergang en een ochtend ballonvaart vertrekt bij zonsopgang. Wil jij ook eens een ballonvaart Gent meemaken of wat meer informatie. Neem even vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.

https://www.cair-ballonvaart.be/ballonvaart-gent/